Bildirim
2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (25. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2 tane doğadan gizli bahçe 40tl ediyor. Ben total de 4 tane aldım.uygun fiyat özel çay. Sakın çaykur alma iyice bozdular parana yazık.
Üst Kalite istiyosan lipton ilk hasat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 adet altınbaş 30,90 tl yapıyor 500 gramlık 2 paket
16 moneyi düşünce 1 kilosu 15 tlye geliyor son yüzyılın en ultra süper fiyatı diyebilirim altınbaş için içilecek en iyi çay diyebilirim şu an azda tomurcuk ile 33 paket aldım 33 farklı kart kullandım işi garantiye almak için sonra yatmaz falan 2 sefer işlem geçti diye.geçen hafta doğuş karadenizlerde vardı şeker hediyeli artık maliyetine eş dosta vericem onları 33 pakette o var bozulmasa kalsın da elimde koku değişimi oluyor çayda uzun vadede
altınbaşı kaçırmayın bi daha gelmez
Çaykur Altınbaş çay nasıldır o zaman
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TBG ler 2 kere kullanılmıyor eminiz değil mi? -
-
Çaykurun hiçbir çayını alma. Ben özel hemşin çayına bile biton para bayıldım.tat yok malesef. Hep toz..
Lipton ilk hasat iyi iç dene. Tirebolu bi ara çok iyiydi sonra bozdu. Tirebolunun özel üretim çayları süperdir ama pahalıdır .
Liptonun diğer kırmızı ambalaj renkli çayı çok acımtrak onu tavsiye etmem.
Çay için Lipton İlk hasat tavsiye ederim. Nefis bir çay. -
Hangi altınbaş hocam ? -
29.95 fiyatı var ne eklesem acaba
Uygulamada ve fişlerin altında 1 kez yararlanabilirsiniz diye yazıyor. Kesin bilgidir yayalım:) -
Hocam 500 Gr' lıkları 15.45 TL , 2 tane alın 30.90 TL yapar.
Yada 1 Kg Lipton İlk hasatın yanına 6 TL' lik Altınbaş 200 Gr ekleyip deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 2 Mart 2017; 14:48:33 > -
35 TL ilk peynir alımına 14 money diyor
Sizce bu money *2 olur mu yani 28 money mi yatar
quote:
Orijinalden alıntı: ahbap
arkadaşlar kartıma tanımlı 8 liralık bisküvi, gofret, çikolata, kek alışverişine 3 money kampanyası tanımlıydı. x2 olayından faydalanmak için bu ürünlerden 8 liralık aldım. yalnız fişte halen bu kampanya yazıyordu. kampanya bilgisinin altında da bundan yararlanırsanız yeni kampanya gözükür gibi bir bilgi var halen. migros uygulamasında ise bu alışverişten sonra yeni bir tbg kampanyası gözükmeye başladı. şimdi anlamadım ben, faydalanabildim mi yoksa olmadı mı.. müşteri hizmetleri de açmıyor bir türlü, soramadım..
arkadaşlar bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Karqasa
29.95 fiyatı var ne eklesem acaba
İki tane 500gr ilk hasat al 31tl
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Hangi altınbaş hocam ?
Çaykur
tabiki yatar dostum
adamın şansa bak ya, peynir maliyeti 1990 yılı fiyatına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatarsa yüzyilın vurgunu olur -
Hangi peyniri almamı önerirsiniz
365 tl alisveris yaptım nasıl olsa ihtiyaç diye, moneyler yatarsa iyi 174 tl money
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X