Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sallama çay değilde KG' lık çaylardan hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Sanal markette köfte kampanyasına tıkladığımızda uzman kasap kebap 400 g. da listede görünüyor. Ancak bu köfte değil. Problem olur mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 2 Mart 2017; 11:26:59 >
  • az önce sakarya serdivan migrostan alışverişlerimi yaptım. kimsecikler yoktu. kasadaki görevli sensodyne de 2 kat olmayacağını söyledi. bilmiyordu sanırım. ben de üstelemedim. tuvalet kağıdı için sofia'nın 3 katlı 40 adet olanı vardı 31 tl'ye. ilk defa aldım sofia'yı. deneyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıtitrettin

Birçok kişi o şekilde alışveriş yapıp yazmış ama ben güvenemiyorum, eskiden ayrı ayrı alışveriş yaptığımı biliyorum. Kampanya şartlarına göre de olmaması gerekir, 30 TL ve üzeri diyor, 60 lira da 1 kere yararlanmalı. Sonra olmadığı zaman hak iddaa edecek bir durum da olmuyor kampanya şartlarına göre.

kampanya şartlarında şöyle yazıyor.

Tek seferde 30 TL’lik çay-kahve alışverişine 8 Money yerine 16 Money, tek seferde 20 TL’lik Uzman Kasap markalı köfte alışverişine 6 Money yerine 12 Money, tek seferde 30 TL’lik tuvalet kağıdı alışverişine 6 Money yerine 12 Money, tek seferde yapılacak 15 TL’lik Nestle markalı tahıl gevreği alışverişine 3 Money yerine 6 Money, her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Parodontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money.

yani ÜZERİ KELİMESİ geçmiyor.o yüzden her 30a 16 money,2 katı yapıncada 60a 32 money vermsi gerekir diye düşünüyorum.ki migrosun öönceki kampanyalarıda öyleydi.

• Her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Parodontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money,

Buna katılımı nasıl yapıyoruz ?
  • ufuk75 kullanıcısına yanıt

moneyclubkart sitesinde de böyle. Niyetim orda yazanı değerlendirmek tartışmak değil, sistemin şuan o şekilde kabul edip etmediği.https://www.moneyclubkart.com/icerik/3/58/Migros-Club-Firsatlari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıtitrettin -- 2 Mart 2017; 11:35:10 >

• Arkadaslar emin olamadim, sanal marketten alınca da geçerli oluyormuydu money kazanımı? Eğer bana tanımlı bir kart varsa onu kullandığımı varsayiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Parodontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money,

Buna katılımı nasıl yapıyoruz ?

Katılım yok hocam. Money card ile alıyorsun otomatik yatıyor. Marka kampanyası olduğu için sadece satın alman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

Paradontax icin katilim nerden yapcaz acil marketteyim

Nestle tahıl gevreği ve Sensodyne kampanyası için ürünün satın alınması yeterlidir.

yazıyor şartlarda..

Tesekur ettim kasiyer ne olur ne olmaz diye hepsine kayit etti diyor bugun x2 var bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    ben de ondan aldım. görselde bile var. puan yatmazsa itiraz edicez artık.

• Arkadaşlar bu 45 TL'lik sıvı yağ alımına 9 Money kampanyasına zeytinyağları dahil mi?
  • Arkadaşlar bu kahvaltılık gevrek alışveişine çikolatalı nesquikl dahil mi acaba. Çoçuklar için olanlar

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Onu bulursan al kaçırma bence o delist bir ürün 2-3 adet al 30u geç moneyide al

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    stokta yok diyor hocam
    3 katlı 40'lı tuvalet kağıdını 17'ye bulsam zaten money düşünmeden 3-5 paket alırım.
  • Kampanyanın son metninde

Her kampanyanın kampanyadan yararlanma sayısı ilgili kampanyanın yasal metinlerinde belirtilmiştir yaziyor 2 kat money ile ilgili olarak sadece bir kere kullanilir da demiyor yani 60 liralık çaya 32 money yatar diye düşünüyorum.

• Beyler çay hangisini alalım ?
  • 60 tl çay alıp 30 + 30 ayrı fişlerden geçirsek o sıkıntıları ortadan kaldırırmıyız ? 32 tl money kazanabilirmiyiz.
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    o kısımda sıkıntı yok zaten, tbg kampanyasında nasıl oluyor onu öğrenmek istiyoruz, 30 tl üzeri hepsi 1 mi sayılıyor yoksa 60 olunca 2 kere mi yararlanılıyor
  • KİNJO K kullanıcısına yanıt
    farklı iki alışveriş olur sıkıntı olmaz, eskiden öyleydi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.