Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2 haftalık yepyeni bi ilişkim var kızın öbür haftaya doğum günü var ve ben hediye olarak parfüm düşündüm hatamı ediyorum bilmiyorum önce size danışmak istedim şimdiden pahalı hediye almak doğrumu olur öğrenciyim kızda öğrenci siz olsanız napardınız alcağım parfüm şu

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=333597&productid=sgsbh29027

• Hayır.
  • Alma derim.2 hafta değilde 2 yıl olsa neyse de

Alma daha makûl bişeyler dene
  • Hayir.
  • asla bu sorunu sen ne hakla sorarsin böyle bi düşünceyi nasil gecirirsin alkollümüsün ? kız senden bişey istiyosa sen bilirsin ama sen bu sekilde nononono sakin .!!!!
  • kesinlikle hayır
  • Biraz daha ucuza kapat işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar zenginsin buna bağlı herşey,eğer bu fyat sana pahalı gelsiyse kesinlikle alma daha ucuz ve anlamlısını dene
  • kesinlikle alma
  • istiyorsan kızın sevgisine güveniyorsan al 2 haftalık 2 senelik ne farkeder çok para ben 160 ytlye en kral yemeği yedirirdim kıza parfüm uçar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 31 Ağustos 2007; 19:02:17 >
  • kız çok iyi ona verdiğim değeri bi de hediye olarak göstermek istiyorum
  • Neden 30'luk değilde 100 lük?
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

kız çok iyi ona verdiğim değeri bi de hediye olarak göstermek istiyorum

aslinda yanliş anlayabilir birisi size parfum hediye ederse cok pis kokuyorsun manasinda anlaşilabilir genellikle ama bozuntuya vermemek için böyle yapariz ama işler öyle değildir bence baska bişey al ille alacam diye tutturduysan bu arada almamani tercih ederim dur hele bi 40 dolsun bi.

• değmez lan 2 haftalık sa al bi çiçek tamam değermi 160 YTL ye
  • valla 160 ytlye parfüm almak hiç mantıklı değil bence
    sen yine o paraya bişi alcam diyosan imitasyon falan bi saat alabilirsin heradle güzelinden
    ben karışmam ama alma derim
  • kesinlikle hata edersin.Baştan maddiyata boğma ilişkiyi hadi 1 sene sonra desen anlarım.2 hafta olmuş tanışal 2 ay sonra ayrılırsanız üzülürsün tek çiçek yaptır ver işte yeterli şimdilik.
  • işlemci al yeni
  • 20 yıl geçse bile alma
  • kitap al,
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

kız çok iyi ona verdiğim değeri bi de hediye olarak göstermek istiyorum

Değer Maddiyatla gösterilmez.. sonuçta sadece bi hediyedir.

Kendine başka yollar ara.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.