Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    puan kazanamazsın malesef...
  • Mh lerini aradıkça, yapılamayacak şeyi yapacaklar. Valla bravo. Burada işin ehli arkdaşlar kesinlikle yatar derken aramayı hakkaten anlayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

444 10 44 ü aradım 16 yatar diyor. Kampanyayı yapan departmandan bilgi almışlar.

şu MH'leri bu tip şeyler için aramayın arkadaşlar, 32 yatacağı varsa da yatmaz hale getirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylesoff

75 liralık tek fişten çay aldım. 32 mi 16 mı money yatacak.

Bazı rivayetlere göre 16 yatacak yarın anlayacağız.

Bana kalırsa ayrı alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Hocam fızıkı kartla sanal money kartın farkı yok ewet kasıyere tel nosu soyleyıp ıslemler yapılacak ayrıca fızıkı kartta olsa sanal kartta olsa tel numarası soylenerek 9,99 a kadar sız ya da kotu nıyetlı bırı kullabılır 10 tl ve uzerıne sanal kartınız varsa sadece tele gelen sms ıle kullanılabılıyor fızıkı kartta puan harcamak ıcın kartı kasadan okutmak yeterlı ıstersenız 1,5 tl ye fızıkı kart alın.

• müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşme neticesinde bugüne özel olan x2 money kampanyası money kampanyası olan her seçenek için 2 kere yararlanılabiliyormuş .Burda önemli olan husus 2 farklı fişde gözükmesi gerekiyormuş kampanya tutarının aynı gün farklı gün ayrımı da yokmuş ben hep farklı günlerde yapıyordum alışverişi kampanyalardan 2 kere yararlanma hakkını kendimce niyeyse farklı günler olarak düşünüyodum hep bunu öğrendiğim iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Nestle tahıl gevreği ve Sensodyne kampanyası için sanalmarket sayfasına da bilgi eklenmiş iki katı olarak

Nestle ve peynir kisiye ozel mi ?

• muhalok kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine bakarsak normalde x2 kampanyası olmasaydı bile 30 TL çaya 8 Money kampanyasında 60 TL çay alsak bile 8 TL yatar der. Onlar ne kadar derse desin ,

Aşağıdaki kampanyalardan 2 Kat Money kazanılacaktır:

Tek seferde 30 TL’lik çay-kahve alışverişine 8 Money yerine 16 Money,
    Tek seferde 20 TL’lik Uzman Kasap markalı köfte alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde 30 TL’lik tuvalet kağıdı alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde yapılacak 15 TL’lik Nestle markalı tahıl gevreği alışverişine 3 Money yerine 6 Money,
    Her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Paradontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
    Tam Bana Göre kasa fişinde ve mobil uygulamada yer alan kampanyaların sunduğu Money tekliflerinin 2 katını kazanacaklardır.

şartlarına bakarsak , onların dediği gibi bir alışveriş de bir kere puan kazanılır demiyor ,

Aksine ;
    Çay-Kahvelerde Money Kampanyası

Kampanya 2-15 Mart 2017 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 30 TL ve üzeri Paketli Çay-Kahve alışverişine 8 Money hediye edilecektir.
    Kampanyaya tüm paketli siyah çaylar, paketli bitki-meyve çayları ve tüm kahve çeşitleri dahildir.
    Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2017 ye kadar kullanılabilecektir.
    Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir.

60 TL lik çay alımına sistemsel olarak 16 TL money yatmalı ve x2 olduğundan 32 TL money yatar. Kalkıp bu kampanya için yazılımı değiştirdiklerini sanmıyorum. Ama tersi bir durum olursa da talep açar ve arkasında durursanız kampanya moneyi yatar .

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Sensodyn in icinde altinmi falanmi var nedir bu pahalilik. Dis macunu 20 lira. 25e 20 moneyle normal fiyata geliyo bi avantaj falan yok.

doğru demişsiniz hocam, ben de reyonda sensodyn fiyatlarını görünce aynı tepkiyi verdim. almadan vazgeçtim..
    çay da almadım, evde açılmamış 2 paket çay var.. gerçi alsam mı almasam mı diye halen kararsızım ama şimdi alsam evde duracak, haftasonundan haftasonuna çay içiyoruz, onun haricinde de misafir olursa.. o yüzden masraf yapasım gelmiyor..

