< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (5. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 10 tl iade yazısı kalktı oluyor mu hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada ekşi sözlükte "ölücü" lakabı ile meşhur olmuşsunuz 😃 bu ekside olanların hepsi bozuk arkadaş bi tane adam gibi tip yok. Her şeye bir kulp buluyorlar nasıl bireyler yetişiyor hayret bişey...
ekşi sözlük2 lira 47 kuruşa whopper menü alan dh ölücülerihttps://eksisozluk.com/2-lira-47-kurusa-whopper-menu-alan-dh-oluculeri--6781985
-
Ayrı ayrı fiş kessin tek tek sipariş ver oluyor -
şu ortamda dışarıda yemek almakta büyük cesaret aylardır bi cafede ne oturdum ne bişey yedim kaldı ki yediğiniz de sağlıklı bi ürün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 31 Aralık 2020; 19:8:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
burger kingden her yediğimde tiksiniyorum. bedavaya alınmaz. sadece patatesi yenir. MC tek gecerim.
-
fastpay çakallık yaptı daha gün bitmeden kaldırdı indirimleri
-
işte gerçek dh üyesi. seninle gurur duyuyoruz.
-
ekşisözlükte konu açmışlar yıllardır forumdayım ilk defa bende buraya yazıyorum. dolarıda keşke böyle düşürecek bi taktik bulsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 31 Aralık 2020; 20:42:50 > -
Sende paylaşmadın
Ben bilmiyorum bilen biri paylaşsın yemek sepetinde sürekli bedava yemek nedir?
Bugün gördüm Coca Cola menüsü al sürpriz kupon kazanma şansı yakala vs yazıyor o mu sürekli kupon mu veriyor -
Whopper kalkmamış mıydı ya?Seneler önce istemiştim kaldırdık demişlerdi.
-
Ölücü
Siparişte mail atıyorlarmış o kodu daha daha sitesine giriyormuşuz doğru mudur. Peki o gelen tek kodu çok fazlaca kez kullanabiliyor muyuz yoksa her siparişe bir kod mu
Edit: ayrıca daha daha ya girdiğimiz zaman bir daha o hesapla (dahadaha hesabıyla) ikinvi üçüncü kodumuzu giremiyor muyuz katılım bir kez mi. O yüzden mi yeni dahadaha hesapları açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 31 Aralık 2020; 21:32:48 > -
gelen kod tek kullanimlik . gelen kodu tekrar secilmis menude kullaniyorsun yine kod geliyor kısir döngüye giriyor.gunluk 1 hakkin oldugu icinde yeni mail acarak yeni daha daha hesabi aciyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF52D74Fgelen kod tek kullanimlik . gelen kodu tekrar secilmis menude kullaniyorsun yine kod geliyor kısir döngüye giriyor.gunluk 1 hakkin oldugu icinde yeni mail acarak yeni daha daha hesabi aciyosun
Günlük 1 tane yetermiş hocam kaç sipariş verelim :D İyiymiş ama afiyet olsun. son 2 saat bitti kampanya yoksa günlük siparişim vardı valla
-
Adam Burger King Zombisever menüsü yaratmış. Bu nasıl ölücülük
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X