Klasik tedaviler pek sonuç vermiyor. Dediğim gibi bir odyoloğa görünmen lazım çünkü bu işin uzmanı onlar, daha spesifik bir tedavi uygulayabilir. Bende de var tinnitus ama özellikle dinlemedikçe duymuyorum çok cılız bir ses. |
2 HAFTADIR GEÇMEYEN KULAK ÇINLAMASI YAŞAMIŞ OLANLAR ACİL İÇERİ (2. sayfa)
-
-
Herkesin tinnitus kaynagı farklı sanırım. Kimi ani işitme kaybından, kimi uzun süre yüksek sese maruz kalmaktan kimi de stresten. Böyle olunca çınlamanın seviyeleri de farklı oluyor. Benim çınlama geceleri beni zor uyutuyor, müzikle uykuya dalıyırum. Sizin de böyle miydi acaba ilk başlarda.
-
Sol kulağım çınlıyordu. İlaç verildi. İşe yaramadı. Mr çekildi. Bi sonuç çıkmadı. Ben de yokmuş gibi davrandım. Bi süre sonra sadece çınlama aklıma gelince duyar oldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çınlama sebebiniz neydi? Akustik travma mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşhis konulamadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35. gün oldu çınlama devam ediyor. İşitme kaybım %12 sadece sol kulak. Buna bağlı olarak çınlama devam ediyor. İlk 3-4 haftaya göre tek farkı bazen akşamları azalırken bazen gün içerisinde tekrar artıyor. Hafiflediği zamanlar çınlamanın yanına ufak bi sııı sesi , hava akımı gibi ,uğultu gibi bir ses eklendiği oluyor. Sanki lastik hava kaçırırmış gibi. Ufak tefek değişimler var, bunlar iyiye mi işaret bilmiyorum tabi, 9 eylülde tekrar işitme testine gidicem. İnşallah zamanla iyi olur. İşitme kaybı geri gelmese bile tek dileğim çınlamanın yok olması ya da rahatsız etmeyecek seviyeye inmesi..
-
Duzelme oldu mu hic?
Benim de 3 aydir var cok kotu
Benimkisine disci sebep oldu. dis tasi temizligi sonrasinda basladi bende. sacma sapan sebepten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 17 Temmuz 2023; 19:20:0 > -
Durumunuz nedir iyileşme oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çınlama değilde kulaktaki damar içi kan basıncının damar çeperlerine yaptığı sürtünmenin sesini duyuyorum çok sessiz ortamlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X