Şimdi Ara

2. KEZ MEZUNA KALIP HUKUK FAKÜLTESİNE NASIL GİDİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ben normalde sayısalcıyım.Yani ben seçmedim sayısaldan girdim.Meslek lisesi mezunuyum.Anadolu Teknik lisede okuduğum için tüm dersleri gördüm okul döneminde de staja filan gitmedim.Arkadaşlar gönlümde savcı olmak var birde jandarma subay.Şimdi bu ikisi için de tm-3 puan türünden sınava girmem lazım.Ben şimdiden başlamayı düşünüyorum.Bu sene ygs de 420 k yaptım att sağlık gidebilirsem gidicem.Yada Mühendislikler filan gelirse lys de 240 k içine girebilirsem gidicem.Puanım baya bir düşecek farkındayım ve bu çok zor bir iş.Ama aklımız başımıza yeni geldi.Çalışmak beni çok sıktığı için mezuna 2017 de ilk kez kaldığımda çalışmak için kalmıştım ama çalışmadım.Bu sene kendi memleketimnde en kötü ihtimalle tabiki herşey allahın izniyle oluyor.Peyzaj mimarlığına gitmek ve üni deyken çalışıp hukuk fakültesi yada jandarma subaylığa gitmek istiyorum.Birisi yardımcı olabilirmi ? Nerden başlamam lazım ? Nasıl bir yol haritası çizmem lazım? Konuları çıkardım.Önemli olan konuları.Hukuk kazanan yada kazanacak olan biri yardım ederse çok sevinirim.

• gecen sene mezuna kaldim ben de 51 binden, bu sene 12-15k arasi bi sey gelicek muhtemelen. ama hep su kafadaydim bu sene de olmazsa bi daha olmaz, bu yuzden bence hic mezuna falan kalma aklin ne kadar basina gelirse gelsin bi kez kalip calismadiysan inan bana tekrarlanir he sen kendi disiplinini saglasan bu sefer motivasyon denen bi sey kalmicak ama ben uniye yerlesicem o sirada calisicam diyosan bence 2-3 aya bundan da vazgecersin hocam kizma cunku insanoglu boyle cok dogal ama illa nerden baslasam diyosan once ygs matematigi bitir konulari calisip bi sbden coz bi sb bitsin konular bittiginde sonrasinda bi sb daha edin kendine deneme coz yanlisin oldugu konulari da 2.sb den coz, turkce temelin iyi degilse ona saglam calis cozebildigin kadar turkce sorusu coz, fen icin en azindan 4-5 net yapicak kadar fen bilgin olsun, sosyali sona birak bana kalirsa ama subat ayina falan degil sosyal disinda ygs bittigi zaman direkt olarak lys matematige basla yapabildigin kadar yap ygs oncesinde turev integral olur limit olur bu tarz konulardan bi kaci disinda bi konun kalmasin edebiyattan en azindan 3-4 konu bitirmis ol ve naparsan yap son 1 aya asla konu birakma hatta yetistirebiliyosan 1.5 aya cunku genellikle motivasyon dusuyor kimse calisamiyor bu dediklerimi duzenli yapabilen zaten 10k'nin icine girer ama bi yandan universite okurken bi yandan da 3. kez bu sinava hazirlanmanin vermis oldugu etki varken ne kadar duzenli yapabilirsin orasi sana kalmis eger bu hayalinse umarim hayaline giden yolda vazgecmez tam gaz devam edersin basarilar simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim senin yazdığın her kelime için sana minnettarım çok teşekkür ederim zaman ayırıp ilgilendiğin için ve bir yol haritası çizdiğin için benim de böyle Bi kac taktığım var aslında onları da seninkilerle karşılaştıricam yanıma bir destekçi arıyorum :D biri çıkar inşallah benim gibi

• Sağol kardeş senin de düşüncen için teşekkür ederim herkes hukuka gidiyor bir biz gidemedik heralde

• tercih yapma obp kırık olur hiç kazanamazsın. onun dışında zaten sayısal da 90 bin felan yapabilen biriysen gelecek sene garanti bir hukuk tutturursun

• Sağol kardeş ama benim sıralmaa 240 k girersem elimi öpüp başıma koyucam
  • BN2’ yle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Ben de 50 bin civarı mezuna kalmıştım.Mezun senemde hedeflediğim çalışmanın yarısını bile çalışmamama rağmen 17 bin civarı bir sıralama gelecek.Eğer bir yıl daha mezuna kalsam bana İstanbul-Ankara hukuk garanti deseler yine de kalmam üstüne para verseler yine kalmam.Mezuna kalacağıma giderim Akdeniz hukuka ygs lys çalışmaya ayıracağım zamana ünide not ortalaması kasıp ortalamayla İstanbul-Ankara'da güzel bir hukuka yatay geçiş yaparım.

Hocam netleriniz ve ygs niz nasıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.