Şimdi Ara

2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
15
Favori
55.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı alışverişte 2 kod kullanarak 2 tane %50 indirimli menü alınabiliyor mu? Ya da tek ödemek mi gerek? Günlük limit va var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 tl iade yazısı kalktı oluyor mu hala

• Bu arada ekşi sözlükte "ölücü" lakabı ile meşhur olmuşsunuz 😃 bu ekside olanların hepsi bozuk arkadaş bi tane adam gibi tip yok. Her şeye bir kulp buluyorlar nasıl bireyler yetişiyor hayret bişey...

ekşi sözlük
    2 lira 47 kuruşa whopper menü alan dh ölücüleri
    https://eksisozluk.com/2-lira-47-kurusa-whopper-menu-alan-dh-oluculeri--6781985

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı fiş kessin tek tek sipariş ver oluyor
  • şu ortamda dışarıda yemek almakta büyük cesaret aylardır bi cafede ne oturdum ne bişey yedim kaldı ki yediğiniz de sağlıklı bi ürün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 31 Aralık 2020; 19:8:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burger kingden her yediğimde tiksiniyorum. bedavaya alınmaz. sadece patatesi yenir. MC tek gecerim.

• fastpay çakallık yaptı daha gün bitmeden kaldırdı indirimleri

• işte gerçek dh üyesi. seninle gurur duyuyoruz.

• ekşisözlükte konu açmışlar yıllardır forumdayım ilk defa bende buraya yazıyorum.   dolarıda keşke böyle düşürecek bi taktik bulsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 31 Aralık 2020; 20:42:50 >
  • Sende paylaşmadın

Ben bilmiyorum bilen biri paylaşsın yemek sepetinde sürekli bedava yemek nedir?

Bugün gördüm Coca Cola menüsü al sürpriz kupon kazanma şansı yakala vs yazıyor o mu sürekli kupon mu veriyor
  • Whopper kalkmamış mıydı ya?Seneler önce istemiştim kaldırdık demişlerdi.

• Ölücü

• Siparişte mail atıyorlarmış o kodu daha daha sitesine giriyormuşuz doğru mudur. Peki o gelen tek kodu çok fazlaca kez kullanabiliyor muyuz yoksa her siparişe bir kod mu

Edit: ayrıca daha daha ya girdiğimiz zaman bir daha o hesapla (dahadaha hesabıyla) ikinvi üçüncü kodumuzu giremiyor muyuz katılım bir kez mi. O yüzden mi yeni dahadaha hesapları açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 31 Aralık 2020; 21:32:48 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

gelen kod tek kullanimlik . gelen kodu tekrar secilmis menude kullaniyorsun yine kod geliyor kısir döngüye giriyor.gunluk 1 hakkin oldugu icinde yeni mail acarak yeni daha daha hesabi aciyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF52D74F

gelen kod tek kullanimlik . gelen kodu tekrar secilmis menude kullaniyorsun yine kod geliyor kısir döngüye giriyor.gunluk 1 hakkin oldugu icinde yeni mail acarak yeni daha daha hesabi aciyosun

Günlük 1 tane yetermiş hocam kaç sipariş verelim :D İyiymiş ama afiyet olsun. son 2 saat bitti kampanya yoksa günlük siparişim vardı valla

• Adam Burger King Zombisever menüsü yaratmış. Bu nasıl ölücülük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.