Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimle ya düzgün konuşun yada konuşmayın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

suree sen askere git bence de ya dağda komanda olursun kurbağa tosba yılan çiyan falan yersin sana dokunmaz sen alışkansındır mağara ortamına ne de olsa yabanisin muhaha.gif

HMMM ilginc bir şey laf:D:D:D DARK suree istanbula gelicekmiş inş bizim evin oraya düşmez yoksa sende beni ziyarete gelemezsin bu suree elinde bişeylerle kovalar bizi.

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

benimle ya düzgün konuşun yada konuşmayın....

ok nasıl istersenn
  • olm bu istanbula beni dövmeye gelmez umarim.:D:D:D:D:D:D
  • bende yarın sırf seni dövmek için gelicem zaten ist.a ama senin okulun ilköğretim kademesinde olduğunu düşünürsek karşılaşmamız zor o yüzden rahat rahat okuluna git sen

dark böyle söz dinlemen güzel sen baya değişmişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 1 Eylül 2007; 1:50:13 >
  • Zaten 2 haftalık kız senden böle bişey istesdiyse bence bu ilişkiyi otur birdaha düşün....Ama kendin almak istiyosan paran varsa sen bilirsin zorlancaksan bosver gitsin ucuza kapatmaya çalış...
  • ilişkinin ciddiyetine bağlı olarak değişir bunun cevabı..
  • quote:

bende yarın sırf seni dövmek için gelicem zaten ist.a ama senin okulun ilköğretim kademesinde olduğunu düşünürsek karşılaşmamız zor o yüzden rahat rahat okuluna git sen

dark böyle söz dinlemen güzel sen baya değişmişin

ahhhhhhh dogruya neyse üniversitelerde fazla gezme kazala beni görebilirsin.
  • değişmedim ya yabani olan seni ürkütmemek için öle diyorum
  • abibirak günahtır ürkütme sonra bişey olur Allah korusun ahirette hesap sorulur.
  • valla ben biraz soğuk biriyim doğru ama seninde krocan olduğun gerçeğini atlamamak lazım dimi
  • quote:

valla ben biraz soğuk biriyim doğru ama seninde krocan olduğun gerçeğini atlamamak lazım dimi

anlat anlat zevkli oluyor kro wayyyy adam yerli colin farrella benziyo

• ben mi krocan? ben kroysam david beckham da metropol şoparı bee
  • quote:

ben mi krocan? ben kroysam david beckham da metropol şoparı bee

Saolasin tuvalete gitmem için bu gerekiyordu yüzyıllar boyu bunu hatirlarim artik.
  • küfür ediyosun ve kabasın
  • quote:

küfür ediyosun ve kabasın

emzikli çocukla konuşmuyoruzki ama küfür edip kabalık da yapmıyoruz o senin yabaniliğinden kaynaklanıyo..
  • quote:

quote:

emzikli çocukla konuşmuyoruzki ama küfür edip kabalık da yapmıyoruz o senin yabaniliğinden kaynaklanıyo..

waw abi ne iş ya bu suree hep senle ugraşiyo alla alla bu işte bi iş var cozemedim herelde sana.............................

(kafayi takmiş)

• quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

quote:

waw abi ne iş ya bu suree hep senle ugraşiyo alla alla bu işte bi iş var cozemedim herelde sana.............................

(kafayi takmiş)

topiği iyice bi incele istersen kim kime laf atıyo????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 1 Eylül 2007; 2:25:36 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

quote:

(kafayi takmiş)

topiği iyice bi incele istersen kim kime laf atıyo????
    bana yabani diyenin arkadaşınada bak birisiyle konuşmak ona kafayı takmak değildir sen bunu anlayamıyosan o senin suçun. o benim dert dinleyicimdi bir zamanlar.

demekki yabanileşmişssinki artik dinlemiyor alla alla görünen köy kılavuz istemez bu huyunu bi an önce at bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

yau kızın sende gönlü varsa eyüp sabri tuncer limon kolonyası bile iş görür..hediye bahane gönüller bir olsun yeter

ya ben onun kokusuna bayılıyorum valla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.