Şimdi Ara

2 haftadir arastiriyorum cumartesi alinacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ram:gskill 4x2 1600 mhz ripjawx
    Kasa:z3 +500 w
    1 tb seagate hdd
    Bunlar kesin parcalar kararsiz kaldigim islemci ve ekran karti hangisi daha iyi olur bu sistem bir daha toplamayacagim sistem .(oyun için)
    1.cisi msi gtx 950 i3 4170
    2.cisi sapphire r7 370 i5 4460
    Hangisini alsam daha iyi olur
    Forumda bir suru kisiyle konustum bunlarda kararsiz kaldim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deeper38251 D kullanıcısına yanıt
    i3 almak mantıklı degil artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacomak

i3 almak mantıklı degil artık

Neden ?

200tl kadar daha verip daha güncel bi sistem yapmak varken i3 almak biraz saçma olur.
    Daha dogrusu ileride upgrade yapmak istersen daha fazla masraf çıkar bence bi bilgisayarda en güncel tutulması gereken şey işlemci daha dogrusu ekran kartını sen oyun için alıyosun genelde oyunda işini görücektir o niyetle alıyosan ama işlemci her alanda biraz daha fazla performans sunuyor bana sorarsanız ama yinede diger arkadaşlarında fikrini almanızı öneririm
  • quote:

200tl kadar daha verip daha güncel bi sistem yapmak varken i3 almak biraz saçma olur.
    Daha dogrusu ileride upgrade yapmak istersen daha fazla masraf çıkar bence bi bilgisayarda en güncel tutulması gereken şey işlemci daha dogrusu ekran kartını sen oyun için alıyosun genelde oyunda işini görücektir o niyetle alıyosan ama işlemci her alanda biraz daha fazla performans sunuyor bana sorarsanız ama yinede diger arkadaşlarında fikrini almanızı öneririm

Tamam eyv dayids o kadar para yok iste 200 tl daha ekliyemiyorum

• quote:

Ozmaan i5 4460 alip ekrsn kartida r7 370 mi olsun

Eger sadece oyun oynıcam başka bi işlem yada performans beklemiyorum diyosan i5 almana gerek kalmaz diye düşünüyorum
    ama benim fikrin tek kullanmıcaksınn başka işlerde yapabilirsin vsvs gibi oldugu için i5 önerdim
  • Kesinlikle R7 370 + i5 4460 olarak sistemi kurun , Gtx 950-r7 370 arasında müthiş bir performans farkı yok fakat şöyle bir durum da var , i3 4170-R7 370 ikilisini de alabilirsiniz oyunlarda size yeterlidir ileride de LGA1150 sokete uygun 4.nesil i5 işlemci + mesela R9 380,380X veya Gtx 960 gibi ekran kartı alarak upgrade edebilirsiniz tabi ki ihtiyaç duyarsanız.
  • quote:

Eger sadece oyun oynıcam başka bi işlem yada performans beklemiyorum diyosan i5 almana gerek kalmaz diye düşünüyorum
    ama benim fikrin tek kullanmıcaksınn başka işlerde yapabilirsin vsvs gibi oldugu için i5 önerdim

O diger islemler dediginiz ne oluyor acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

Kesinlikle R7 370 + i5 4460 olarak sistemi kurun , Gtx 950-r7 370 arasında müthiş bir performans farkı yok fakat şöyle bir durum da var , i3 4170-R7 370 ikilisini de alabilirsiniz oyunlarda size yeterlidir ileride de LGA1150 sokete uygun 4.nesil i5 işlemci + mesela R9 380,380X veya Gtx 960 gibi ekran kartı alarak upgrade edebilirsiniz tabi ki ihtiyaç duyarsanız.

İ3 4170 gtx 950 videolari paylasan bir adam var r7 370 le arasindaki fark baya oluyor dayi

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper38251

quote:

Kesinlikle R7 370 + i5 4460 olarak sistemi kurun , Gtx 950-r7 370 arasında müthiş bir performans farkı yok fakat şöyle bir durum da var , i3 4170-R7 370 ikilisini de alabilirsiniz oyunlarda size yeterlidir ileride de LGA1150 sokete uygun 4.nesil i5 işlemci + mesela R9 380,380X veya Gtx 960 gibi ekran kartı alarak upgrade edebilirsiniz tabi ki ihtiyaç duyarsanız.

İ3 4170 gtx 950 videolari paylasan bir adam var r7 370 le arasindaki fark baya oluyor dayi

Valla dostum şimdi baktım , çoğu güncel oyunda (Gta V , AC Unity,Witcher III) 950 OC ile (veya oc modeli) R7 370 i 10-12 FPS geride bırakmış , özellikle r7 370 in oynanabilir fps lerin altına indiği durumlarda gtx 950 40 üzeri oynanabilir fps vermiş bu aradaki 100-150 lira farkı vermek için yeterli görünüyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deeper38251

quote:

Valla dostum şimdi baktım , çoğu güncel oyunda (Gta V , AC Unity,Witcher III) 950 OC ile (veya oc modeli) R7 370 i 10-12 FPS geride bırakmış , özellikle r7 370 in oynanabilir fps lerin altına indiği durumlarda gtx 950 40 üzeri oynanabilir fps vermiş bu aradaki 100-150 lira farkı vermek için yeterli görünüyor :)

Ondan dolayi islemciyi i3 4170 yapip gtx 950 mi alsam dayi?

Tasarım işleri 3 boyutlu
  • quote:

Tasarım işleri 3 boyutlu

Dayi ben matlab felan kullancamda onlar dusuk sistem istiyor zaten sikinti olmaz i3 4170 gtx 950 li sistemimi alacam simdi

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın umarım umdugunuz gibi olur
  • quote:

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın umarım umdugunuz gibi olur

Eyvallah

• Hocam i3'ü çok küçümsüyorsunuz kaldı ki haswell'den bahsediyoruz burada, illa fazladan para verdireceksiniz adama Sırf başında 3 var diye çelimsiz bücür birşey sanıyorlar şu garibimi... akabinde 380 ile hiç sıkıntı çıkarmıyor şuan bilgin olsun...
  • i3 Skylake yaparsan işlemciyi daha iyi olur, anakart ve RAM de ona uygun yaparsın aynı parayla. Üstlelik aynı paraya ortalama 5-8 fazla FPS alırsın oyunlarda.
  • bencede i3 6100 kullanmak mantıklı olanı. her zaman en güncelden yana yapmak lazım tercihi. aynı şekilde bence anakartıda ddr4 destekli yaparak ramleri ddr4 seviyesine çıkartman daha doğru olur düşüncesindeyim.
  • Iyice karistirdiniz ne alcam simdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.