Bildirim
2. Hdd taktım bilgisayar yavasladı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
psu kalitesiz veya yetersizse olabilir. dvd rom un güç kablosuyla dene. bios ta master-slave ayarı varsa windowslu olanı master, ötekini slave yap. -
2. hddyi çıkardım hala yavaş. 2 sata kablosu takılı anakarta ondan mı oluyor? -
Eveeeeeet birkaç hafta önce yaşadığım soruna benziyor. 2. HDD sıkıntılı olduğuna eminsek işimiz kolay. Bende 120lik SSD 500luk HDD vardı. Son zamanlarda bilgisayar çok yavaştı. Üstelik sistemim SSD de kurulu buna rağmen. Dedim daha 6 aylık SSD çöpmü oluyor başımıza iş aldık. Baktım HD Tune programıyla sıkıntısı yok. HDD ye aynısını yapayım dedim olmadı çok yavaş çalıştı sonunda mavi ekran verdi. Mavi ekranların ardı arkası kesilmedi. HDD çıkardım hala mavi ekran var. SSD yi çıkartıyorum takıyorum değişen birşey yok. En sonunda BIOS pilini çıkarıp taktım BIOS sıfırladım öyle düzeldi de format attım. Çok saçma değilmi 2 depolama birimini çıkarmama rağmen sorun oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X