Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros mobil uygulamada gözüken insert resminde kebabın da resmi var bence dahildir.Ben buna güvenerek hamburger köfte ve kebaptan sipariş verdim.Daha önceki yorumlarda hamburger köfte beğenilmişti denemek için ben de sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

mıgros guncel fırsat kampanyalar mobıl uygulamasını ındırırsenız sanal money kartınızı olusturursunuz fakat kart olustuktan sonra bu kampanyalarının tumu uygulamanın ıcınde kartınıza eklemelısınız ve kartınız olustuktan sonra aktıf halede gelmıs oluyor alısverısı magazadan yaptıktan sonra kasıyere kartı hangı telefon numarasıyla actıysanız o numarayı verın gereklı sartları saglamıs olursanız ertesı gun moneylerınız gerlır.

en onemlı kosul alısverısın 2 martta yapılması ve kampanyaların mobıl uygulamadan kartınıza eklenmıs olması.

Magazan kart almak 1,5 tl.

Usttekı yontemle anlattıgım uygulama ucretsız.

Kartı magazadanda alsanız kartı aktıflestırmenız lazım.

Hocam bu 2 mart kampanyası geçti zaten de benim amacım normal zamandaki indirimlerden ve kampanyalardan yararlanmak. Mesela tablet çikolatada indirim vardı geçen ve 1 alana 1 bedavaydı. Yararlanamadım. Bu tarz kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Dediğiniz yöntemle kart oluşturunca herhangi bir Zaman'da Migros'tan alışveriş yapına kasiyere telefon numara mı söyleyeceğim?

Kazandığım moneyleri harcarken ne yapacağım? Yine tel no mu söyleyeceğim?

Ama sadece tel no diyorsak başkası benim numaramı söyleyip moneylerimi harcayabilir yoksa her tel nomu söylediğimde telefona bir kod mu geliyor?

Kafamda deli sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 39₺ lik çay aldım. Fişte falan money yazmadı sorun olabilir mi?

• Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    umarım sorun olmaz,
    ürünleri açmayınız, gerekirse iade edersiniz.
  • 4 kere telefon numaramla alışveriş yaptım, sonra hata verdi, fiziki money kart olmayınca max 4 kez telefon numarasıyla oluyormuş. yeni gelen tbgler kullanamadım. şimdi sanaldan yapınca tek tek geçmeyecekler yine de tüm kampanyalara 1 kez dahil olabilirim değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bende 3 adet sensodyne onarim ve koruma aldim 17,90 dan. Personel indirimiyle 51 lira ödedm, 40 lira money gelecek 3 tane sensodyne 11 liraya geldi. Normalde tanesi 21 lira.

Bu konuda uzman olarak 2x20 hesaplayıp alışveriş yapmışsınız. Aynı şekilde çaylarda da 60 liralık alınca 32 TL yatması kesin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginamea -- 2 Mart 2017; 16:24:46 >
  • uygulamada kayıtlı kampanyalarımda *2 gözükmüyor sizde durum nasıl?
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri olmaz diyor. Az önce aradım, normal şartlarda tek fiş oluyor fakat x2 kampanyası olduğu için ayrı fişler olması gerekiyormuş çok saçma.
  • migros personeli ayrı fişlerde 30tl olarak geçmesi gerektiği söyledi. sallıyor mu bilmiyorum. ben de 2şer tane altınbaş'ı ayrı fişlerle ödedim. sensodyn almıştım. o da 21'den17'ye düşmüş. rafta fiyatı yenilemedikleri için fiş 23.80'de kalmış. bir de onu iade etme derdi çıktı. ortadoğu kafasıyla kampanya yapınca ancak bu kadar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

Bazi kampanyalar ornegin nestle,dis macunu money kartimda tanimli gozukmuyor.

Bunun nedeni ne olabilir?

Kayıt olmak gerekmiyor sadece ürün alımı yeterli diye ibare var kampanya şartlarında

• 75 liralık tek fişten çay aldım. 32 mi 16 mı money yatacak.

• Taylesoff kullanıcısına yanıt
    444 10 44 ü aradım 16 yatar diyor. Kampanyayı yapan departmandan bilgi almışlar.
  • 34 tl ye tuvalet kağıdımı olur Migros...Aynısı yerel markette 19tl...Çayı falanda şişirmişlerde bunlar kadar değil...
  • şimdi alsak sanalmarketten bugün için teslimat yok yarın teslim edilecek . acaba x2 sekliden puanları verirlermi . yokmu sanal marketten alısveris yapıp teslim icin bugün dolu dolugu icin yarına gün veren. ?
  • Sanal market fiyatıyla normal market fiyatı farklı oluyor mu migroslarda? Selpak 32 li tuvalet kağıdı sanal markette 31.5 görünüyor, ancak markette 43.90!
    Edit: kusura bakmayın arkadaşlar, birkaç saat önce 31.90 idi sanal markette, değiştirmişler şu an baktığımda. Yalnız diğer marketlerle acayip farklı bir fiyat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu6 -- 2 Mart 2017; 16:45:29 >
  • Hiç birşey kalmamış 5 şube gezdim

• Nestle tahıl gevreği ve Sensodyne kampanyası için sanalmarket sayfasına da bilgi eklenmiş iki katı olarak

• turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    bölge bölge fiyatlar değişebiliyor...
  • Tek fişte uzman kasap ürünlerinden 20 tl üzeri ve 25 tl üzeri çay alsak ×2 money iki ürün içinde yatarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 2 Mart 2017; 17:6:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.