Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiden bu kadarı abartı..tamam değer veriyosunda ilerde pokunu çıkarırsa sorarım ben sana..ne kadar değer verirsen ver ipleri fazla bırakmapara ile de sevgi gösterisi olmaz..hareketlerinle ve yaklaşımınla da bunu ona gösterebilirsin..göstermek derken abartma
  • cevap veriyorum : hayır
  • Nuri abimiz gibi bir gazoz ve kız sevinçten kollarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

biraz uçuk olucak ama içinden geldiği gibi davran bence. almak istiyorsan al parfümü
    ona verdiğin değeri belirtmiş olursun oyle pahalı hediyelerden bi tarafları kalkacak biri ise zaten
    hiç bulaşma başına buyuk bela alırsın

kız çok iyi biri oturduğu yer ankara bilkent parada pulda pek gözü yok gibi ama 2 haftalık bi ilişki belkide paraya değer verdiğini sölemiyo olabilir

Ozaman senin durumun da iyi ise alabilirsin, ama alıcak güçün yoksa alma! ozaman kendini farklı
    tanıtmış olursun yine olmaz.

• hayır...
  • parayı kendin kazandıysan al

babanın parasıysa alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

işlemci al yeni

ahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Narkissos_fb

quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

işlemci al yeni

ahahaha

ne saçma bi cevap lütfen biraz daha ciddi olalım
  • kızın fotografını çek

sonra fotografa bakıp birşeyler karala

bilerek çirkin yap ki baskasına yaptırdıgından süphelenmesin

ver hediyeyi de ki yetenegim bu kadar

• ıkı haftalıkdan zıyade ona nasıl yaklastıgın onemlı eger aranız ıyı ve gonul eglendrmek ıcın bırlıkte degılsen al bence
  • Git şöyle 20 - 30 liralık kolye al yada daha ucuz ama ucuz olduğu belli olsun. Bu hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yaparsa ve teşekkür ederse parfümü al, yok öyle yapmaz bana bunumu layık gördün der yada der gibi bakarsa hiç bişey alma yada kafana göre takıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmd.exe

Git şöyle 20 - 30 liralık kolye al yada daha ucuz ama ucuz olduğu belli olsun. Bu hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yaparsa ve teşekkür ederse parfümü al, yok öyle yapmaz bana bunumu layık gördün der yada der gibi bakarsa hiç bişey alma yada kafana göre takıl

sen denedinmi bu yöntemi?
  • o parayla ona daha güzel ve daha işine yarayacağı şeyler alabilirsin bi nıke ayakkabı bile alırsın sçamalama parfüme o kadar para verilmez derki aman bi parfüm almış alt tarafı der bilemez değerini
  • yau kızın sende gönlü varsa eyüp sabri tuncer limon kolonyası bile iş görür..hediye bahane gönüller bir olsun yeter
  • ay ne gıcıksınız yaa sanki kızlar sizden böyle hediyeler bekliyo 160 ytllik parfüm almamalıymış almazsa almasın sanki ev alıcak ne kadar büyüttünüz üstelik kız istememiş çocuk kendisi almak istiyo..
    büyük ihtimalle kızın parfümü vardır 160 değildirde 60dır olayı bu kadar abartmaya gerek yok. biri bana böyle bi hediye verirse almıcam valla hem alıyosunuz sonrada biton laf ediyosunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

2 haftalık kız arkadaşa 10 YTL lik gümüş kolye aldım. O da ertesi gün satıp hap almış.

• Ben hiç bir zaman alacağım hediyenin fiyatına bakmam bazen 100 lira bazen 1 lira farketmez ve asla tereddütte düştüğüm birine hediye almam prensip meselesi

quote:

Orjinalden alıntı: morvo

quote:

Orjinalden alıntı: cmd.exe

Git şöyle 20 - 30 liralık kolye al yada daha ucuz ama ucuz olduğu belli olsun. Bu hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yaparsa ve teşekkür ederse parfümü al, yok öyle yapmaz bana bunumu layık gördün der yada der gibi bakarsa hiç bişey alma yada kafana göre takıl

sen denedinmi bu yöntemi?

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

ay ne gıcıksınız yaa sanki kızlar sizden böyle hediyeler bekliyo 160 ytllik parfüm almamalıymış almazsa almasın sanki ev alıcak ne kadar büyüttünüz üstelik kız istememiş çocuk kendisi almak istiyo..
    büyük ihtimalle kızın parfümü vardır 160 değildirde 60dır olayı bu kadar abartmaya gerek yok. biri bana böyle bi hediye verirse almıcam valla hem alıyosunuz sonrada biton laf ediyosunuz..

sen 2 haftalık erkek aradaşına 160ytl lik hediye alır mısın ? hoş gerçi erkekler hediyeye önem vermez pazar malı alsan bile farketmez ama kızlar öyle değil.
  • herkes yazmış ... bende aynılarını yazmıyım sakın alma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

quote:

Orjinalden alıntı: suree

ay ne gıcıksınız yaa sanki kızlar sizden böyle hediyeler bekliyo 160 ytllik parfüm almamalıymış almazsa almasın sanki ev alıcak ne kadar büyüttünüz üstelik kız istememiş çocuk kendisi almak istiyo..

sen 2 haftalık erkek aradaşına 160ytl lik hediye alır mısın ? hoş gerçi erkekler hediyeye önem vermez pazar malı alsan bile farketmez ama kızlar öyle değil.

yoo ben verırım acıkcası onem ayrıca dedıgın o salı pazarı muhabetını anlamayan ınsan dogru dıosn hedıyeye onem vermeyen bılmeyen ınsandr ama ben onem verırım ona gorede kız arkadasım yada arkadaslarım hedıye alır pahalı yada ucuz dusunmek onemlı. olay 2 haftalık degılkı. aldıgın kısı hakındakı dusuncen ve ılıskının boyutu onemlı. bı kızla cıkarsın gonul eglendrmek lay lay lom dıe ona tmm alma ama bı kız vardr aran cok ıyıdır ya ben bunu sevıorum cıdden aramz ıyı deger bu kıza dersın alrsn . bu kadar basıt dusunmeyın dırek alma alınmaz dıe. hee ben senın yerınde olsam manevı degerı olucak bısey alırım bıde yemege gıdersınz tmm ıste ztn ılıskın yururse o zmn alırsın parfum yada baska bsy ama ılk hedıye manevı deger tasıması ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 31 Ağustos 2007; 21:58:14 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.