Şimdi Ara

2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
15
Favori
55.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kisi gitsek 3 uyelik mi gerekir? Yoksa ptoplam uzerinden %50 yapar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 30 Aralık 2020; 23:19:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen var mı? Dahadaha üye oldum geçen ay. Şimdi şifremi kabul etmiyor. Unuttum diyorum e posta adresime kod gelmiyor. Üye ol diyorum e posta ve telefon kullanımda diyor.

Aşma yolu yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardack

Ben ay başından beri bu taktigi kullaniyorum, king chicken menu 8 tl ye dusuyor 10 tl iade var 2 tl karli cikiyorsunuz

Fastpay bir kere 10 iade ediyor diye biliyordum. Her alımda veriyor mu iade 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm bizi ayırana dek kullanıcısına yanıt

hocam 10 tane falan fastpay hesabım var eş dost anne baba hepsinden çıkardım sadece ben kullanıyorum :D

• İşte fırsat işte ölücülük işte dh ruhu

• Sim kart doğrulaması istiyor onu nasıl aşıyorsunuz?

Ayrıca burger King den bugün kodla 2 menü aldım fast pay yapmadım sonra yaparım diye 😃 ama 31i sonmuş. Olsun.

Herkese afiyet olsun
  • Yorumları okumaya geldim ‘ç alıntı youtube yorumu’   en çok da kasiyerle ilgili yapılan KASİYERE FASTPAY ŞOKU yorumuna güldüm tespit gibi tespit haber anonsu gibi okudum valla    

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Sim kart doğrulaması istiyor onu nasıl aşıyorsunuz?

Ayrıca burger King den bugün kodla 2 menü aldım fast pay yapmadım sonra yaparım diye 😃 ama 31i sonmuş. Olsun.

Herkese afiyet olsun

Hocam fastpay ödeme için qr kod var burgerden alırken qr kodu ss olarak attırıyorum zaten 4 tane hattı kendim taşıyorum geri kalanı ailem eş dosttan kullanıyorum. bu arada aynısını a101, rossman, kahve dünyası, köfteci yusuf bunlardanda 10 tl cashback alabilirsiniz.

• idolümsün !!!!!!!!!!

• Hatay sandık içi Eser bile 4 TL ye yapabilmişti helal olsun
  • Saygımdan önünüzde eğiliyorum Sensei @ehiamico .

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Neden paylaşmadın o zaman bencil sıcak Fırsatçı😏 bak bilmeyen onca insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNDİRİM SEYYAHI -- 4 Ocak 2021; 3:14:58 >
  • Neden son gün paylaşılır ki bir fırsat.Diğer bilipte paylaşmayan arkadaşlara sözüm siz dh ölücülük kurallarını hatırlatayım ; hayat paylaşınca güzel !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzini Shellden -- 31 Aralık 2020; 0:37:55 >
  • Sonmuş bugün bi gezerim migros falan yanmasın şimdi boşuna 😂 hatta burgerden yine alayım 😂 yarın fastpay, tosla, çek kazan günü benim için baya birşeyler yapcaz 😂
  • Benzini Shellden B kullanıcısına yanıt
    Paylaşıldı ki hocam. Böyle paylaşılmadı sadece. Herkesin kombo su kendine bu arkadaş 12 liralık menü almış 8 liralık menü al üstüne 2 lira versinler. Öyle de konu açılabilirdi burger kingte bilmem ne menü üstüne 2 lira veriyorlar diye :)
  • daquied kullanıcısına yanıt

Vallahi öyle bir konu görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzini Shellden -- 31 Aralık 2020; 0:45:54 >
  • Cogu sube calısanları bildikleri halde uzaydan gelmiş gibi bilmiyolar

• Şak bir QR kodu daha kasiyer bir şaşırır der bunlar ölücü şak müdürünü çağırır tabi müşteri rahat durmaz şak bir QR kod daha gösterir müdür düşünür restorantımı versek bu ölücülerden para kazanamıcaz.

• Eylül ayında Dahada uygulamasında yine böyle bir kampanya vardı. Şişli cami karşısındaki Burger'e girdim. QR kodunu gösterdim. Kız afalladı. Erkek çalışanı çağırdı. O baktı baktı anlamadı. Gitti müdürü çağırdı. Takım elbiseli geldi ve "onlar anlamaz efendim ben yardımcı olayım dedi" aldı telefonu pos makinesine girdi. Neyse aldım alacağımı çıktım.

Bir baktım benim kodu o da okutamamış. Gittim bir daha aldım. Yine okutamadı. Kasadaki kıza ver tamam diyor. Ama okutamıyor. Cocacola diyorum anlamıyor bile.

Müdür buraları okuyorsan selam sana.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.