Bildirim
2 kulaklık arasında git gel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlla ki Dj kulaklığı mı olması gerek yoksa siz Dj kulaklıklarının daha iyi performans vereceğini düşünerek mi bunlara yöneldiniz? Eğer bu durumu netleştirirseniz daha uygun tavsiyeler alırsınız.
Kararlıysanız eğer seçenekler arasına şunu dahil edin ve hatta direkt bunu alın derim: Denon Rp-dh1200 -
arkadaş sanırım dj.bende ultrasone dj1 pro diyorum. -
dj falan değilim :) öyle kendi çapımda uğraşıyorum açıkçası ben dj kulaklığının daha iyi performans vereceğini düşündüğüm için bunlara yöneldim, sağlam bi iem alcağıma böyle bişe aliyim dedim fiyatları arasında az bi fark var -
İkisininde sürüyle sahtesi var hiç bulaşma derim. Zaten bildiğim kadarıyla sony dj lerin üretimi yok artık online dükkanlarda bulman güç olabilir. Alıcaksan da bilinen sitelere bakıp al. Gitti gidiyordu falan filan hepsi sahte. -
haklsın türkiyeden almicam ama -
quote:
Orijinalden alıntı: AlperenT
dj falan değilim :) öyle kendi çapımda uğraşıyorum açıkçası ben dj kulaklığının daha iyi performans vereceğini düşündüğüm için bunlara yöneldim, sağlam bi iem alcağıma böyle bişe aliyim dedim fiyatları arasında az bi fark var
hepsinin kullanım amacı farklı.mesela arabadaki sistemle nasıl evde verim alınamıyorsa(denemişliğim var) buda onun gibi bir durum.yani müzik dinlemek için dj kulaklığı alınmaz.bütçe ve tarz belirtirseniz daha sağlıklı tavsiyeler olabilir. -
bu kulaklıklarla müzik dinlersek nelerden mahrum kalırız mesela frekans aralıkları yüksek diye bunları tercih ettim ben, iem istemiyorum kafaya geçirip dinleme taraftarıyım.. bütçe 300-350 arası daha ucuz olursa daha iyi olur tabiki tarz olarakta genellikle heavymetal dengeli bi kulaklık olması tercihim -
quote:
bu kulaklıklarla müzik dinlersek nelerden mahrum kalırız mesela frekans aralıkları yüksek diye bunları tercih ettim ben, iem istemiyorum kafaya geçirip dinleme taraftarıyım.. bütçe 300-350 arası daha ucuz olursa daha iyi olur tabiki tarz olarakta genellikle heavymetal dengeli bi kulaklık olması tercihim
frekans aralığı aldatmasın. kısaca özetleyeyim-izolasyonun iyi olmasını istedikleri için kapalı tipte yapılırlar,bu yüzden sahne basık kalır.bu tarz kulaklıklar yerine göre tek kulaklıktan da gözlem yapılabilsin diye stereo ayrımı çok iyi olmaz.hani o sağdan soldan gelen stereonun o kendine has sunumunu pek bulamazsın.sonuçta dj-yani elektro müzik icra edenler için yapıldığından bass ve midbass vurgulu olur.dolayısıyla trance house için keyifli dinleti yapılabilsede,diğer tarzlar için kullanışlı olmaz.
-
tavsiyem sennheiser hd 25 1 II olur.amfisiz kullanımda performans veren kapalı tipte fakat dengeli bir kulaklık. sıfırını o fiyata alamazsın ama,forumda mttFTS arkadaşımız satıyor. kesinlikle tavsiye ederim.
buda linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_42305998/mpage_1//tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 6 Eylül 2010; 1:44:31 > -
bu açıklama çok iyi oldu teşekkür ediyorum ufkum genişledi peki ne önerebilirsin? kulak yerleri oynayan tip olursa daha iyi olur diğer konuda yazdığın grado sr60i tipinde bişe olması tercihim, sadece evde değil dışarıdada kullanıcam çok kaba bişe istemiyorum -
quote:
bu açıklama çok iyi oldu teşekkür ediyorum ufkum genişledi peki ne önerebilirsin? kulak yerleri oynayan tip olursa daha iyi olur diğer konuda yazdığın grado sr60i tipinde bişe olması tercihim, sadece evde değil dışarıdada kullanıcam çok kaba bişe istemiyorum
tavsiyemi yaptım.gözden kaçırdıysanız linki bir daha veriyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_42305998/mpage_1//tm.htm
-
he bu arada aklıma gelmişken sahnenin basık kalacağını söylemiştin peki bu kayıt yapan sanatçılar neden bu tip kulaklıkları tercih ediyolar, sahnenin daha ön planda olduğu kulaklıkları tercih etmeleri gerekmezmi yoksa saçmalıyormuyum
edit: tavsiyenizi gördüm bakıyorum şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenT -- 6 Eylül 2010; 2:00:09 > -
quote:
he bu arada aklıma gelmişken sahnenin basık kalacağını söylemiştin peki bu kayıt yapan sanatçılar neden bu tip kulaklıkları tercih ediyolar, sahnenin daha ön planda olduğu kulaklıkları tercih etmeleri gerekmezmi yoksa saçmalıyormuyum
edit: tavsiyenizi gördüm bakıyorum şuan
stüdyo kullanım içinde farklı kulaklıklar var.yani bir dj kulaklığı stüdyoda kullanılmıyor.özellikle akg bu konuda çok tutuluyor.hani kapalı tipte yapılıyor diye ille sahne basık kalacak diye bir durum yok aslında.benim bildiğim çoğu stüdyo kulaklığı ya açık,yada yarı açık yapıda.istisnai durumlar vardır kapalı olan.stüdyo için yapılmış kulaklıklarda direkt müzik dinlemek için pek tavsiye edilmez.
-
anladım teşekkür ediyorum -
skullcandy lowrider ların ses performansı nasıldır acaba? görünüş olarak çok hoşuma gitti -
Boşver Skullcandy'leri hiç bulaşma
Yerinde olsam ben o Sennheiser'ları kaçırmazdım. O fiyata bulman bile mucize. Taşınabilir olup da onun kadar iyi ses vereni yok zannedersem. Çok büyük umutlarla ve iddialarla piyasaya çıkan bu tarzdaki pek çok kulaklık, adı sanı anılmadan kaybolup gidiyor. Ama Hd-25 II ciddi anlamda övülen bir kulaklık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 6 Eylül 2010; 2:49:23 > -
quote:
skullcandy lowrider ların ses performansı nasıldır acaba? görünüş olarak çok hoşuma gitti
o markaya hiç bulaşma bence yurtdışından alacaksan denon 2000 alabilirsin diycektimde dışarda kullanma demişsin
o zaman at esw9 yada hd 25 1-II , denon 1001 alabilirsin yada akgnin bu tiplerine bakabilirsin ama önerdiğim ilk 2 kulaklığı göz önünde bulundur bence -
esw9 a baktım daha önce ama ahşap olmayanı yokmu onun?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- kulaklık tamiri
- empedans nedir kulaklık
- airpods seri no sorgulama
- bluetooth kulaklık önerisi
- blaupunkt kulaklık bim
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X