Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selpaklar bölgeye göre değişiyor. İlginç. Denedim.

• Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    Diğer kampanyalar (uzman kasap, çay, WC kağıdı) için android uygulamada bana 2 kez görünüyor. Yarın ki 2 kat kampanyası için mı 2 kez görünüyor acaba?
  • Hiç sepete eklemedim ki!

Dediğinizde yaptım yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

yaptım hocam, aynı maalesef :(

ALLAH ALLLAH

ama şunu yazayım,
    ben, siz kokuluları yazdıktan sonra siparişimi iptal edip
    1 adet lavanta, 1 adet pudralı oalrak yeniden geçtim bu ürünler daha iyi gibi geldi bana, dert etmeyin 1 e 1 geçim gitsin.

cevaplar @sarkat içinde geçerlidir

peki yeni bir deneme yapalım ; mağazayı samsun/canik/5m migros seçim bakalım fiyat yine aynı mı olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 2 Mart 2017; 1:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetmişdokuz

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

quote:

uzman kasap kebapta x2 geçerli oluyormu

kofte yaziyor hocam

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/56675346-30033-uzman-kasap-kebap-400-gr
    geçerli değil o zaman

Uzman kasap köfte alışverişi diyor ama tanıtıcı görselde uzman kasap kebap da var 2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

Köfte değilde Adana geçerli mı acaba... Uzman kasabın bir tek bu adanasını alırım. Diğerleri pek iyi tüketilmiyor.

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam canik seçince düzeldi, sistem bana memleketine dön, özüne dön mesajı veriyor

Edit: ilginç demek ki mağaza bazlı bile güncellemeler yapılıyor sanalmarket sisteminde. düzelir illa ki burası da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 2 Mart 2017; 1:18:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatar. Kaldı ki benim sanalmarkette tanımlı olmayan kartlarına da 2. Tbg tanımlandı. Eşimin kartı vs. Onun için sıkıntısız yatar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

ben denedim 12/3 manav reyonu çıktı !
    şimdi bir uzmanlık sorusu sana PELERİN ;

1.tbg tamamlanmadan sistemden manipüle edilerek açılan 2.tbg ler alışverişi yapılsa moneyler yatar mı ?

burada yatmadı diye okudum !
    acele etme iyi düşün

sence

Mümkün değil, defalarca yattı :)

Yani soru anladığım gibiyse cevabım evet.

Benden örnek vereyim. Şimdi 10/4 alkolsüz içecek vardı ve bu yöntemle ikinciyi getirdim. 10/4 meyve sebze. Ben içecek almaz da meyve sebze alırsam da yatar money. Çünkü kartında artık aktif bir kampanya olarak yer alıyor ikinci gelen de. Sistem birinci veya ikinci diye ayırmıyor.

Bir kere çalışırken money kart operasyon sayfasına girdim. Esasında 5-6 tane TBG oluyor. Aktif-pasif. Bir ya da ikisi aktif oluyor. Aktifleri tamamlayınca da pasif olanların hepsi açılmıyor. Yabi sistem son bir tane daha random seçip veriyor kalanlardan. Sırasıyla durumu yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 2 Mart 2017; 1:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Yatar. Kaldı ki benim sanalmarkette tanımlı olmayan kartlarına da 2. Tbg tanımlandı. Eşimin kartı vs. Onun için sıkıntısız yatar.

şunu gözden kaçırmayın !
    normalde sıralam şu şekilde ;
    ilk TBG oluşturulur, alışveriş yapılır,
    ondan sonra 2.TBG ler görünür,
    ama biz 2.TBG yi kendimiz açıyoruz,
    bu nedenle sıkıntı oldu yazıldı forumda !

eğer sizin dediğiniz gibi olsa idi,
    2 TBG de aynı anda sisteme tanımlanırdı !
    buna ne dersiniz ?

neyse bunun cevabını ben bulacağım !
    TBG lerimi kullanmaya tersten başlayacağım bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Öyle diyorlar ama afişte 2 kat olduğu söylenen nesquik o sayfada yok sadece katılımla yapılan money kampanyaları gözüküyor.