Cay alsaydin hocam her zaman gelmez bu firsat. 2020ye kadar skt si var caylarin

• benim 2 money kart var, yalnız aynı telefona kayıtlı . sistemden girince her iki kartta da farklı kampanyalar görünüyor. iki kartla ayrı ayrı 30 tl.lik çay alsam ikisine de ayrı ayrı 16 yüklenir mi? acil lütfen
  • arkadaşlar neyin telaşı bu bekleyin görelim 16 yatarsa iade ederiz. suyu bulandırmayın lütfen, müşteri hizmetleri personeli yazılımcı değil software den bakmıyorlar biliyorsunuz değil mi
  • bu tek fişte alımda sadece birinin yatması olayı kesin mi arkadaslar? o kadar alısveriş yaptık boşa gitmesin. tek fişte toplu aldım çayı diş macunlarını vs. eğer teki yatarsa boşa gider migros çalışanı arkadas tek fişte mi almış nedir kesin durum ona göre işlem yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat34

Müşteri hizmetlerine bakarsak normalde x2 kampanyası olmasaydı bile 30 TL çaya 8 Money kampanyasında 60 TL çay alsak bile 8 TL yatar der. Onlar ne kadar derse desin ,

Tek seferde 20 TL’lik Uzman Kasap markalı köfte alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde yapılacak 15 TL’lik Nestle markalı tahıl gevreği alışverişine 3 Money yerine 6 Money,
    Her 25 TL ve üzeri Sensodyne-Paradontax ürün alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
    Tam Bana Göre kasa fişinde ve mobil uygulamada yer alan kampanyaların sunduğu Money tekliflerinin 2 katını kazanacaklardır.

şartlarına bakarsak , onların dediği gibi bir alışveriş de bir kere puan kazanılır demiyor ,

Aksine ;

Kampanya 2-15 Mart 2017 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 30 TL ve üzeri Paketli Çay-Kahve alışverişine 8 Money hediye edilecektir.
    Kampanyaya tüm paketli siyah çaylar, paketli bitki-meyve çayları ve tüm kahve çeşitleri dahildir.
    Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2017 ye kadar kullanılabilecektir.

60 TL lik çay alımına sistemsel olarak 16 TL money yatmalı ve x2 olduğundan 32 TL money yatar. Kalkıp bu kampanya için yazılımı değiştirdiklerini sanmıyorum. Ama tersi bir durum olursa da talep açar ve arkasında durursanız kampanya moneyi yatar .

Tesekurler nestle ve peynir cevabini aldim

• migros marka ürünlerin dahil olmaması diye bişi yoktur dimi arkadaşlar
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    eminisiniz dimi hocam . peki herhangi bir migrosda olurmu ki . illa 5m olacak sartı yok sanırım gidip fiziken alayım . hatta cay icin 2 defa ayrı ayrı alayım ayrı fişte olsun saglama almıs olurum
  • Az önce Migros'tan geldim.
    Bazı görevliler tam bilmiyordu. Fakat bilen görevlilerden şunları öğrendim.
    Her karta 2 defa kullanım hakkı varmış. Buna kesin bilgi dedi.
    Örneğin tek kartla 20 TL ve üzeri Uzman Kasap Köfteden alınarak, 2 defa 2 kat Money Puan kazanılabiliyormuş.
    TBG Kampanyasında da 2 kat Money Puan kazanılabiliyormuş.
    Diş Macunu kampanyasına ben de kızdım, almadım. Çok astronımik fiyatlar.
  • Musteri hizmetlerinden medet mi umuyorsunuz? Bu her marka icin gecerli. Nerede çalışıyorsun deseler onu bile cevaplayacak kapasitede degiller. Birsey sorun, kapatin baskasiyla tekrar gorusun baska birsey soyleyecektir.

Tek fiste aksi olmayacagina dair ibare yok, kampanya departmanindan bilgi almislarda vs geciniz bunlari, suyuda fazla bulandirmayiniz. Money yatmazsa da iade edersiniz olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: mat34

Aksine ;

Tesekurler nestle ve peynir cevabini aldim

arkadaşlar bir seferde;
    30 tl çay alıp 16 money
    20 tl uzman kasap alıp 12 oney
    30 tl wc kagıdı alıp 12 money

toplam 80 tl ödeyip çıkarsak 40 money kesin gelirmi..

ayriyetten bu peynir ve nestle kamp nerden katılcaz..çünkü mobilde sadece çay var ekle kısmında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 2 Mart 2017; 17:5:47 >

• guven35 G kullanıcısına yanıt
    hocam her kart iki defa faydalanıyor zaten o belirtilmiş şartlarda

tartışılan nokta, bu iki hak aynı fişte olurmu

30 tl artı 30 tl iki defa mı çay alımı , yoksa 60 tl lik tek seferde ödeme olursa olurmu

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    gelir

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.