Şimdi Ara

2 KM EtKİ ALANLI LAZLİSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 tl ona vereceğime gider eve internet bağlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

300 tl ona vereceğime gider eve internet bağlatırım

• Kıçı kırık çanak alıp folyo döşemek anca 30 lira eder heralde...
  • hişt bana bir adet lazliss ; yanlız üstünde 2 kg bedava hamsi isteyrum da
    şu yurdum insanının beleş merakı yüzünden her gün yeni yeni icadlar olduğunu biliyor muydunuz ?

öyle bir gülme tufanı koptuki bende
    siz ona bir şey mi diyorsunuz ?; adamın biri bedava internet için dalgıç kıyafeti giymiş ; Türkiyenin egedeki telekominikasyon hattından kablo almak için dalmış denize .
    her neyse raslantı eseri ordan sahil güvenlik geçiyormuş ; bakmış denizde bir kablo (fiber optik) denizin içine doğru gidiyor ; önce kablonun başladığı yere kadar takip etmişler ; mesafe 3-4 km var ; adam bir gecede kabloyu nasıl geçirmiş oraya kadar hayret etmiş kalmışlar.

geçen yerler ; polis karakolunun altından ege 1. ordu komutanlığı askeri arazisi sonra ordan valilik binasının bahçesi Chp ilçe teşkilatı -Akp ilçe teşkilatı Mhp ilçe teşkilatı binasının duvarının yanı ; hemde aradaki boşluklardan ; sonra ordan genelev binasının içinden geçirmiş ; sonra Kilise -Cami avlusundan ; üniversite rektörünün odasının penceresinin altından ; dolayısıyla üniversite arazisinden ; sonra meteoroloji binası arazisinden ordanda paralı plajdan .
    hâlâ gülmem geliyor ;
    her neyse bizim kurnazı mahkemeye çıkarmışlar ;
    bakmış suçlamaya hakim ;
    bir gözüyle savcıya kaş göz yapmış ; suçlamada yazan söyle ;
    -bu adam meskun yerlere haneyi tecavüzle kalmamış ; üstelik hem evliyken zina etmiş ; hemde okulda propaganda yapmış ; plajda kızlara sarkıntılık etmiş ;Kilise ve Camide devlet aleyine söylemde bulunmuş ; askeri arazide sabotaj-terörist faliyetlerde bulunma ;aynı anda 3 partiye üye olma ; karakol binasına slogan asma .

hakim birden duraksar ; tamam anladıkda meteoroloji binasında ne suç işlemiş bu adam yahu ;
    savcı hiç kendini bozmadan ; efendim devletin cihazlarına zarar ; verdiği zarar yüzünden yağmur ölçer hatalı çalışmakta ; suçlumuz içine işemiş çünkü deyince

salonda başlar kahkaha tufanı .

bizim kurnaz hemen avukatına itiraz ettirir ; itiraz ediyoruz tüm suçlamalara ; sonra gelir suçlunun ifadesini almaya ; suçlu anlatır ;
    -efendim tamam suçluyum ancak yani sizinkide fazla sallamasyon olmuş deyince -
    hakim ;
    -ulan utanmaz sen devletten daha iyi mi bileceksin ; otur yerine rezil dedikten sonra savcıya bir işaret yapar ve karar açıklanır ;

yaz kızım ; bu suçların karşılığı olan Tck nın ilgili maddesi gereğince sanığın oy birliği ile para cezasına çarptırılmasına ; bir daha aynı suçu işlemesi halinde 6 aydan 1 seneye kadar hapis cezasına der demez savcı ayağa fırlar ; ve hakimin kulağına bir şey söyler. ;

hakim her şeyi sildirir; yaz kızım Tck nın ilgili maddesi gereğince sanığın 35 sene ağır hapsine karar verilmiştir deyince ; bizim kurnaz fırlar ;
    itiraz ediyorum ben yahu ;

hakim ; iş biraz önce değişti ; sen o kabloyu bizim evin içinden geçirmeden önce düşünseydin ; hem karımın hemde kızımın odasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 20 Nisan 2012; 16:12:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.