Kategori money kampanyaları manuel tanımlanır. Marka money kampanyaları otomatik tanımlanır.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu yontemı deneyecegım fakat sunu sorayım bana 45 tl yag alısverısıne 18 money tanımlanmıs ben ıkıncı TBG acarsam ve 45 tl yag alsam ikinci TBG yi actıgım için bırıncı TBG nın ıptal olma ıhtımalı var mı.
    cevap için tşk ederim,
    ancak şu aklıma takılıyor !
    eğer öyle ise / ki öyle diyorsunuz,

neden 2. TBG ler direk açılmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetmişdokuz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

quote:

uzman kasap kebapta x2 geçerli oluyormu

kofte yaziyor hocam

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/56675346-30033-uzman-kasap-kebap-400-gr
    geçerli değil o zaman

Uzman kasap köfte alışverişi diyor ama tanıtıcı görselde uzman kasap kebap da var 2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

tesimlere gore kiyma da gecerli o zaman

• Vallahi anlamadım. Kastettiğin sanalmarket ile açmak ise 1 kartımı anlarım da eşimin, babamın da 2. tbg açık. Bence biraz süre geçince 2.ler kendiliğinden açıldı.

Peki 2 tane tbg açıkken sanalmarkette siparişi tamamla desek 3. Tbg açılır mı? Sanmıyorum. O zaman money de yatmalı:)

Neyse zaten 2si de yeter. Yarın kartları yani tbg kampanyalarını karıştırmadan alabilsem bana yeter:)

İyi geceler...

• cagdeg kullanıcısına yanıt
    hocam uzman kasap köfte ıbaresı olmalı yoksa money yatmaz, yanı uzman kasap kıyma ıcın money gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

cevap için tşk ederim,
    ancak şu aklıma takılıyor !
    eğer öyle ise / ki öyle diyorsunuz,

neden 2. TBG ler direk açılmıyor ?

Mantık şu Migros'ta, iki kez alışverişe çekmek. Biz de sepeti ödeme kısmına kadar getirdiğimiz için sistem alışveriş yapmış gibi algılıyor. Money de yatsa böyle ya

İlk TBG'yi alıp almamakla da ile ilgisi yok durumun. Yani o vazgeçtiğin sepette ilk TBG ürünün olmasa bile geliyor.

Ya da bir örnek de su : Fiziki markete gidip money kart ile alışveriş yap ( tutarı önemsiz ) yine açılır.

• ben tesadüfen 2. tbg yi açmış bulundum. süt ve alkolsüz içecek. İkisini de siparişimde geçtim. Umarım sıkıntı olmaz.

Ben buna katılmıyorum. Fiziki markette tbg alışverişi yapmadan sıradaki açılmıyor.

Ayrıca bu konuya neden bu kadar takıldık anlamadım çünkü önceden de aynı anda birden fazla tbg açık oluyordu ve istediğin tbg yi yap money yatıyordu. Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

Sanalda siparişi tamamla deyince geçmiş indirimin varsa kullanılmış gözüküyor. Diğer türlü tbg ile ilgili kullanılmış gözükme durumunu hiç yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Ben buna katılmıyorum. Fiziki markette tbg alışverişi yapmadan sıradaki açılmıyor.

Ayrıca bu konuya neden bu kadar takıldık anlamadım çünkü önceden de aynı anda birden fazla tbg açık oluyordu ve istediğin tbg yi yap money yatıyordu. Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

Sanalda siparişi tamamla deyince geçmiş indirimin varsa kullanılmış gözüküyor. Diğer türlü tbg ile ilgili kullanılmış gözükme durumunu hiç yaşamadım.

Fişe yansımasından bahsediyorsanız doğrudur, ilk TBG şart. Tabi geçmiş indirim vs var ise sepeti ödeme aşamasına getirip dönünce indirim de kullanılmış gözüküyor. Benim de personel indirimimi kullanıyor bu yöntem bu yüzden elektronik ürünle deniyorum. Ama az önce daha yeni yaşadım meyve sebze bu şekilde açıldı. Geçmiş aylarda da oldu. Önceden birden fazla TBG aynı anda veriliyordu üçüncü bile geliyordu. Uzun zamandır bir ve ikincisi oluyor. Yani dediğiniz gibi takılmaya gerek yok. Zaten TBG bir ara küçüldü, aksaklığa da uğradı hedef kampanyasıyla falan. Dileyen alışverişini yapar, dileyen yapmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 2 Mart 2017; 1:55:33 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.