Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X2 money kazanmak için uzman kasap harici kampanyalardan başka bir şeye katılmak gerekiyor mu?
    Yani hesabımda uzman kasap 6 tl money gözüküyorken X2 money kazanılır gözükmüyor.
  • Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyada 30 TL ve üzeri diyor, (her 30 TL'lik demiyor) nasıl 60 liralık çaya 32 money yatıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacıtitrettin kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. kimse de cevap vermiyor forumda. 30 tl lik çay kag-hve için 8 money kampanyası, tek seferde 60 tl lik çay kahve alışverişinde 16 money oluyor mu? yani x2 kampanyası ile 32 money yatacak mı?
  • muhalok kullanıcısına yanıt
    Eskiden olmuyordu ama şimdi bir sürü öyle yazan var, işin doğrusunu bilen biri cevaplarsa çok makbule geçer

Kampanyadan 2 kere yararlanılabilir diyor hocam. Bugüne kadar hep bu şekilde oldu. 30 liraya 8, 60 liraya 16 money vermesi lazım. x2 kampanyasıyla 32 olur diye düşünüyorum. Olmazsa iade ederiz en kötü.

• Kampanya Koşulları:
    2 Mart 2017 Perşembe günü Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile alışverişlerde Money kazandıran kampanyalarda 2 kat Money kazanılacaktır.
    Kampanya, Migros, 5M, Mjet mağazalarında ve Sanal Market’te geçerlidir.
    Kampanyaya Otel Kart, Servis Kart ve Toptancı Kart dahil değildir.
    Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2017’ye kadar kullanılabilecektir.
    Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır.
    Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan yararlanmak için; Tam Bana Göre ve Money kampanyalarına kayıt yaptırılması gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması üzerinden kampanyalara kayıt yapılabilir, tüm Money kazandıran kampanyalara ulaşılabilir.
    Detaylar:
    *Kampanyaya optin olmak, kayıt yaptırmak gerekmemektedir.
    *2 Mart’ta geçerli olan Money kazandıran kampanyalara kayıt yaptırılmış olması yeterlidir.

Tam Bana Göre kampanyaları için “TAMBANAGORE” yazıp 5818’e SMS gönderilir ya da Mobil Uygulamadan kayıt yaptırılabilir.
    Çay-Kahvelerde Money, Tuvalet Kağıtlarında Money, Uzman Kasap Köftelerde Money kampanyaları için “MONEY” yazıp 5818’e SMS gönderilir ya da Mobil Uygulamadan kayıt yaptırılabilir.
    Nestle tahıl gevreği ve Sensodyne kampanyası için ürünün satın alınması yeterlidir.
    *Aşağıdaki kampanyalardan 2 Kat Money kazanılacaktır:

Tek seferde 30 TL’lik çay-kahve alışverişine 8 Money yerine 16 Money,
    Tek seferde 20 TL’lik Uzman Kasap markalı köfte alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde 30 TL’lik tuvalet kağıdı alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde yapılacak 15 TL’lik Nestle markalı tahıl gevreği alışverişine 3 Money yerine 6 Money,
    Her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Parodontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
    Tam Bana Göre kasa fişinde ve mobil uygulamada yer alan kampanyaların sunduğu Money tekliflerinin 2 katını kazanacaklardır.
    *Kampanyalardan kazanılan Money tutarı tek seferde, 2 gün içinde karta yüklenecektir.
    *Her kampanyanın kampanyadan yararlanma sayısı ilgili kampanyanın yasal metinlerinde belirtilmiştir.

https://www.moneyclubkart.com/icerik/3/186/2-Kat-Money-Kazan.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

Bunu ben de merak ediyorum. kimse de cevap vermiyor forumda. 30 tl lik çay kag-hve için 8 money kampanyası, tek seferde 60 tl lik çay kahve alışverişinde 16 money oluyor mu? yani x2 kampanyası ile 32 money yatacak mı?

Ya bunu ben de dün sordum. Bir arkadaş oluyor dedi. Riske girmesek mi diye düşünmüyor değilim. Yani bununla ilgili bir açıklama metni olsa iyi olurdu.
  • Bi netlestiremedik şu aynı fişte 60 tl olayını. ...

Önceden almıştım ben 10 TL lik çikolataya 2 moneymiydi neydi tam hatırlamıyorum. 20 TL lik almıştım 2 kat money yatmıştı. X2 için kural değişmediyse yine yatar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29.90 illy ese pod espresso kahveyi 15 tl ye getirdim 2 kez alma hakkı varmış sordum az önce danışma ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 2 Mart 2017; 11:12:26 >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Birçok kişi o şekilde alışveriş yapıp yazmış ama ben güvenemiyorum, eskiden ayrı ayrı alışveriş yaptığımı biliyorum. Kampanya şartlarına göre de olmaması gerekir, 30 TL ve üzeri diyor, 60 lira da 1 kere yararlanmalı. Sonra olmadığı zaman hak iddaa edecek bir durum da olmuyor kampanya şartlarına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıtitrettin -- 2 Mart 2017; 11:12:48 >
    Migrosa facebooktan mesaj attım, mesaj okundu görünüyor fakat cevap vermediler.
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

moneyclub sayfasına girdiğimde bu kampanyadan yararlanmak için; Tam Bana Göre ye kayıt yaptırmalısınız diyor.

Tam bana göreye girip money club karttı yazdığımda

Şöyle uyarı çıkıyor :

Merhaba Tam Bana Göre! diyeceğiniz kampanyanız; 10 tl lik yumurta alımına 2 money hediye ! (Yani bu kampanya çıkmıyor)

Şimdi ben 2 kat money kazan kampanyasından nasıl yararlanacağım.

Bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    2 kat money için kayıt olmak gerekmiyor, bugün alışveriş yapın yeterli, sadece yararlanacağınız kampanyaya(çay vs) kaydınız olsun yeterli.
  • Paradontax icin katilim nerden yapcaz acil marketteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıtitrettin

Birçok kişi o şekilde alışveriş yapıp yazmış ama ben güvenemiyorum, eskiden ayrı ayrı alışveriş yaptığımı biliyorum. Kampanya şartlarına göre de olmaması gerekir, 30 TL ve üzeri diyor, 60 lira da 1 kere yararlanmalı. Sonra olmadığı zaman hak iddaa edecek bir durum da olmuyor kampanya şartlarına göre.

Zaten hep "XX TL uzeri" demiyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 adet üzeri alımda engel olduğuna göre her 30 tl de money veriliyordur. 30 tl olsa da 1000 tl olsa da aynı money verilse böyle şart olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

Paradontax icin katilim nerden yapcaz acil marketteyim

Nestle tahıl gevreği ve Sensodyne kampanyası için ürünün satın alınması yeterlidir.

yazıyor şartlarda..
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet hep öyle diyordu lakin eskiden ayrı ayrı yapıyordum, hiç aynı alışverişte yapanı bilmiyorum, eskiden dediğim 1 sene önce uzun süredir kulanmıyordum. Şimdi ise aynı alışverişte yapıyorlar ve olduğu söyleniyor, sistem değişmiş vs olabilir bunu teyit etmek istiyorum.
  • Benim önceki kampanyalardan bildiğim 20 tl üzeri 12 money veriyorsa 40 tl üzeri olursa 24 vermeyeceği idi tek siparişte.
    Ama 2 kere 20 tllik sipariş geçirilirse geliyordu 12+12 money.
    Siparişte farklı money kampanyalarını aynı anda kullanabilirsiniz ama aynı kampanyayı 2 kere kullanamazsınız(önceden böyle idi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.