Hocam çok güldüm ya |
2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (4. sayfa)

-
-
Pandemi döneminde bağışıklığı yüksek tutmak için ailece daha çok sağlıklı besleniyoruz, bırakın 2 lirayı, üzerine para verseler burger king'miş, mc donalds mış ağızıma sürmem. Neyse ki toplumun büyük kısmı bilinçlendi de sağlıksız fast fooda eğilim yavaşladı..
-
Tşk ederim ben bilmiyordum yeni öğrendim 👍 -
Konu sahibine teşekkürler. fastpay ile olmasa bile 5 tane kod alabildim. 15 ocağa kadar kullanılabiliyormuş kodlar. Bilginize.
Her hesap maksimum 5 adet alabiliyor kod.
-
Valla tebrik ediyorum konu sahibini.
Bende bu imkandan faydalandım, donanımhaber ölücüsü olarak bu işin içinde olmamız lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Qr kod gösterince afallayan Burger King çalışanına Fastpay şoku! -
2,47 TL burger başlığını görünce 10 sene önceki konu hortladı sandım.
-
Yüzde elli indirimli olarak yararlandim. Fast pay kullanmıyorum Bi de o kadar indirimli yemek istemedim :) sağlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fastpay dediğiniz programmı telefonamı kuruyoruz?
d
-
Kullanmayacağım cüzzi fiyata pm. -
Uygulamada burger kingde 10 tl iade yazısı kalkmış sadece hızlı öde yazıyor halen oluyor mu bu olay
Bk kampanyası bitmiş, a101 carrefour hepsi bitmiş şerefsizler
Paycell kutusu arızalı şu arızalı bı arızalı diyip sallıyorlar güzel bir şikayet kaydı oluşturmanın zamanı geldi -
Bugün Fastpay’den 10 TL iade alabilen oldu mu arkadaşlar? Son günü bugündü kampanyaların ama çoğu görünmüyor artık uygulamada. -
quote:
Orijinalden alıntı: dekaremearkadaş bu taktiği yeni öğrenmiş, halbuki bu çoktandır biliniyordu
Paylasildiktan sonra konuşacağına, sen neden bilgilendirmedin insanları ?
Faydalandik konu sahibine tesekurler...
iade hemen yatti.
Kasiyer biraz afalladi ama anlata anlata yapti sagolsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu açan arkadaşa teşekkürler faydalandık iyi yıllar
-
Bugün 2 fastpayli, 2 fastpaysiz toplamda yaklaşık 30₺ ye 4 adet wooper menu aldım, paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Aylık akbil yapmıştım hiç üşenmedim 40 dk yol gittim aldım Carrefour ada uğrayıp 8 çikolata aldım güzel fırsatı teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X