Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

cabuk lan cabuk profilini deiştir.

kaçkaçkaç
  • Valla benden istese öle 160 ytl lik parfum kolisini alırım ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERnight

bir kız olarak hayır asla diorum!

bi kız bile hayır asla diyosa gerçekten asladır o şey
  • cok net hayır
  • böyle bi konu açtığına göre onunda pek alası yok zavallı kız keşke bu konuyu görsede ona verdiğin değeri görse..
  • bu işlerden anlıyosa al da büyük bişeyler olsa daha iyi çelenk yaptır

not:ALMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

böyle bi konu açtığına göre onunda pek alası yok zavallı kız keşke bu konuyu görsede ona verdiğin değeri görse..

bu değeri şimdi iyi niyettemi kötü niyettemi kötü ise ztn dur daha yeni tanişmişlar 2 haftada butur şeyler yanliş ilerki zmnlarda olur bu işler galiba hiç biri ile birlikte olmamişsin sende olsan temkinli davranirdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgunduzbey

al abi ama damacana ile al
    para pok galiba.

• quote:

quote:

böyle bi konu açtığına göre onunda pek alası yok zavallı kız keşke bu konuyu görsede ona verdiğin değeri görse..

bu değeri şimdi iyi niyettemi kötü niyettemi kötü ise ztn dur daha yeni tanişmişlar 2 haftada butur şeyler yanliş ilerki zmnlarda olur bu işler galiba hiç biri ile birlikte olmamişsin sende olsan temkinli davranirdin.

ya alacaksan alırsın birilerine akıl danışmakla olmaz bu iş biri bana hediye almak için böyle bir konu açsa ve duysam hiç düşünmeden bırakırım.
    bi tane sevgilim oldu onada hediye alırken para düşünmezdim beğensin yeter. temkinli davranıcak bişey yok zaten karşımdaki insan düzgün biri değilse sanırım 160 ytlden daha önemli şeylere üzülmek gerekli ama sizin için farketmez tabii bugün onla yarın başkasıyla...

• seviyorsam alirdim.
    alma diyenler hic sevmemisler galiba
  • suree zengin ve her dediğini yapan bi erkek ister... o yüzden suree 160 ytl lik parfümü isterdi :P
  • quote:

quote:

quote:

ya alacaksan alırsın birilerine akıl danışmakla olmaz bu iş biri bana hediye almak için böyle bir konu açsa ve duysam hiç düşünmeden bırakırım.
    bi tane sevgilim oldu onada hediye alırken para düşünmezdim beğensin yeter. temkinli davranıcak bişey yok zaten karşımdaki insan düzgün biri değilse sanırım 160 ytlden daha önemli şeylere üzülmek gerekli ama sizin için farketmez tabii bugün onla yarın başkasıyla...

ya şimdi su var iki hafta olmus direk hediyelere başlamiş bu olmaz yani bana göre dedigin gibi hediyeyi begensin yeter. ama ilk basta bu arkadaş fikir olarak ne alsam amaciyla acıyor konuyu sonra konu saptiyo. mesela sen malum kişiyle çıksan sonra 2 haftasinda hediye alsan olurmu sence ?hani bide demiştin hesap ödetmem falan bi insanda onur vardir bayana asla hesap ödetmez bide haşin bir erkeğede rast gelirse wallahi tekmeyi basar ona göre sakin öyle bişey yapiyim deme.sonra bizle birlikte yaşimiz 30 a gelince DH EVDE KALMİŞ KARILAR VE ADAMLAR FUN CLUB'a gelirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

işlemci al yeni

dahili bileşenlerde sorarsan iyi kodlu o/c 'ye yatkın al bir işlemci önerirler
  • @dark zengin istemiyorum bi kere yalan söyleme benim bi işim var çok şükür kendi ihtiyaçlarımı karışlayabilirim ama her dediğini yapma konusunda haklısın öyle biri olursa iyi olur.
    ayrıca 160 ytllik parfüm kullanmıyorum kullansamda kendim alırım sevgilimden beklemem..

quote:

ya şimdi su var iki hafta olmus direk hediyelere başlamiş bu olmaz yani bana göre dedigin gibi hediyeyi begensin yeter. ama ilk basta bu arkadaş fikir olarak ne alsam amaciyla acıyor konuyu sonra konu saptiyo. mesela sen malum kişiyle çıksan sonra 2 haftasinda hediye alsan olurmu sence ?hani bide demiştin hesap ödetmem falan bi insanda onur vardir bayana asla hesap ödetmez bide haşin bir erkeğede rast gelirse wallahi tekmeyi basar ona göre sakin öyle bişey yapiyim deme.sonra bizle birlikte yaşimiz 30 a gelince DH EVDE KALMİŞ KARILAR VE ADAMLAR FUN CLUB'a gelirsin.

ben 2. buluşmada hesabı ödedim ayrıca hesabı ödememe izin vermeseydi o değil ben onu terkederdim.

• quote:

ben 2. buluşmada hesabı ödedim ayrıca hesabı ödememe izin vermeseydi o değil ben onu terkederdim.

nedenmiş o? sorun bu zaten kızlar terketmek için bu kadar basit nedeni bile koz olarak kullanıyorlar... hatta neden bile değil bu.
  • @suree içime dogdu Allah göstermesin tabi evde kalacaksın. tamam dogru hesap tamam hani bi nevi iyide onun yerine bırak ödesin hafta sonu pikniğe gidin yiyecekleri sen al kolaydi dürümdü dönerdi falan filan beraber yapin hiç deilse yiyecek masraflari senin cebinden ciksin. walla zengin istiyomus gibi koku aldim istemiyorum yan cebime at misali ama bak diyorsunki her istedigimi yapsin falan öyle bir erkek bulamazsin bak beni sevgilim terk etti arkasindan attim msj su ÖVÜNMEK GİBİ OLSUN AMA BİRDAHA BENİM GİBİ ENAYİYİ N*HHHHHHHHHH BULURSUN. neyse sunu söyliyim erkeklerden fazla bişey bekleme.

EDİT: eski sevgilim bir tabak fazla makarna yedim diye benden ayrilmaya kalkmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 1 Eylül 2007; 0:37:14 >
  • ya o değilde millet para düşünmüyormuş ona bitiyorum ben

demekki memleket harbi kalkınmışta ben geri kalmışım

Türkiye şartlarında beğenir alırım para düşünmem demekte enteresan helal olsun yani
  • ya şimdi su var iki hafta olmus direk hediyelere başlamiş bu olmaz yani bana göre dedigin gibi hediyeyi begensin yeter. ama ilk basta bu arkadaş fikir olarak ne alsam amaciyla acıyor konuyu sonra konu saptiyo. mesela sen malum kişiyle çıksan sonra 2 haftasinda hediye alsan olurmu sence ?hani bide demiştin hesap ödetmem falan bi insanda onur vardir bayana asla hesap ödetmez bide haşin bir erkeğede rast gelirse wallahi tekmeyi basar ona göre sakin öyle bişey yapiyim deme.sonra bizle birlikte yaşimiz 30 a gelince DH EVDE KALMİŞ KARILAR VE ADAMLAR FUN CLUB'a gelirsin.

Böyle bir kulüpmü var biz niye görmedik
  • @GM Batsu zengin istemiyorumun açılımı hiç parası olmasın değilki tabiki belli bir standartta olmalı babamdan kötü olmasın durumu.
    ayrıca artık hesabı isterse hep o ödesin yeni sevgilisiyle görüştüğünde beni ilgilendirmez benimde bidaha sevgilim olmayacağı için öyle sorunlarım olucanı sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.