Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesin hocam kesin, ana konuda paylasmistim dahil olduguna dair bildiri geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj veya uygulamadan kayıt gerekmiyor değil mi arkadaşlar? Edit= Yani diğerlerini karta ekledim ama 2 kat money için bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 2 Mart 2017; 1:59:24 >
  • Bu arada bir hatırlatma daha:

Alışverişleri bugün teslim alacak şekilde bitirin. Ertesi güne (3 Mart) kalırsa 2x sorun çıkarabilir. Elbetteki alışveriş gerçekleştirilen gün önemli. Mesela bugün GDI olsa teslim gününü haftaya bile alırsınız ama işlem muhasebesi 3'une kalırsa moneyler 4unde yatar. Eksik yatarsa MH ile diyaloğa girmek durumunda kalabilirsiniz. Haklı olacağınızdan ( sepeti 2'de oluşturup ödemeyi 2'de yaptiginiz için ) durum düzeltilir ama zaman alır. Çünkü kapıda ödeme seçen var, banka provizyonu ve Migros gün sonu gibi durumlar var, tarihlerde sorun çıkarma söz konusu.

• Migros ana konusunda böyle sorular defalarca cevaplandı, fakat migros eski migros değil tedirginim

Kartıma tanımlı TBG ler; 19TL toz küp şeker, 45TL Bal, reçel, kahvaltılık ürün.
    Kartımda 36 birikmiş money var.
    Sanalmarket hesabımda 15/100 hediye kodu var.

Kargo hariç 139.40 TL lik sepette TBG ler ve 60TL lik çay var. Hediye çeki düşünce ve kargo eklenince 127,3 TL kalan meblayı 36 money ve 91,3 TL yi hediyemkarttan ödüyorum. Tüm moneyler eksiksiz yatar mı?

Hediye çeki ve kargo hariç tutar ile TBG + 60TL çay örtüşüyor.
  • cameler11 kullanıcısına yanıt
    tüm moneyler eksiksiz yatar, cek, money bıle kullandıktan sonra alt lımıtın cok uzerınde odeme yapıyorsunuz ve hediyem kart odemesıde nakıt ya da kredi kartı odemesı seklınde ıslem gormekte.
  • Kahvelerden 16+16 = 32 money
    Et sarkuteriden 14x2=28 money

Toplamda 60 money.

Dogrumudur. Degilse iptal edicem :)

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol1521 -- 2 Mart 2017; 2:27:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yani bu yöntemle diğer tgbleri açarsak ilk baştaki tgb den puan kazanamama gibi risk oluşurmu yani sistem eskiyi kullanmışmı zanneder?
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    tüm kapanyaları cay, tuvalet kagıdı, uzman kasap kofte, TBG leri kartınıza ekledıysenız tek yapmanız gereken 2 Mart'ta alısverıs yapmak, 3 Mart'tada x2 olarak puanlar yatacaktır.
  • Sensodynde geçiyor mu geçmiyor mu son duruum nedir?
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Sanalmarkette hediyemkart ödemesi alisveris tutarinin %70 ini gecebiliyo mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Zakir Naik D kullanıcısına yanıt
    hocam sanal markette sepet tutarının en fazla %70 i hediyem kartla odenıyor, magazada ıste tum sepet tutarını odemek mumkun.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Cok tskler Karacabey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Zakir Naik D kullanıcısına yanıt
    hocam rıca ederım ne demek, keyıflı alısverısler
  • Arkadaslar. Sanal markete bu gun pek güvenmeyin. Özellikle uzman kasap urunleri erken saatte biter. Fiziken gidip alışveriş yapmak daha mantıklı. Hesabınız şaşar sonra.

• Kampanyadqn en fazla 2 kere faydalanilabilir diyor ayni fiste olsa olur mu yoksa ayri ayri mi almak lazim.

• Arkadaşlar bu Migros kartını Nasıl çıkartabilirim ve ücretli mi?

• Arkadaslar bugun 2 kat money oldugunu gosteren bir yazi uygulamada hala yok

• Notilus N kullanıcısına yanıt
    hocam buyrun lınk vereyım sartlar acıklandı.

https://www.moneyclubkart.com/icerik/3/186/2-Kat-Money-Kazan.aspx
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    mıgros guncel fırsat kampanyalar mobıl uygulamasını ındırırsenız sanal money kartınızı olusturursunuz fakat kart olustuktan sonra bu kampanyalarının tumu uygulamanın ıcınde kartınıza eklemelısınız ve kartınız olustuktan sonra aktıf halede gelmıs oluyor alısverısı magazadan yaptıktan sonra kasıyere kartı hangı telefon numarasıyla actıysanız o numarayı verın gereklı sartları saglamıs olursanız ertesı gun moneylerınız gerlır.

en onemlı kosul alısverısın 2 martta yapılması ve kampanyaların mobıl uygulamadan kartınıza eklenmıs olması.

Magazan kart almak 1,5 tl.

Usttekı yontemle anlattıgım uygulama ucretsız.

Kartı magazadanda alsanız kartı aktıflestırmenız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 2 Mart 2017; 6:25:48 >
  • acil yardim arkadaslar

sanalmarkette dun alisveris yaptim bugun teslimatli, x2 kampanyasina dahil olur mu? olur diye dusundum, hesabimdaki 15 tl lik ceki kullandim. Simdi garanti olsun diye o siparisi iptal etsem, yeniden siparis versem cek geri yukenir mi hesaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.