Bildirim
2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbmb
Dün mh ye sordum; aynı fişte olur dedi. Bugün sordum olmaz dedi. Marketteki mh ye sordum biri olur, biri olmaz dedi. Cevapları çok tutarsız. Bence daha önce yattığı için yine yatar. İnanın biz onlardan daha iyi biliyoruz. 12 poşet 10 lu paket 3'ü birarada aldım. Biri toplu alıma girer dedi, biri poşet olarak sayılır toplu alıma girmez dedi. Bence toplu alıma girmez. Müşteri hizmetleri derslerini iyi çalışmamışlar.
aynen dün tekrar püskevit kombo yaptım,
hem de BİSKOLATA'lı
tek fiş tek alışveriş 18 Tl püskevit (10 tl si biscolata)
10 money yattı,
eğer aksi olursa SAVAŞ çıkar
-
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
x2 kazanımı için üst limit yok değil mi arkadaşlar? tüm x2'lerden ve karttaki tüm TBG'lerden yararlanarak sipariş vericem
kahve çay/köfte/tuv kağıdı ---- 2 kez yararlanabilirsin
sensodyn ----- belirsiz (muhtemelen 2 kez olabilir)
tbg ----- sadece 1 kez -
Arkadaşlar, tuvalet kağıdı olarak fiyatları pahalı bulanlar için mare'yi öneririm. Diğerlerini pahalı bularak ilk defa denemek için ilk tuvalet kağıdı 30'umu mare aldım. Eve gelip denedim . Fena değil alınabilir, viva - solo benzeri birşey. Suyu görünce dağılmıyor. 16'lı paket 8.30 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
x2 kazanımı için üst limit yok değil mi arkadaşlar? tüm x2'lerden ve karttaki tüm TBG'lerden yararlanarak sipariş vericem
x2 için sınır yok,
ancak 15 adet ve fazla alım işinde tekrar satış gibi bir durum var. -
Teşekkür ederim iki gsli arkadaşa da :)
-
Sanalmarkette kampanyaları karta tanımlatmaya çalışıyorum. Hatalı kampanya bilgisi diyor. Kampanya tanımlatmadan oluyor mu? -
4 Kolimi çaktınız hocam ? -
Icecek i bilmiyordum yine disari cikicam gidip alayim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıvı yapda kampanya varmı arkadaşlar
F5 yap tanımlı olduğunu göreceksin
Aynen 4 adet 16 lık
arkadaşlar kartıma tanımlı 8 liralık bisküvi, gofret, çikolata, kek alışverişine 3 money kampanyası tanımlıydı. x2 olayından faydalanmak için bu ürünlerden 8 liralık aldım. yalnız fişte halen bu kampanya yazıyordu. kampanya bilgisinin altında da bundan yararlanırsanız yeni kampanya gözükür gibi bir bilgi var halen. migros uygulamasında ise bu alışverişten sonra yeni bir tbg kampanyası gözükmeye başladı. şimdi anlamadım ben, faydalanabildim mi yoksa olmadı mı.. müşteri hizmetleri de açmıyor bir türlü, soramadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hotel california
quote:
Orijinalden alıntı: Qantas
quote:
kahve çay/köfte/tuv kağıdı ---- 2 kez yararlanabilirsin
sensodyn ----- belirsiz (muhtemelen 2 kez olabilir)
tbg ----- sadece 1 kez
başkan şimdi ne yapmamız gerekiyor migrosa gidince? biri net olarak açıklarsa sevinirim. 100 mesaj varsa konuda 87 si çöp.
kahve çay/köfte/tuv kağıdı ürün gruplarından topluca 1 kez alıp, ödedikten sonra 1 kez daha mı alacağız?
hayır hepsini bir fişte 2şer kez alabilirsin.
ama sensodynleri 2 fişte al.garanti olsun diye yani 25+25 olarak
-
cevaplarsanız sevirim bir an kafam karıştı
100-15 indirim kullandım 85 ödedim
35selpak 35 çay 30 uzm kasap aldım
karttan 85 çekildiği için
money eksikmi yatacak acaba ?
-
Çaykur 42 nolu Tirebolu çayı nasıldır
Çay önerilerini alabilir miyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Migros uygulamasinda tanimli tbg lerin hepsini tek fiste kullandim.fisin altinda tbg lerden bir tanesin adi yazarak tbg kampanyasini tanimladi.acaba alisveris yaptikca fisin altinda yazan tbg ler tanimli hale gelecek ve money kazanacaktik.
Link varmı hocam ? Ben çaykurun değilde Tirebolu 42' nin kendi üretimini kullanıyordum ama arttık İzmir' de bulamıyorum. Güzel çaydır. -
Ben kullandım öyle ahım şahım bi fark göremedim diğerlerinden.
Çaykur tüm çayları bozdu sanki. 24.90 1 kg filizde fena değil.
Dün 400 gr Anadolu çay vardı uygundu ama kaldırmışlar sanalmarketten
O parayı ona vereceğine bence ilk hasat ya da siyah inci al.
Ha ben Gizli Bahçe ve denemek için migros 500 gr filiz çay aldım. Yanınada 2 adet migros türk kahvesi iyi oldu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X