Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teslimat gününün bugün olması mecburi mi? yani kredi kartı ile yarın ödeme yaptığımızda kampanyadan faydalanabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar kampanyadan kaç kez yararlanılabileceği konusu hala muallakta. ben bugün ayrı fişlerde olmak üzere iki kez kahve bi kez de uzman kasap ürünü aldım. en son tuvalet kağıdı almak istediğimde sistem hata verdi
  • Camit C kullanıcısına yanıt
    oluyor hocam oluyor ben de 27 liralık filtre kahve alıp üstünü 2si 1 aradayla tamamladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruşenamcanınoğlusedat -- 2 Mart 2017; 15:30:22 >
  • Arkadaşlar 3ü bir arada olmuyor mu? paketli kahveler diyor?
  • hocam daha yukarıda aynı konu konuşuluyor, azıcık okuyun yahu
  • Arkadaşlar bu Uzman Kasap köftelerinden memnun olan hiç mi yok? Ben de şimdiye kadar çok memnun kalmadım ama kampanya gene de al beni diyor.

Şimdiye kadar çoğunu denedim, denemediğim bi şu sosise benzeyen köfteler, kebap ve tekirdağ kaldı. Sosise benzeyenlerin de adını değiştirmişler.

Bu üçü hakkında kullananlardan yorum alabilir miyim?

Bi de bu kebaplar köfte sınıfına giriyor mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reginamea

Arkadaşlar bu Uzman Kasap köftelerinden memnun olan hiç mi yok? Ben de şimdiye kadar çok memnun kalmadım ama kampanya gene de al beni diyor.

Şimdiye kadar çoğunu denedim, denemediğim bi şu sosise benzeyen köfteler, kebap ve tekirdağ kaldı. Sosise benzeyenlerin de adını değiştirmişler.

köfte olması gerekli olduğu eski mesajlarda yazıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: reginamea

Arkadaşlar bu Uzman Kasap köftelerinden memnun olan hiç mi yok? Ben de şimdiye kadar çok memnun kalmadım ama kampanya gene de al beni diyor.

60 lira alışverişe kg fiyatına 9 tl ye verdiği köfteyi money için almak içimden gelmedi sipariş vermedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbmb

Kimse önermemiş ben önereyim, doğuşun filiz çayı (siyah poşette olanı) tadı muazzam. Yalnız çayı demlemeden önce yıkayın pasakları gitsin birde çayın üstüne kaynar su boşaltmayın çayı haşlarsınız ve tadı acı olur. Demliğin altını kapatıp suyu 5-10 dk dinlendirin sonra çayı demleyin. Bu tarifte birazcıkta earl grey karıştırırsanız, mükemmel tadı elde edersiniz. Benden söylemesi.

Doğuş'un Filizi Güzel Ama En İyisi Doğuş Export Hediye Kutu. 2. Sırada Hediye Kutu Olmayan Export. 3 te Filiz

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, aynı fikirdeyim. 60 tl ve üstünde 9 tl den sonra pek avantajlı gelmedi banada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en iyi fiyat performans ürününü gösteriyorsunuz sağolun eyvallah da her bölgede farklı ürünler çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNGeRouS__

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Az once 3m migrosa gidip alisveris yaptim calisanlar deli gibi cay aliyorlardi gozumun onunde bitti resmen ozellikle dogadan cay 1kg 14.95 olan caylar market calisanlari tarafindan somuruldu diyebilirim, bense 95 tl puan kazandigimi dusunuyorum soyle ki

2 adet ayri ayri 30 tl cay alisverisi 32 puan

2 adet ayri ayri uzman kofte tekirdag. 24 puan
    Son tarihleri 8 mart olarak kendim sectim yoksa 3 martta vardi

1 adet tuvalet kagidi. 12 puan

1 adet sensodyn 25 tl lik. 20 puan

1 adet 25 tl peynir alimi. 7 puan

Toplamda 95 tl yuklenmesi gerekiyor yanlislik olmaz ise...

sanalmarketten niye sipariş vermediniz orada da 100 üstüne 10-15-20 tl gibi indirimli yapabilirdiniz.

çünkü sanal marketten sipariş verince gelmeme ihtimali var oradaki çalışanlar çayları filan resmen sömürüyolardı 6-8 adet filan diğer ürünlerde aynı şekilde...ondan sonra yok diyorlar filan bir ton uğraşıyor insan ... unutmadan üzerinde birde 10 tl lik sebze meyve almıştım 6 moneyde öyle gelecek toplamda 101 tl money puan oldu benim duyurulur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Kaşar peynir olmuyor galiba

kaşar peynir için migros mh yi aradım oradayken kesin birşey belirtmemişler siz kaşar peyniri alın özel birşey belirtilmediği için puan verilir verilmez isede telefon açarsınız puan yüklenir dedi sonuçta peynir deniyor beyaz peynir şeklinde bir ibare yok kaşarın üzerinde de kaşar peynir yazdığına göre problem çıkmaz ben aldım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Kaşar peynir olmuyor galiba

kaşar peynir için migros mh yi aradım oradayken kesin birşey belirtmemişler siz kaşar peyniri alın özel birşey belirtilmediği için puan verilir verilmez isede telefon açarsınız puan yüklenir dedi sonuçta peynir deniyor beyaz peynir şeklinde bir ibare yok kaşarın üzerinde de kaşar peynir yazdığına göre problem çıkmaz ben aldım ;)

Peynir paketli / paketsiz olarak belirtilir genelde. Bunun dışında tüm peynir çeşitleri dahildir. Kaşar, eritme, beyaz, ithal. Kaşar peyniri alabilirsiniz güvenle.

• Bende 3 adet sensodyne onarim ve koruma aldim 17,90 dan. Personel indirimiyle 51 lira ödedm, 40 lira money gelecek 3 tane sensodyne 11 liraya geldi. Normalde tanesi 21 lira.

• migrosları bombalamaya başladınız mı gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Neden olmuyor hocam bütün kahve çeşitleri dahil diyordu? Olmuyorsa iade edeceğim.

İçiniz rahat olsun , 3ü1'ler kampanyaya dahil. Çay / Kahve altında geçiyor, tartışmaya açık bile değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bende 3 adet sensodyne onarim ve koruma aldim 17,90 dan. Personel indirimiyle 51 lira ödedm, 40 lira money gelecek 3 tane sensodyne 11 liraya geldi. Normalde tanesi 21 lira.

Yok mu 1+1 True White

• Arkadaşlar x2 money, money club carta mı yükleniyor

• Bazi kampanyalar ornegin nestle,dis macunu money kartimda tanimli gozukmuyor.

Bunun nedeni ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.