< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (7. sayfa)
-
-
Anket unutulmuş sanırım.
Önceki alışverişin fişiyle ankete girince gelen kod ile menüyü ücretsiz olarak king boy yapacak. Fişteki kod da lâzım, dikkat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o paraya yere düşürdükleri hamburgeri verirler yüzde yüz
-
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Qr kod gösterince afallayan Burger King çalışanına Fastpay şoku!400 beğeni nedir maaşallah 2 gün girmedik şok oldum :)
-
Son 1 gün kala konu açıldığı halde an itibariyle 7 sayfa olmuş... Demek ki zamanında ben bu fırsatı farkettiğimde konu açmayı akıl etseydim, kaç sayfa olurdu kestiremiyorum..
Fırsat bittiği halde konu hala kapanmamış.. Ne de olsa sahipsiz bir forumda bundan da şikayetçi olmamak gerekiyor aslında.
-
Farkettiğin anda niye haber etmedin madem çoluk çocuğumuza ekonomik yedirseydik -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Otis
Farkettiğin anda niye haber etmedin madem çoluk çocuğumuza ekonomik yedirseydikbi arkadaş bir başka konuda da aynı kombolu fırsatı dile getirdiğinde kimse iplememişti açıkçası...ilgi çekse o zaman çekerdi diye düşünüyorum
-
Ha soyle yav konus gurban oldugum sonra laf diye yaziyorlar -
ekşiye çıktı bu başlık. yine gündemi belirliyoruz :P
-
Ulannn bu nasıl yorum, :)quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Qr kod gösterince afallayan Burger King çalışanına Fastpay şoku!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Ulannn bu nasıl yorum, :)
Alıntıları GösterYorumda pek bir mantık göremedim... Çünkü diğerini yapamayan bunu da yapamaz zaten.. Yapamadığı şeyin benzer ikincisi gelse ne yazar ki, bilmedikten sonra bilmediğin şeyin şokunu yaşasın.. Mesela şok yaşamak yerine, ben bilmiyorum aga, isterse feriştahı gelsin, olmuyor der gönderiririm, vız gelir tırıs gider diyerek de rest çekebilir yani
-
Dh ölücüleri sizinle gurur duyuyor.
-
Çok iyi yahu, şu DH ölücüleri yok mu
-
Fastpay ve 2 adet dahadaha konusunda da sayfalarca konuşuldu zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 aya yakın benimde bir kombom
Vardı
Migros Facebook 25 10 indirim kodu
Fastpay 25 10 iade si ile
5 paket parti boy cips yanında 4 paket makarna hediyesi 34 TL ediyordu yanında 3 birarada kahve ekleyip 35tl tutuyordu Migros direk 10 TL düşüyordu 25 kalıyordu onuda faspayla ödeme yaparak 10tl anında iade aliyordum
15 lira ödüyordum
Her cipsten 10 hopi çıkıyordu
5 cipsten 50 hopi para kazanç sağlıyordum
Genel olarak
15 TL
Alışverişe 50 hopi 5 cips 4 paket makarna ve yanında keyif kahvesi içiyordum
Hopilerle bpde yakıt olarak paraya ceviriyordum 6 kez aynı işlemi farklı hsblarla yapmistim 😃😃😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagersirat -- 2 Ocak 2021; 1:36:11 > -
Yuh yani o kadar uğraşıp 2 saat kaybediceğine 2 saat çalışsaydın zaten askeri maaşla bile alırdın bea 😂 yani bizim ülke için normalmiş.Herkes cins olup işin hilesine gitmek istiyor.Bu şekilde dolar 20 olur 100 de olur 😁
-
Ya bu nası link arkadaş -
Burger dakiler anlamıyor abi fast pay qr kod falan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X