ay ne gıcıksınız yaa sanki kızlar sizden böyle hediyeler bekliyo 160 ytllik parfüm almamalıymış almazsa almasın sanki ev alıcak ne kadar büyüttünüz üstelik kız istememiş çocuk kendisi almak istiyo.. büyük ihtimalle kızın parfümü vardır 160 değildirde 60dır olayı bu kadar abartmaya gerek yok. biri bana böyle bi hediye verirse almıcam valla hem alıyosunuz sonrada biton laf ediyosunuz..
Bu tarz tartışmalara girmem ama kız doğru diyor.
Bu arada yukarıdaki arkadaş 10 ytl'lik hediyeyi satıp hap almış yazdı.Ne hapı?
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
quote:
Orjinalden alıntı: suree
ay ne gıcıksınız yaa sanki kızlar sizden böyle hediyeler bekliyo 160 ytllik parfüm almamalıymış almazsa almasın sanki ev alıcak ne kadar büyüttünüz üstelik kız istememiş çocuk kendisi almak istiyo.. büyük ihtimalle kızın parfümü vardır 160 değildirde 60dır olayı bu kadar abartmaya gerek yok. biri bana böyle bi hediye verirse almıcam valla hem alıyosunuz sonrada biton laf ediyosunuz..
sen 2 haftalık erkek aradaşına 160ytl lik hediye alır mısın ? hoş gerçi erkekler hediyeye önem vermez pazar malı alsan bile farketmez ama kızlar öyle değil.
ben alırdım eğer sevgilim olduysa zaten buna değerdir.
quote:
Orjinalden alıntı: Generalll
Doğum kontrol
eger alnında enayı yazısı belırgın cıkıyorsa alabılırsın..veya o parayla en yakın bır doktara gıderek o enayı yazısından kurtulmanı ısterım..
quote:
Orjinalden alıntı: Cthun
quote:
Doğum kontrol
Keşke ondan olsa
Mitsubishi almış o...
Arkadaşım önemli olan hediyenin pahalı olması değildir, ona duygularını anlatıcak şok olucak birşeyler almanı tavsiye ederim.. Mesela bi websayfası yaptırıp onun ve senin resmini koyabilrisin hatta üstünde pasta mumlar falan olan güzel birde şarkı ekliyiceksin açtığı anda zaetn kendinden geçer ;) Yok olmaz uğraşamam diyorsan kapli bir kutu al içine Gül yapraklarıyla donat içinede sizin resimlerinizi çerçeveelr koy.. Yok o da olmaz diosan resimlerinizi cd'ye çektir fonda müzik eşliğinde güzel bir slayt yaptır hem fiyatı makul hemde ince güzel bir hediye olur sanıyorm
quote:
quote:
Doğum kontrol
Ulan cthun Allah seni ne etmeye varya.
quote:
quote:
Doğum kontrol
Amacım bu cevabı almaktı.
Yanıltmadın beni.
quote:
Orjinalden alıntı: morvo
beyler 2 haftalık yepyeni bi ilişkim var kızın öbür haftaya doğum günü var ve ben hediye olarak parfüm düşündüm hatamı ediyorum bilmiyorum önce size danışmak istedim şimdiden pahalı hediye almak doğrumu olur öğrenciyim kızda öğrenci siz olsanız napardınız alcağım parfüm şu
sacmalama be abi sırf pahalı die yapma boyle seyler daha enteresan yaratıcı bi hediye bul bence cok klise pahalı parfum...
160 YTL çok pahalı bence farklı bir şey üret ve onu uygula eminim daha ucuza gelecektir.
kendisi pek paragöz bi kıza benzemiyo yemek yediğimizde yani topu topu 2 kez yedik birini ben diğerini o ödedi
Alma olm bak biz burda kendimizi yırttık alma yapma etme eğleme yanlişlık yapiyosun appmisin (apprantice uo teriminde yeni demek) yapma etme eğleme.
quote:
kendisi pek paragöz bi kıza benzemiyo yemek yediğimizde yani topu topu 2 kez yedik birini ben diğerini o ödedi
Bu tarz bir şey belki yanlış düşünmesine yol açabilir
Olaya bu açıdan bakmakta fayda var.Maddiyata önem veren biri gibi görünmek istemezsin değil mi?Sen şu 160'ı ikiye böl:)
Bu arada bayan arkadaşlar vardı.Bazı kızlar neden bu hesap mevzusuna fazla takılırlar çok merak ediyorum?(Ödeme konusunda.Beraber ödemek için kavga edenleri bilirim:))
Boşver Alma O Paraya Ram Alırsın
bol galiba banada bi parfüm alsana
quote:
Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
Boşver Alma O Paraya Ram Alırsın
laptopun rami 2048 yeterli
160 ytl'ye aile geciniyo lem... Senin soyad sabancı galiba ?
quote:
quote:
Olaya bu açıdan bakmakta fayda var.Maddiyata önem veren biri gibi görünmek istemezsin değil mi?Sen şu 160'ı ikiye böl:)
Bu arada bayan arkadaşlar vardı.Bazı kızlar neden bu hesap mevzusuna fazla takılırlar çok merak ediyorum?(Ödeme konusunda.Beraber ödemek için kavga edenleri bilirim:))
görüldüğü gibi hediyenin bile lafını ediyosunuz bide hesapları hep siz ödeseniz neler diceksiniz kimbilir.
benim ödemee nedenim o değil her seferinde o öderse rahatsız olurum hiçbişi yiyiip içmek istemem. ikimizde öğrenciyiz sonuç olarak..
quote:
Orjinalden alıntı: suree
quote:
quote:
görüldüğü gibi hediyenin bile lafını ediyosunuz bide hesapları hep siz ödeseniz neler diceksiniz kimbilir.
benim ödemee nedenim o değil her seferinde o öderse rahatsız olurum hiçbişi yiyiip içmek istemem. ikimizde öğrenciyiz sonuç olarak..
sen malum kişiyle yeni yeni cikmaya calistin yemek yediniz hesap ödetmek istemiyorsun bak söyle bi durum var erkek hesabi öder bir bayana ödetirse yanliş anlaşilir ztn erkek onu gururuna yedirmez bir kere söyle israr etme hatta hiç söyleme
quote:
Orjinalden alıntı: Pol10
160 ytl'ye aile geciniyo lem... Senin soyad sabancı galiba ?
gereksızdı. . . karıstırmamak lazım onla bunu yoksa hıc kımse bısey almasın etmesın