Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TBG lerde zaten bir kere faydalanıyorsun 10 liralık meyve sebze alışverişine 4 degil 8 money mesela. 20 liralık yapsan da 8 money

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sipariş oluşturup yarın kapıda ödemeli teslim alsam kampanyadan yararlanmış olurmuyum ?
  • refreshing kullanıcısına yanıt
    olmaz.fiş 3 martta kesilecek.
  • refreshing kullanıcısına yanıt
    Faturayı yarın keserlerse yararlanamasınız hocam.
  • Bilecik buyuk migrosta cok az sensdoyne paradontax var aksam 1 tane daha alicagim ilgilenenlere duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 191 tl alışveriş yaptım.az önce elime ulaştı.tekirdağ köfte son kullanım 6 mart iken, dana ızgara köfte iki paket son kullanım 3 mart görünüyor.bu durum hoşuma gitmemesine rağmen ürünü kabul ettim.sizde durumlar nedir bu kadar yakın tarihli son kullanım normal mi?
  • Az once 3m migrosa gidip alisveris yaptim calisanlar deli gibi cay aliyorlardi gozumun onunde bitti resmen ozellikle dogadan cay 1kg 14.95 olan caylar market calisanlari tarafindan somuruldu diyebilirim, bense 95 tl puan kazandigimi dusunuyorum soyle ki

2 adet ayri ayri 30 tl cay alisverisi 32 puan

2 adet ayri ayri uzman kofte tekirdag. 24 puan
    Son tarihleri 8 mart olarak kendim sectim yoksa 3 martta vardi

1 adet tuvalet kagidi. 12 puan

1 adet sensodyn 25 tl lik. 20 puan

1 adet 25 tl peynir alimi. 7 puan

Toplamda 95 tl yuklenmesi gerekiyor yanlislik olmaz ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 2 Mart 2017; 12:19:49 >
  • sensodyne/paradontax kampanyasından kaç kez yararlanabiliriz?
  • Tam bana görelerde kampanyaya dahil mi ?

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Ayri ayri yapmak zorunda miyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mh ile gorustum 2 hakkiniz var ama ayni urun icin ayni fiste iki hak olmuyor, arka arkaya iki fiste gecirin dediler ben oyle yaptim

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hep oluyordu.Ayni alışverişte 2 defa yararlanıyorduk. Yeni mı değişti. Boşa mı gitti bizim 60 liralık çay alışverişi o zaman

• arkadaşlar yükleme ne zaman oluyor fişe baktım bişey yazmıyor money kazandınız tarzı siz de de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Bugüne kadar hep oluyordu.Ayni alışverişte 2 defa yararlanıyorduk. Yeni mı değişti. Boşa mı gitti bizim 60 liralık çay alışverişi o zaman

Benim de alışveriş boşa gitti. Bilseydim 30 TL yapardım.

• ben de 24 liraya iki tane köfte aldim 12 ordan gelecek. 30 liralik kahveden de 16 gelir. ikinci kez yararlanabiliyorsak kahveyi tekrar alabilirim. tchiboda 15 civari olan 250 gr filtre kahveyi 13.45 aldim money de olunca mükemmel fırsat

• abiler kusura bakmayın ama birisi tam olarak ne alısverşinden ne kazanıyoruz yazabilir mi?
    Örnek 30*2 60 tl lik cay 32 puan vs gibi bu cay olayını çözdümde tuvalet kagdından ne kazanılır mesela yada bunların yazılı oldugu link varsa atar mısınız :)
  • Sanaldan siparis versek yarin teslim alsak money geliyor mu?

• 60 çaya 32 money vermek zorundalar. Bu zamana kadar hep veriyordu. Aksi bir durumda yazmıyor.
  • Arkadaşlar tbg lerinizi kullandıktan sonra uygulamayı kontrol edin, yenisi yükleniyor. Bende 2 tbg vardı, 2sinide kullandım sonrasında 28 e 11 peynir olan 3. Tbg yükledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Faturayı yarın keserlerse yararlanamasınız hocam.

Kredi kartıyla ödeme yaptım ben, ama teslimatı yarın seçtim. O zaman fatura bugün kesilmiş olur mu yoksa iptal edip bugüne mi almalıyım bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.