Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam rahat olun sıparıs ıptalde 15 tl cek hesabınıza anında gerı yüklenir, keyıflı alısverısler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 2 Mart 2017; 6:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sanal alışverişimi verdim 15tl çekimi kullandım.137tl ödedim 95 money bekliyorum.
    Bilmeyenler için söyleyeyim. Moneyler yarın yatmayacak.4 Mart günü yatacak.Panik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam rahat olun sıparıs ıptalde 15 tl cek hesabınıza anında gerı yüklenir, keyıflı alısverısler.

Hocam isin gucun rast gelsin. Hayat kurtaransin

• slickman S kullanıcısına yanıt
    Hocam rıca ederım bu sozlerı yazmanız gunun tum yorgunlugunu almakta ve tebessum etmemı saglamakta cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın

• Tabana göre de 15 tl dondurmaya 6 money 45 tl yağa 28 money gelmiş uygulamama bunlardada geçerlidir 2 kat money

• bendevarım B kullanıcısına yanıt
    Hocam evet TBG lerde x2 ye dahil.

• Bizim Migros Ana Konu yine kapalı sanki :)

Anladığım kadarı ile @Karacabeyy migros çalışanı, sağ olun hocam, bu tbg'lerin dahil olması migros'a gelen kurumsal iletilerden edinilen bilgi mi, zira ben göremiyorum hiçbir yerde bu bilgiyi.

Teşekkürler.

PS: her şeyi yanlış anlamışım, Karacabey ana konuda bir başkasını migros uzmanı olarak belirtmiş :D ve ana konunun son bir kaç sayfası hata veriyor, büyük olasılıkla silinen mesajlardan dolayı.

Kahve içmeden mesaj yazarsam böyle olur işte. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GladeOtomatik -- 2 Mart 2017; 7:11:46 >
  • GladeOtomatik G kullanıcısına yanıt
    TBG lerin dahil olduğu kampanya metninin alt sıralarında belirtilmiş hocam.

• mesela 40 tl lik köfte alsak 24 tl money yüklenme olayı kesin mi? emin olamıyorum :) bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Tbg den bana 45 tl lik yyag alimina 9 money diyor simdi gidip 90 tllik yag alicam. 36 tl money gelicek oylemi? Simdi baktimda tbg ler 1 kere diyor..bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 2 Mart 2017; 7:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Tbg den bana 45 tl lik yyag alimina 9 money diyor simdi gidip 90 tllik yag alicam. 36 tl money gelicek oylemi? Simdi baktimda tbg ler 1 kere diyor..bilginize..

Hocam tbg ler bir kere hakkimiz oldugunu dusunuyorum, diger money kampanyalarinin iki kat kampanyaya dahildir

• Birinci tbg yi kullanmadan ikinci acilmaz demis arkadaslar yada yöntemini soylenisler bende 3 farkli tbg var su anda gorunen bende mi sorun yoksa sistem ne halin varsa gor mu dedi bana

• Sanal sipariste iki adet uzman kasap hamburger almistim. Simdi dusunuyorum da bir tane daha eklesem x2 ye dahil olacak. Acaba siparise ek yapsam hepsi birlikte mi hesaplanir? Yoksa ayri ayri fatura mi kesilir? Bir de siparise ek yaparsak, ek siparisi baska bir kredi karti ile odeyebilir miyiz? Aslinda ilkini de ikinci siparis verdigim kartla almak istiyorum ama o mumkun mu bilemedim.

• Arkadaşlar; mare tuvalet kağıdı nasıldır ? Kalite olarak hangisiyle eşdeğerdir? veya altındadır ?

• Tuvalet kağıtları çok pahalı

Sofia alınırmı acaba kalitesi nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki tane tanimliydi gece. Sabah sanaldan siparis verdim hala iki tane var. ikinci tbg tanimlanmadi.

• brak13 kullanıcısına yanıt
    Sofia ürünleri kaliteli. Güvenerek alabilirsiniz.

• Arkadaşlar açıklamyı okudum da diş macunu geçerli değil sanırım ben uygulamda da göremedim yani kartıma ekleyemedim eğer geçerli olup olmadığını bilen varsa aydınlatabilir mi ?

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    mare migrosun kendi urettigi bir urundur,fena degil,orta seviye denebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

mare migrosun kendi urettigi bir urundur,fena degil,orta seviye denebilir

o viva hocam. bu her markette var.alınır bence
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.