Ben de 2 kişilikte kalmayacam çıkmadı. Düşünceleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben de 2 kişilikte kalmayacam çıkmadı. Düşünceleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
lk önce "neden dominant olmalıyım" diye soran arkadaşlar olacaktır, yurtta dominantlık her şeydir arkadaşlar. Beta olursanız 4 yıl o yurt çekilmez.
Rehber 1- Yurda yerleştiğiniz ilk gün, odaya girdiğiniz anda kapıda bir durun 10 saniye içeriyi bir kesin, odada birileri varsa başınızla selam verin sonra odaya girin. 2- Tuvalete her zaman ilk girmeye çalışın, oda arkadaşlarınız mümkünse fazladan beklesin. Kapıyı tıktıklatmalarına önem vermeyin. 3- oda arkadaşlarınız sizden şarj alrti filan istediğinde kesinlikle vermeyin hatta tersleyin. Bütün eşyalarınız onlardan ayrı dursun. 4- yemeğe inerken kesinlikle onları beklemeyin, tek başınıza en son inin. 5- gece uyurkenki gaz sıkışması geldiğinde kesinlikle tutmayın. Bırakın salın gitsin. Cazırt cuzurt salın. Çıkan kokudan rahatsız olacaklardır ve koku da sizin hakimiyetinizi belirler. Osurduktan sonra umrunuzda değilmiş gibi yatmaya devam edin. 6- bazen birlikte takılmak isteyeceklerdir, kabul etmek zorunda değilsiniz. Eğer saçma sapan bir yere gidiyorlarsa katılmayın hatta cevap bile vermeyin. 7- odada sigara içmelerine kesinlikle izin vermeyin, şikayet etmek ile tehdit edin. başka odadan arkadaşlarını getirmeye çalıştıklarında ise direkt görevliye gidin. Bunları yaptıktan sonra odada saygın biri konumuna yükseleceksiniz. 6 kişilik 9 kişilik odalarda bu dediklerimi yapmak çok önemlidir yoksa o 5 kişi size hayatı dar eder. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim 5. maddeye kadar gelebildim 5. Maddeyi uyguladigim sırada vefat ettiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |