Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı gün 2. kere alışveriş yapsak yine yüklenir mi 2 katı money?
  • chip para ile alışveriş yapsak yine money geliyor değil mi?
  • Arkadaşlar yeni tbg tanımlatmasını bir türlü yapamadım sanal market üyeliğini bugün açtım ondan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarda öyle bir şey yazmıyor, yanlış bilgilendirmiş görevli bence.
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/campaign/14735-sadece-bugune-ozel-2-kat-money-firsatini-kacirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrpiyolog -- 2 Mart 2017; 10:36:6 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    evet zaten ilk sütunda tbg ler yazıyor.
    2 tane tbg zaten vardı. 3. içecek tbg si ödemeden sonra çıktı ve şansıma alışverişimde vardı..
    yine de 3. tbg ye soru işareti koydum.
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    Sakın money kullanmayın geçerli olmuyor

• dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    peynir için bir sınırlama var mı ? paketli paketsiz vs?
  • 4 tane Parodontax diş macunu alsam (75TL tutuyor) 60 money gelir mi?

Her 25 TLye 20 money denmiş, bir hata olmasın. Biri oluyor derse hemen gidip alacağım.

• cercan C kullanıcısına yanıt
    paketli diye bir ibare geçmemiş açıklamada sadece tek seferde 21 tl peynir alımına 4 money diyor eşimde de 9 yoğurt muş alımına 2 money gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusundurucu -- 2 Mart 2017; 11:52:26 >
  • Arkadaşlar Çay kahve kampanyası.sanal markette kampanya üzerine tikladiginda Çay kahve Mart kategosinde mi geçerli sadece.yoksa Bütün Çay kahve lerde mi geçerli.çünkü o kategoride Lipton early grey cat çıkmıyor.alıcam sıkıntı çıkar mı.

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Mh ile görüştüm

Ödediğiniz tutar yeterli kampanyadan gaydalanırsınız dedi

35 tl lik çay alıp 8 money kullanorsan yararlanamazsın dedi

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Bu sadece sanalmarket alışverişi için geçerli olmaz sanırım mağaza alışverişi içinde geçerlidir di mi?

Tek alışverişte iki kere kampanyadan faydalanılaniliyor mu?

Ben şöyle bi sepet yapayım dedim 30 tl çay, 25 tl diş macunu 55 lira yapıyor zaten. 16+20 36 money yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Mart 2017; 10:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

4 tane Parodontax diş macunu alsam (75TL tutuyor) 60 money gelir mi?

Her 25 TLye 20 money denmiş, bir hata olmasın. Biri oluyor derse hemen gidip alacağım.

2 kere kullanabiliyorsun diye biliyorum hocam. Sensodyne kampanyasının altındaki son maddede belirtmiş. Bu durumda 40 money gelir.

Sabah işe giderken açık değildi migros. Öğlen 13:00 a kadar millet bu sensodyne' leri yağmalar gibi geliyor bana. Sanal markette kocaman gözünün içine sokuyor çünkü 25/20 diye. Bize kalmaz bu sensodyne... Kaçırmayın hocam hemen alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

Arkadaşlar Çay kahve kampanyası.sanal markette kampanya üzerine tikladiginda Çay kahve Mart kategosinde mi geçerli sadece.yoksa Bütün Çay kahve lerde mi geçerli.çünkü o kategoride Lipton early grey cat çıkmıyor.alıcam sıkıntı çıkar mı.

Bunun cevabını bende merak ediyorum. Kampanyaya tıkladığınızda sanalmarkette 5 sayfalık ürün var zaten. Cafe Crown ın 3-1 aradası var nescafe' nin yok. Şu çekiliş kuponu olan nescafelerden alacağım ben de eğer geçerliyse. Ama sanalmarkette o 5 sayfayı öylesine oluşturmuşlar sanki. Yani tüm çay ve kahvelerde diyor.
  •  2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

Böyle bir sepet oluşturdum, 52 lira money yatacak mı bakalım.

• sanal market bugün için yer kalmamış yarın teslim secsem 2x kampanyası geçerli olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Orada Çaykur tiryaki kırmızı paket de çıkmıyor. Aldım ama kuşku düştü şimdi içime.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

2 kere kullanabiliyorsun diye biliyorum hocam. Sensodyne kampanyasının altındaki son maddede belirtmiş. Bu durumda 40 money gelir.

Sabah işe giderken açık değildi migros. Öğlen 13:00 a kadar millet bu sensodyne' leri yağmalar gibi geliyor bana. Sanal markette kocaman gözünün içine sokuyor çünkü 25/20 diye. Bize kalmaz bu sensodyne... Kaçırmayın hocam hemen alın bence.

Abartmayın herkes işinde gücünde. Akşam 5 ten sonra olur o dediğiniz :) Ayrıca çok bilen olmuyor bu tarz kampanyaları, adamlara denk geldiği halde almayanları biliyorum.

Öğle arası bilgi veririm uğrayacam, yağma var mı yok mu diye :))

• Uzun süredir kullanmıyordum kusura bakmayın.

Kampanyadan 2 kere yararlanmak için önceden ayrı ayrı yapıyorduk şimdi aynı anda yaptığımızda kabul oluyor mu? (60 liralık çay-kahve 2*2*8 mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Abartmayın herkes işinde gücünde. Akşam 5 ten sonra olur o dediğiniz :) Ayrıca çok bilen olmuyor bu tarz kampanyaları, adamlara denk geldiği halde almayanları biliyorum.

Öğle arası bilgi veririm uğrayacam, yağma var mı yok mu diye :))

Merakla bekliyoruz hocam. DH üyelerini 100 binlik aynı şehirde yaşadıklarını varsaysak olur bu dediğim de... Haftaiçi olduğu için pek haberi olmaz kimsenin. Doğru diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.