|
2 lira 47 kuruşa burger king whopper menü alma taktiği (Yandı buralar alev aldı) (3. sayfa)
-
-
Parasızlık değil yaşam biçimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler.valla yılbaşını evde geçireceğim gerekli stokları yaptım seneye birdahaki kampanyalara inşallah.Yine de eline emeğine sağlık.Sizlere afiyet olsun ölücü team
Daha daha kodunu birden cok nasil aldin peki -
Bayağı geç kalınmış paylaşımda yarın kampanya son buluyor, daha önce daha daha başlığı altında denendi.kampanya
Facebookla üye oldum facebook kayıtlı mailede ulaşamıyorum doğrulama kodu gönderiyor muş hesap güme gitti -
Hayret yazılmamış:
2 lira 47 kuruş'u yeseniz daha sağlıklı
-
Acı olan o burgerin fiyatının normalde 2.5 TL olması gerektiği
İşte gerçek ölücü ruhu, özlemişim bu tarz şeyleri
-
klasik kasa arızalı
en son 10 sene once boyle kampanya kodu ıle gıtmıstım, becereksız kasıyerın tekı vardı, arızayı anlatın dedım ızah edemedı dedım bılmıyorsanız ayıp degıl ogrenın. ama kasa arızalı ayagına musterıyı magdur edeceksenız ben yemem cagır mudurunu dedım. mudurunde ogrensın sende gerekırse arayın musterı hızmetlerını ben beklıyorum burada dedım. calısmayan kasa 5 dakıka serı halde kodlarıma hızmet vermıstı :)
tabı ozaman sıcak fırsatların sehırfırsatının felan forumda kralıyız :)
-
"Çektim surların oraya ver allahım ver bi ona bi ona."
Helal sana kardesim. Kampanyalari duzebleyen adamlar bile bunu dusunememistir. Gercek bir sicak firsat.
Teşekkürler kardeşim. Harbi sıpsıcak...
-
Kfc de kasiyere daha daha uygulama kodum var seçili menülerde dedim de adamın dünyadan haberi yok onu bilmiyorum da bizim menüler bunlar bunlardan verebiliyoruz dedi kısacası kampanyayı firmalar yapıyor kasiyer eğitimlerini alıcılar vermek zorunda kalıyor bu nedenle gidipte 1 saat adama olayı anlatmak çok zor geliyor satış fiyatından alıp geçiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 31 Aralık 2020; 11:26:42 > -
sbarro usta pideci vb bunlarda da oluyormu aynı gün içinde fast pay onlarıda kullansak?
-
-
iyide bunu herkes biliyor . 2 haftadır ilkte 2.47 sonra 12.47ye alıyorsun millet 25e alırken
bunun bi üstü yemeksepetinde sürekli bedava yeme fırsatı var kimse paylaşmadı forum bitmiş
-
Dahadaha dan yüzde 50 indirimli menü alamamıştım. Sebebi gittiğim yerin franchise şubesi olmasıymış:(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X