Şimdi Ara

2. hdd sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi arkadaştan bitane 15 gb'lık hdd aldım. Hdd yi bilgisayara taktım fakat şık şık ses geliyor hem zor açılıyor hemde görmüyor hdd yi. Bilgisayarımda milenyum kullanıyorum. Arkadaşımın hdd yi verdiği sistem xp formatındaydı. Acaba kasammı desteklemiyor. P3 kasam var. Yada taktığım yermi yanlış. Ben hdd yi 2. cd rom'mun fişlerini çıkarıp taktım. Başka bi kabloyamı ihtiyaç duyar anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim..

Birde bilgisayara format atıcam ama msn'imdeki kayıtlı avatar resimlerini nasıl kopyalarım. Msn'e ekledikten sonra bilgisayarda sildim msnde gözüküyo ama kopyalayamıyorum. Böyle bi program var mı?

• Aynı kablo üzerinden bağladıysan hddyi kendi hddni master diğer taktığın hddyi slave yapacaksın. Yani power girişinin solunda jumperlar var ona bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Aynı kablo üzerinden bağladıysan hddyi kendi hddni master diğer taktığın hddyi slave yapacaksın. Yani power girişinin solunda jumperlar var ona bak.

pek birşey anlamadım.. jumper hangisi power hangisi :) Neyse bilgisayardan daha iyi anlayan biriyle olucak bu iş galiba. Ben çözemedim pek. Thanks..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.