Şimdi Ara

2 Kaliteli kulaklik peki sizin terciniz ne olurdu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar ben mp3calarima ve Laptopuma yeni bir kulaklik almaya karar verdim butcem 100$ ve Amazon.com'da dolasirken bir kulakliga rasladim Audio Technica ATH-ANC7 bunu almayi dusunurken baska bir kulaklik gordum JabraBT8030 bu kulaklik Bluetooth ve Speaker olabiliyor ve fiyatida 53$ simdi arkadaslar bu iki modelden birini kullanan veya bilen takip eden varmi veya bana amazon.com'dan 100$ kadar kaliteli bir kulaklik onerisi olan arkadaslar lutfen benimle fikirlerini paylasabilirlermi??? Herekeze simdiden tesekkurler fikirlerinizi ve goruslerinizi Merakla bekliyorum!!

http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-ANC7-QuietPoint-Noise-Cancelling-Headphones/dp/B000OMKR8E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1232418000&sr=8-1

http://www.amazon.com/Jabra-100-98030000-02-BT8030-Speaker-Headset/dp/B000Z8463Y/ref=cm_cmu_pg_i

kulakliklarin linkleri bunlardir arkadaslar....

• ben de kulaklık arıyourm kaç gündür gamer kulaklık olacak mikrofonlu vs. Bu modelleri bilen pek kişi olacağını sanmıyorum açıkçası. Ama genel teknoloji mantığı ile düşünürsek çok fazla fonksiyonu olup yakın fiyatlı ürünlerde az fonksiyonu olan daha kalitelidir.
  • fiyat olarak ne aralikda dusundugunu bilmiyorum ama Logitech G35 var 7.1 surround ses sistemine sahip bir headset Turkiyeye gelip gelmediginden haberim yok ama buyuk ihtimalle tatmin edici bir urundur
    bende sanirim Audio Technica'yi alicagim birde Sennheiser hd280 gordum bunun hakkinda bir bilgin varmi??
  • size bir tavsiye. eğer imkanınız varsa yeni açılan optimum alışveriş merkezindeki media-markt'a gidin. orada bayaa bir hi-end kulaklığı deneme imkanınız mevcut. aslında bende hd280'i merak ediyorum malesef o yok ama hd650 dahil birçok model var. tabi biliyorsunuz hi-end kulaklıklarda burn-in proccess denen bir süreç var. yani hemen gerçek sesini duyamazsınız en az 48 saat dinlemek gerekiyor ama en azından kulağa nasıl oturduğu rahatlığı filan gibi şeylere bakabilirsiniz.
  • tavsiyem cx500 ya da cx300 dir istersen bi incele bak derim
  • quote:

size bir tavsiye. eğer imkanınız varsa yeni açılan optimum alışveriş merkezindeki media-markt'a gidin. orada bayaa bir hi-end kulaklığı deneme imkanınız mevcut. aslında bende hd280'i merak ediyorum malesef o yok ama hd650 dahil birçok model var. tabi biliyorsunuz hi-end kulaklıklarda burn-in proccess denen bir süreç var. yani hemen gerçek sesini duyamazsınız en az 48 saat dinlemek gerekiyor ama en azından kulağa nasıl oturduğu rahatlığı filan gibi şeylere bakabilirsiniz.

Tesekkurler ama ben Amerikada yasiyorum oyuzden pek turkiyedeki marketleri gezme imkanim yok

buradada Best Buy var ama cok kaliteli kulakliklar yok malesef genellikle oyunculara gore headsetler var pek deneme imkanimda yok oyuzden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.