Bildirim
2 kişiye internet paylaşımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam anlamadım ama
Bu şekilde bağlaman gerekiyor. Swich üzerinde normalde hangi porta taktığın önemli değil
ama madem yazıyor modemden geleni uplink e tak diğerleri fark etmez
kablo kaliteli ve sıralaması doğru ise bağlanması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontpl -- 5 Aralık 2009; 16:38:05 > -
teşekkürler bağladım ağ bağlantıları da kuruldu ancak sadece benim bilgisayara bağladığımda internete giriyor şu an olduğu gibi ...ama 2sini birden takınca ünlem işareti çıkıyor elle ip atamam gerekiyormuş galiba internette gördüm ama bi türlü beceremedim bi yardım? -
Bilgisayardan ayarları yapamamış olabilirsin yada kablo uzunsa ondada sorun olabilir.
senin bağlandıgın kabloya diger makinayı takıp dene mümkünse
ben iki kere 50mt kablo aldım olmadı en 3.cü aldığım kablo sorunsuz çıktı çin malı ucuz şey çok piyasada.
Kablona ufak güçlü mıknatısları (neomidyum galiba) yaklaştırdığında tutmaması gerekir, bakır yerine başka malzeme kullanıyorlar normalde saf bakır olması gerekir.
Birde Cat5 kablonun uçlarını yaparken sıralamaya dikkat ettinmi renk sıralaması var bu kablolarda sadece iki ucun aynı olması yeterli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontpl -- 5 Aralık 2009; 17:00:58 > -
teşekkürler kardeş sorun çözüldü sorun switch teymiş 3. girişe taktım halloldu -
quote:
Orijinalden alıntı: ontpl
Tam anlamadım ama
Bu şekilde bağlaman gerekiyor. Swich üzerinde normalde hangi porta taktığın önemli değil
ama madem yazıyor modemden geleni uplink e tak diğerleri fark etmez
kablo kaliteli ve sıralaması doğru ise bağlanması lazım
Eyvallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X