Şimdi Ara

2 haziran bekçi maaşı zammı silah kullanma kanun teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bekçilere yeni haklar geliyor! Çalışma süresi, maaş zammı, silah kullanma yetkisi...
    https://www.haber7.com/guncel/haber/2980389-bekcilere-yeni-haklar-geliyor-calisma-suresi-maas-zammi-silah-kullanma-yetkisi

• Arkadaşlar işin açıkcası polislerimiz aklı başında insanlar ama bekçilerimizden korkuyorum ters bi harekette her an vurulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Analizcizeuss

Bu mesaj silindi.
    dostum bide bu bekçiler sivil hayatta dışarıda zaten volta atan insanlar kimisi gece bekçi gündüz fırıncı yada elinde tesbihle gezen insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Analizcizeuss

Bu mesaj silindi.
    Torpilli akgençleri iş sahibi yaptılar
  • Lise zamanında ülkücü geçinen bir kaç arkadaşım uzun yıllar güvenlik görevlisi olarak işe giremeyince kendilerini birilerine yaslayıp bekçi oldular.
    Adana'da zerre faydalarını görmedim. Ne zaman gece dışarı çıksam, sitemizin altındaki 24 saat açık olan unlu mamüllerde kola içip muhabbet ederken buluyorum.
    Belki de bu, stepne partisinin ittifakı kabul etmeden önce hükümete dayattığı bir şarttı.
    Böyle bir kanun ve iş kolu çıkarıldı ki, sap gibi gezen ülkücü gençlerini bir baltaya sap yaptılar.
    Haksız yere hakları olmayan yerlere gelenlerin maaşlarında eğer hakkım varsa, hakkımı haram ediyorum. Ne kendisi ne de ailesi yiyemesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.