Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mhzlerini aradim ayri ayri yapmaniz gerekiyordu dedi iptal etmicem gorucez 2 gun sonra. Ne kadar sacma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedat

ben de 24 liraya iki tane köfte aldim 12 ordan gelecek. 30 liralik kahveden de 16 gelir. ikinci kez yararlanabiliyorsak kahveyi tekrar alabilirim. tchiboda 15 civari olan 250 gr filtre kahveyi 13.45 aldim money de olunca mükemmel fırsat

köftelerin son kullanma tarihi nedir
  • lacrymosa86 L kullanıcısına yanıt
    9 mart hocam. ama buzlukta iki ay saklanabiliyor
  • arkadaşlar synsodyn de 25x2 . tek faturada 40 tl money puan icin sıkıntı yaratır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    25 tl lik sensodyn tek bir ürün mu hocam Hangi ürün ? 24.90 lik gördüm bir tane ama ona puan vermiyor sanırım 25 altı diyip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nil_bolukbas

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Faturayı yarın keserlerse yararlanamasınız hocam.

Kredi kartıyla ödeme yaptım ben, ama teslimatı yarın seçtim. O zaman fatura bugün kesilmiş olur mu yoksa iptal edip bugüne mi almalıyım bilginiz var mı?

fatura yarın kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmdd

25 tl lik sensodyn tek bir ürün mu hocam Hangi ürün ? 24.90 lik gördüm bir tane ama ona puan vermiyor sanırım 25 altı diyip

19.90 lik 100 ml tup aldim 2 adette 20 ml lik aldim onlarda 7.90 toplamda 25 i geciyor

• cagdeg kullanıcısına yanıt
    Resimde kıyma yok. Kıyma gibi görünen şey hamburger köftesi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kampanya metninde yazmamasına rağmen aynı fişle 32 money alınamıyor muhabbeti çıktı bir de. metinde yazmıyorsa mh neresinden uyduruyor bunu. diş macunu kampanyasına kaç kez katılabiliriz o da belli değil. öte tarafta uygulaması ile sanalmarket sitesi çöküyor. müşteri hizmetlerini arasam 10dk da orada beklerim büyük ihtimalle. saçmasapan iş.
  • Hocam 2 gün önce bende 19 TL lik bisküvi,gofret alışverişi yaptım, tek alışverişte ve 8 Money yattı. Bugüne kadar yaptığım her alışverişten yattı.Aksi durum yaşayan olursa şikayet kaydı oluşturursunuz.Normalde yatıyor !
  • Bu aynı fişte 2 kere yararlanamama olayı ters köşe yaptı bizi. Umarım MH bir tarafından uydurmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAKIR_41 -- 2 Mart 2017; 13:14:8 >
  • 32 liralık altınbaş çay aldım 2 kat money için.
    çay ellerinde olmadığı için 25 lik başka çay getirdi gel uğraş şimdi
  • Breath right alımlarında da geçerlidir değil mi arkadaşlar?

• yetmişdokuz kullanıcısına yanıt
    Sanalmarket kampanya sayfasında dahil olan ürünler arasında uzman kasap kebap da yer alıyor. Ben de resme ve oraya aldanıp kebaplarla tamamladım. Eğer money yatırmazlarsa işimiz var. Bir işlemde de kıyma eklemiştim sepete. Ona gelmez muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • migroskop ürünü dahil olur mu? (ÇAYKUR TİRYAKİ ÇAYI 1000 GR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence herkes bildiği gibi alsın. Müşteri hizmetlerini aramayın lütfen. Bu aramalar yüzünden nice kayıplar verildi banka kampanyalarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Az once 3m migrosa gidip alisveris yaptim calisanlar deli gibi cay aliyorlardi gozumun onunde bitti resmen ozellikle dogadan cay 1kg 14.95 olan caylar market calisanlari tarafindan somuruldu diyebilirim, bense 95 tl puan kazandigimi dusunuyorum soyle ki

2 adet ayri ayri 30 tl cay alisverisi 32 puan

2 adet ayri ayri uzman kofte tekirdag. 24 puan
    Son tarihleri 8 mart olarak kendim sectim yoksa 3 martta vardi

1 adet tuvalet kagidi. 12 puan

1 adet sensodyn 25 tl lik. 20 puan

1 adet 25 tl peynir alimi. 7 puan

Toplamda 95 tl yuklenmesi gerekiyor yanlislik olmaz ise...

sanalmarketten niye sipariş vermediniz orada da 100 üstüne 10-15-20 tl gibi indirimli yapabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

migroskop ürünü dahil olur mu? (ÇAYKUR TİRYAKİ ÇAYI 1000 GR)

Çay ve kahve kategorisindeki tüm ürünler dahil.
  • erol1521 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinde çalışanlar emin ol buradakiler kadar bilmiyor.şimdiye kadar yattı şimdiden sonra da yatar.otamatik yatıyor kimsenin kafası karışmasın

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.