Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AmusementaL

Neden 30'luk değilde 100 lük?

30 luk çok az cimri falan zanneder beni
  • sakın alma aradan biraz zaman geçsin saat falan alırsın

daha ikinci haftadan garip gelir kıza bu kadar pahalı şeyler
  • Saçmalama!!
  • Sakın doğum günü yaklaştığı için seninle çıkıyor olmasın
    Şaka bir yana daha mütevazı bir şey al hem daha anlamlı olsun hem ucuz olsun
  • Parfüm ne yaw.Daha çok seni hatırlatacak birşey olsun.2haftalıkmış can evinden vurmalısın onu.Şiir yaz wer bitane yanında çiçek yanında da küçük bişey onun hoşlanacağı.Onu dinlediğini detaylara önem verdiğini göster.Atıyorum ülker çikolatalı gofret mi seviyor herhangi bir zaman bunu mu söyledi paketle ver bitane Yanında da çiçek+şiir yada duygularını anlatan bir yazı...
    Biraz yaratıcı olun gençler
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

quote:

Orjinalden alıntı: AmusementaL

Neden 30'luk değilde 100 lük?

30 luk çok az cimri falan zanneder beni

Hediye alma sakın !!! Cimri ol !!
  • bir sürü beyaz gül al hani temizsin missin anlamında :).neden beyaz gül aldığını söyle ama alırsan...gözüne girersin kızın
  • hayır sakın yapma öyle bişey. git kırmızı gül leyin al
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Parfüm ne yaw.Daha çok seni hatırlatacak birşey olsun.2haftalıkmış can evinden vurmalısın onu.Şiir yaz wer bitane yanında çiçek yanında da küçük bişey onun hoşlanacağı.Onu dinlediğini detaylara önem verdiğini göster.Atıyorum ülker çikolatalı gofret mi seviyor herhangi bir zaman bunu mu söyledi paketle ver bitane Yanında da çiçek+şiir yada duygularını anlatan bir yazı...
    Biraz yaratıcı olun gençler

çikoloatalı gofret olayını tuttum

• Tabi ki hayır...
  • hayır, alma
  • kokusunu merak ettim şunun

al gitsin
  • sakın ama sakın alma.. neden mi?

daha 2 haftalık ilişkinin başında sen bu kıza 160 ytl lik parfümm mü alıcaksın ?? alırsan kız ilerde senden daha fazlasını ister yada en azından bu sınırda devam etmeni isteyebilir.. ve onun isteklerini maddi maveni isteklerini karşılayamazsan kız sana tekmeyi basar başka arayışlara girer....bunun nakiti bitti der.. daha baştan kızı böyle şeylere alıştırma şimartma .. kızın bulunduğu seviyeyi ona hatırlat sürekli.. kendisini kleoparta zannetmesine izin verme... ki kızla daha 2 haftadır çıkıyosunuz.. alıştırmicaksın kızları böyle pahalı lüks şeylere... alışmış kusdurmuştan beter misali sürekli senden bişiler ister beklenti içine girer.. ondan sonra almadığın zaman küser trip atar senden soğur uzaklaşır... hiç bi kız pahalı ve lüks şeylerle aşırı ilgili ile şimartılmamalı... hepsi ayarında olmalı yoksa onu kaybedersiniz.... ankaralı namığın dediğini unutma para bitti aşk bitti kızlar evine gitti ona para cinsinden değilde onun beğenebileceği güzel şeyler almaya çalış... çiçek.. kolye.. takı... termos bardak ayı yogi vs. gibi..

• yüz verme fazla bence. 1-2ay geçsin. 30ml'lik olanını alırsın. ama söz verdiysen yada bu olayın sözünü ettiysen kesinlikle al.. ama 30ml'liğini....
  • Hacı yağı al iyi gider ortama
  • Abi Çok burnu kalkar.... Sakın ALMA ! benden söylemesi kendini birşey zanneder... Ona bu kadar değer verip kendini kaptırma... Senin için Fedakarlıklar yapan bi kız olsa bile alma... kızların Burnu kaldırılmamalı kalktımı inmesi cok zor oluyo .. KENDINI DUNYA GUZELLIK 1.Sİ ve senın ona taptıgını düşünüyo :)...

Ögrenciysen sakın alma .... durumunu bilsin..Konser-Bownling-Sinema+romantik bi yemek.. Onu eglendirecekesen kendin de eğlen ! günümüz çok özel olsun diyosan o parayı lüx bi lokantada yemek yedir ..

yada ona gerçekten değer veriyosan ve oda sana veriyosa bi yüzük al 50-60 ytlye .. Bİ yemege götür. hocam bide yaş kaç ? şarab bardagının içine koydur yüzügü... Öle gelsin__ yemek de 60 tutsa 120...Sana tapar burnu da kalkmas... sana tapar sonra fazla konusma onu izle .. bişey yapma sakın abartma sevgi gösterisine boğma kızı burnu kalkmasın... ama bunları yaparsan tapcak sana 40 ytlye de bi paket sigara + bi 70cl rakı bide meze falan alırsın sabaha kadar kankanla oturursun :D:D .. Alsana taktik Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 31 Ağustos 2007; 19:41:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Hacı yağı al iyi gider ortama

bncede
    sakın alma sonra ayrılacan mayrılacan bak o zaman nası koyuyo daha 2 haftalıkmış biraz tanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norah_jones -- 31 Ağustos 2007; 19:42:33 >

• birazcık aklın varsa almassın..ha çook zenginsen birşey diyecemeyeceğim al
  • o seni çok seviyosa bile o parfümü senin ona almaman için gerekli şeyleri ben ve arkadaşlar yazdı zaten fazlasıyla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

20 yıl geçse bile alma

bak işte....arkadaş işi biliyor....

capon musun sen?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.