Şimdi Ara

2 kısa bip sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar leptobu açarken 2 kesik bip sesi geliyor ekran hiç gelmiyor napmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediklerini yaptık ramı çıkarıp yekrar taktım zaten tek ram hala aynı

• Hocam ya ram'ın bozuldu çalışmıyor yada ram slotun sıkıntılı başka bir ram bul öyle dene baktın olmuyorsa sorun slottadır büyük ihtimal.
  • Hocam servise verdim adam ekran kartı değişmiş hdd arızası vermiş hdd değişmiş ilk açılmış yine arızaya düşmüş sonrada bakacaktı ne yaptı bilmiyorum bu kadar büyüyecek ne vardı yav

• quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Hocam servise verdim adam ekran kartı değişmiş hdd arızası vermiş hdd değişmiş ilk açılmış yine arızaya düşmüş sonrada bakacaktı ne yaptı bilmiyorum bu kadar büyüyecek ne vardı yav

hocam daha iyi olur değşim de alırsın süreyi geçerse eline sıfır alet verirlerde 2bip için ekran kartını niye değiştirmiş anlamadım benim bildiğim ram kaynaklı sorunda öterdi.
  • Ya garantide de değil ki servis derken tamircide bizden çıkacak valla orasını bende anlayamadım bende ramdan sanıyordum hdd ekran kartımdeğişmiş hala arızadaymış son durum ne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 13 Mayıs 2016; 17:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    2 UZUN 1 KISA BİP SESİ HATASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Ya garantide de değil ki servis derken tamircide bizden çıkacak valla orasını bende anlayamadım bende ramdan sanıyordum hdd ekran kartımdeğişmiş hala arızadaymış son durum ne bilmiyorum

hocam kendi servisine niye göndermediniz süresi geçse dahi? bu tamirciler çok güvenilir olmuyor yani aman dikkat.
  • Hiç aklıma gelmedi valla hocam zaten tanıdık öyle sahtekarlık yapmaz yani eminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.