bugün dpu ile dreverlarımı güncelledim bilgisayarı yeniden başlattım boot ekranında kitlendi kaldı bende reset attım ondan sonra makine açılmadı sistem onarım otomatik olarak çıkıyor işlem bitiyor yeniden başladığında tekrar sitem onarımına giriyor. normal olarak başlat dediğimde windows yazısında kalıyor. ama diğer hdd leri sökünce pc açılıyor. sorun ne olabilir acaba?
bilgisayarımda 3 tane sata hdd takılı
Diğer hdd'lerin üzerlerinde kurulu sistemler var mı?
hayır diğerleri sadece dosyalarımı depolamak için kullanıyorum
çakışma yapıyor ve anakartın destek vermemesinden kaynaklıdır yani 1 tane hardisk kullanmalısın..
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
çakışma yapıyor ve anakartın destek vermemesinden kaynaklıdır yani 1 tane hardisk kullanmalısın..
çakışmayla alakası yok ben senelerdir bu 3 hdd yi kullanıyorum bir sıkıntı yoktu. bence problem bu değil
Sata kontrolcüsünün sürücüsünü bozduysan, sistem açılırken sata üstündeki aygıtlara ulaşmaya çalışınca sorun çıkrıyordur. Güvenli modda açıp eski sürücülere dönebilir misin.
güvenli modda da denedim ama diğer hdd ler takılıyken hiç bir işlem yapmıyor
Anakartın nedir? Diğer sata kontrolcüsünün portlarındaki durumlarını iletsende olur.
tamam arkadaşlar sorunu çözdüm aygıt yöneticisinde depolama denetleyecilerinde raid denetleyeci vardı güncelleşmede onuda kurmuştum sorun onda oldu sanırım diğer hdd leri çıkardım win. kurulu hdd açtım ve raid denetleyicisini kaldırdım şuan 3 hdd aktif kullanmaktayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme