Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: invade

Abi Çok burnu kalkar....

burnu kalkmaz...tamponu kalkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

istiyorsan kızın sevgisine güveniyorsan al 2 haftalık 2 senelik ne farkeder çok para ben 160 ytlye en kral yemeği yedirirdim kıza parfüm uçar gider

yemek de kaçar gider ama
  • Bir öpücük kondur+birde kolye

abazan mode:on
  • ilerde ne alacaksın hiç düşündün mü arabamı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

sakın ama sakın alma.. neden mi?

daha 2 haftalık ilişkinin başında sen bu kıza 160 ytl lik parfümm mü alıcaksın ?? alırsan kız ilerde senden daha fazlasını ister yada en azından bu sınırda devam etmeni isteyebilir.. ve onun isteklerini maddi maveni isteklerini karşılayamazsan kız sana tekmeyi basar başka arayışlara girer....bunun nakiti bitti der.. daha baştan kızı böyle şeylere alıştırma şimartma .. kızın bulunduğu seviyeyi ona hatırlat sürekli.. kendisini kleoparta zannetmesine izin verme... ki kızla daha 2 haftadır çıkıyosunuz.. alıştırmicaksın kızları böyle pahalı lüks şeylere... alışmış kusdurmuştan beter misali sürekli senden bişiler ister beklenti içine girer.. ondan sonra almadığın zaman küser trip atar senden soğur uzaklaşır... hiç bi kız pahalı ve lüks şeylerle aşırı ilgili ile şimartılmamalı... hepsi ayarında olmalı yoksa onu kaybedersiniz.... ankaralı namığın dediğini unutma para bitti aşk bitti kızlar evine gitti ona para cinsinden değilde onun beğenebileceği güzel şeyler almaya çalış... çiçek.. kolye.. takı... termos bardak ayı yogi vs. gibi..

kardeş harika yazmışın benimde korkum o para bitti aşk ta bitti olması

• şöyle babasından iki şişe votka al (damak zevkine göre daha farklı bir içkide olur)
  • nelerın hesabını yapıyolar ya.böyle düşünen zihniyete
  • biraz uçuk olucak ama içinden geldiği gibi davran bence. almak istiyorsan al parfümü
    ona verdiğin değeri belirtmiş olursun oyle pahalı hediyelerden bi tarafları kalkacak biri ise zaten
    hiç bulaşma başına buyuk bela alırsın
  • ilk başlarda çiçek daha çok hora geçer... ona güven verirsin, sana daha içten bağlanır.... ama o parfümü alsan bile senin hakkında kafasında garip ve saçma düşünceler oluşabilir.. çünkü parfüm orjinal ve pahalı.. parasını gözüme sokmaya çalışıyo "" gibi düşündürebilirsin kızı ister istemez... ki ne amaçla aldığını bilemez seni tanımıyosa.... ilişkinin ilk safhalarında böyle pahalı yada lükse kaçan hediyeler alınmamalı ... yanlış anlaşılabilir.. temellerini sağlam oturtmak için daha içten, doğal, natural ,sevgiyi saygıyı gösteren hediyeler alınmalı...

offf bee ne yazdımm ama-
  • [yok artık le bron james.gif]
  • Al ya sana yamuk yaparsa .....
  • al gıtsın fanı hayat ne olcagı belli olmaz sen al bakarsın saglam bi ilişkin olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

biraz uçuk olucak ama içinden geldiği gibi davran bence. almak istiyorsan al parfümü
    ona verdiğin değeri belirtmiş olursun oyle pahalı hediyelerden bi tarafları kalkacak biri ise zaten
    hiç bulaşma başına buyuk bela alırsın

kız çok iyi biri oturduğu yer ankara bilkent parada pulda pek gözü yok gibi ama 2 haftalık bi ilişki belkide paraya değer verdiğini sölemiyo olabilir
  • Parayı çöpte buldun herhalde eşin değil birşeyin değil 160 ytl harcanırmı 2 haftalık kız içinGit bir fakire yardım et daha iyi bari sevap kazanırsın.
  • Alma bence daha çok yeni
  • 2 haftalık kız arkadaşa 10 YTL lik gümüş kolye aldım. O da ertesi gün satıp hap almış.
  • Kızı boşa beni al!
  • almalısın dersek alcan mı
  • al abi ama damacana ile al
    para pok galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.