Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazandıklarımda TBG moneyi 2 kere eklenmemiş ama toplamda sıkıntı görünmüyor.

Beklediğim gibi yattı.
  • Ben sanal marketten 2 Mart 22 civarında sipariş geçtim ertesi gün siparişlerim geldi fatura 3 Mart olarak kesilmiş money eksiksiz 2x olarak yattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun sevindim,
    iyi forumlar
  • uygulamada kazanılan moneyleriniz nasıl görünüyor bende normal money tutarları kazanılmış gibi. 30 tl ye 8 ise 8 money vermiş ama iki sekiz mi yatmış anlamadım. Toplamda eksik gibi
  • arkadaşlar bu paradontax ve sensodyne gibi diş macunlarının ne özelliği var gerçekten anlamadım. 18 ila 25 lira arasında fiyatları var. acaba içinde florür yok mu, onun için mi pahalı dedim. ama içeriği okuyunca florür var her ikisinde de. malumunuz florürün yenmesi halinde çok zararlı etkileri var. o yüzden özel florürsüz diş macunları da var. bunlarda florür de olduğuna göre numarası nedir? bence para tuzağı, bunu yemeyin derim.. hatta hassasiyeti olan arkadaşlar için bir uyarı yapayım, paradontax denen zımbırtının içinde hem florür , hem de alkol var. diş macununun içine niye alkol konulur? orası da ayrı bir tartışma konusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar bu paradontax ve sensodyne gibi diş macunlarının ne özelliği var gerçekten anlamadım. 18 ila 25 lira arasında fiyatları var. acaba içinde florür yok mu, onun için mi pahalı dedim. ama içeriği okuyunca florür var her ikisinde de. malumunuz florürün yenmesi halinde çok zararlı etkileri var. o yüzden özel florürsüz diş macunları da var. bunlarda florür de olduğuna göre numarası nedir? bence para tuzağı, bunu yemeyin derim.. hatta hassasiyeti olan arkadaşlar için bir uyarı yapayım, paradontax denen zımbırtının içinde hem florür , hem de alkol var. diş macununun içine niye alkol konulur? orası da ayrı bir tartışma konusu...

Aslında diş için florür çok yararlı. En ucuzlarından bir florürlü diş macunu dişe olan faydası için yeterli. Bu paradontax, sensodyne gibi pahalı markalar para tuzağından başka birşey değil bana göre. Zamanında uzun süre kullandım, diğer hassaslığa karşı olan macunlardan farklı değildi. Zaten diş doktorumda hassaslığa karşı herhangi bir florürlü diş macunu kullanmamı istemişti. En ucuz florürlü diş macunu ile en pahalı florürlü diş macunu arasında dişe faydası açısından bir fark olmadığını söyledi. Önemli olan macunun değil fırçanın kıl yapısı, fırçalama şekli günlük ne kadar sıklıkta ve uzunlukta fırçaladığın.

https://yalansavar.org/2012/08/03/macuncu-geldi-hanim-florurlu-macunlar-bunlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 5 Mart 2017; 2:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar müthiş kombo oldu 160 tllik alışveriş 51 tl geldi.

160-15 öner indirmi-20 garanti one - 74 money = 51 tl 😂😂😂

• 108 puanim yatmis mukemmel oldu bu is keske surekli olsa

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Clinomyn veya Smokers öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 7 Mart 2017; 2:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

Clinomyn veya Smokers öneriyorum.

bunlar sigara içenlere özel sanırım. sigara kullanmıyorum, floridsiz mi bu macunlar?
  • sensodyn money lerinde son durum nedir? benim yatmamış hala.
  • Çok iyi kampanyaydı

• arkadaşlar gelen moneyle gidip 30 tl lik cay alsak 8 money yatarmı .

bir defa faydalandım cay kampanyasından . özetle money harcasakta cay vs de kampanyalı ürünlerde su an verdiği 8 money yatarmı ?_
  • sadun89 S kullanıcısına yanıt
    Yattı mı hocam moneyleriniz

• Mhden geri dönüş bekliyorum. Hergün arayıp taciz ediyorum. Olumlu veya olumsuz hiçbir cevap vermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

arkadaşlar gelen moneyle gidip 30 tl lik cay alsak 8 money yatarmı .

bir defa faydalandım cay kampanyasından . özetle money harcasakta cay vs de kampanyalı ürünlerde su an verdiği 8 money yatarmı ?_

Money ile yapılan ödemelerde money kazanamazsiniz.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    tgblerde kazanabiliyoruz dogrumu:) diğer lerinde olmuyor dogrumu anladım
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    bilgi için tşkler hocam
  • 14 mart için tbg ler sıfırlanmamışmıydı. Bana Tbg den 2 kat money yatmadı. Müşteri hizmetleri 1 sefer daha önce yararlandığım için yatmadığını söyledi. Ben kullanımlar sıfutlanfı diye biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

14 mart için tbg ler sıfırlanmamışmıydı. Bana Tbg den 2 kat money yatmadı. Müşteri hizmetleri 1 sefer daha önce yararlandığım için yatmadığını söyledi. Ben kullanımlar sıfutlanfı diye biliyordum

Tbg hariç diğer genel money kampanyaları sıfırlanmıştı. Kampanya şartlarında şöyle yazıyordu

quote:

1-13 Mart 2018 tarihleri arasında, Tam Bana Göre Kampanyaları (2 Kat Money kampanyasına kayıtlı olmak, kayıt yaptırmak gerekmemektedir.) hariç diğer tüm Money kampanyalarından yararlanmış müşterilerin kampanya faydalanma limitleri sıfırlanacak ve 14 Mart 2018 günü 2 Kat Money kampanyasından yeniden faydalanabileceklerdir. Tam Bana Göre kampanya tekliflerinden yararlanmayan müşteriler 14 Mart 2018 tarihinde 2 Kat Money kazanarak yararlanabilecektir.

Bu arada bu geçen senenin konusu, yanlış yere yazmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.