Şimdi Ara

2 Kasa , Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Akasa'yı tercih ederdim...
  • Akasa
  • Akasa
  • Ya Akasada güzelde psunun üstte olması bence iyi değil. Kablolar sırıtacaktır.. Truvan hava konusundada iddalı Akasaya göre baya bir fan takılıyor ama malzeme kalitesi olarak karşılaştıramam tabide. Truva Akasaya göre biraz daha büyük

Bakınız;

Akasa İnfiniti Zor : Kasa ölçüleri: 523 x 205 x 540 mm

TruvaTek : Kasa ölçüleri 535 x 215 x 540 mm

Truvaya daha olumlu bakıyorum.. Hocam biraz fotoğraf çekip koyabilme ihtimalin varmı?
  • Truva cok daha kaliteli bir işçiliği var, 0.8mm saç yapısı sahip.

Daha fazla fan takılabiliyor ve soğutması bu yüzden daha iyi. (Akasa ile 3 fan gelirken, Truva ile 4 fan geliyor.)

Kabloları alttan geçirebiliyoruz.

HDD yuvaları sökülip her ön arka takılabiliyor.

Eğer İnfinity alırsan hata yaparsın.
  • Akasa'da 3x 12cm'lik fan geliyor lakin üstte de 24'lük radyatör takabilme (sıvı soğutma için) yada extradan 2x 12cm'lik fan da takılabilir kaldı ki mevcut fanlar zaten yeterli, çok fan çok ses ve toz demektir, birde sesleri düşürmek için kontolcü alıp masraf etmek demektir.

Mazlemeyi beğendim açıkçası oldukça da ağır şuan tüm fanlar aktif ve kontrolcüye bağlamadım fanları gerçekten de sessiz...

Psu malesef üstte, lakin bende altta osla da fark yaratmayacaktı, GTX260'da 2 tane 6pin çıkışı var parmak kalınlığında iki tane kalın kablo üstten de olsa alttan da olsa bir şekilde görüntüyü bozuyor, yoğunluktan dolayı pek kasıp uğraşmadım açıkçası...

İncelemesi:http://www.pclabs.com.tr/2008/10/29/akasa-infinity/

Burda kablo düzenleme bilgileri; kullanılan kasa Akasa, tabi bu şekilde düzenlemek için uygun anakart, vga ve diğer aparatlarında tam olması lazım, son haline iyi bakın gerçekten de çok düzgün

http://www.pclabs.com.tr/2009/03/23/kasa-ici-kablo-duzenleme-rehberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 13 Şubat 2010; 22:36:21 >

• aralarında tabiki AKASA
  • Akasada Pclabs'ın dediğine göre Üzerinde biraz mesai harcadıktan sonra iyi bir görüntü çıkıyor ortaya

Ama Truva daha iyi gibi geliyor Akasanın ayaklarını beğenmemişler kayıyor filan yazıyordu

Truvada HDD'ler psunun altında olduğu için hiç görüntü kirliliği olmuyor

Çok güzel bir kablo toplama yapmışlar Truvada Bence Truva daha mantıklı..

2 Kasa , Hangisi?

2 Kasa , Hangisi?

2 Kasa , Hangisi?

Her iki kasadada biraz mesai harcandıktan sonra iyi bir görüntü çıkıyor ortaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rbid Desire -- 13 Şubat 2010; 22:58:03 >

• Akasa
  • Infiniti daha şık ve oturaklı bir kasa
  • Alternatif olarak;

LIAN LI PC-K60W

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2114

Bunu tek kötü yani CPU güç girişinin kötü bir görüntü oluşturması, içlerinde en iyi truva.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.