Şimdi Ara

2 Laptop arasındaki fark nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TOSHIBA SATELLITE A200-1MI ile TOSHIBA SATELLITE A200-1AH arasındaki farklar nedir acaba
    http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A200-1MI
    http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A200-1AH
    Aralarında yaklaşık 200YTL kadar bir fark var sizce bu fark değr mi?

• valla gördüğüm vede bildiğim kadarıyla bi HDD farkı var. AH da yani benimde kullandığım modelde 5400rpm lik 160GB lık bi HDD ve vista premium varken diğerinde 250GB lık ama 4200rpm lık bi model ve vista business var.Sadece farkları bu.
  • değmez bence 5400 rpm olan hd li daha iyi
    ama daha ucuza asus var 8600 gt onu tavsiye ederim
  • ben birde işlatim istemleri arsında bir fark olduğunu duydum biri 32 bit diğeri ise 64 bit imiş ne kadar doğrudur bilmiyorum ve bu fark ne yaratır ınuda bilimiyorum acaba bilen arkadaşlar yarıdmcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.
  • yardımcı olacak arkadaşlar yok mu acaba? :)
  • İşletim sisteminin 32 veya 64 bit olması fiyat farkı yaratmaz. Tercih meselesidir. (Tabii ki aynı işletim sisteminden bahsediyorum mesela Vista Home 32 bit ve Vista Home 64 bit aynı fiyattır ama Vista Home ve Business arasında fark vardır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

İşletim sisteminin 32 veya 64 bit olması fiyat farkı yaratmaz. Tercih meselesidir. (Tabii ki aynı işletim sisteminden bahsediyorum mesela Vista Home 32 bit ve Vista Home 64 bit aynı fiyattır ama Vista Home ve Business arasında fark vardır)

peki a200-1ah ye 64 bitlik bir işletim istemi kurarsak bi fark yaratır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fark yaratır diye biliyorum ayrıca o iki laptop arasındaki 200ytl fark da normal bence hem harddisk hem de işletim sistemi değişik.gerçi bence 160gb 5400rpm 250 gb 4200rpm den daha iyidir orası tartışılır...ama vista business tabii ki daha iyidir home premiumdan...
  • Intel® Turbo Memory (1 GB) kartı A200-1AH ye takabiliyor muyuzbirde bu A200-1Ah ye vista business kurabilir miyiz?
  • 1MI da 250gb hdd ve 1mb turbo memory war fark budur arkdadaşlar
    aradada 100usd fark var
    turbo memory açılışta özellikle pc yi hızlandıran bi donanım
    ancak olması şart deil
    ancak hdd de yaklaşık 90gb fark var güsel bi avantaj
  • Peki Intel® Turbo Memory (1 GB) kartı A200-1AH ye takabiliyor muyuz?Bu 32 bit 64 bit olayı performansı çok etkiler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vardante

Peki Intel® Turbo Memory (1 GB) kartı A200-1AH ye takabiliyor muyuz?Bu 32 bit 64 bit olayı performansı çok etkiler mi?

takabilirsin die biliyorum ama kesin deilim 64 bit performansı pek fazla etkilemez
  • wala abartı olmamak suretiylee tabiki performansı etkiler
    ayrıca turbo memory i ayrıca taktırmak yerine madem niyetin var
    100usd fazla var 1mı modelini seç derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.