dostum, cs gonun son güncellemesinde smurff'u engellemek için sanırım norankedlerde 2 winden sonra 24 saat ban yiyorsun. bu böyle yani. maalesef her aldıgın 2 win sana ceza olarak geri döncek fakat bu sadece noranked için geçerli, rankın geldiğinde istediğin kadar win alabilirsin :) iyi oyunlar ve iyi akşamlar
dante0141D
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim bilgilendirici cevabınız için sizi de iyi oyunlar ve iyi akşamlar
günlük max kazanma limitin 2...10 maçtan sonra rank aldıgında böyle olmayacak
hocam bu ranka 2 kisi falan giremiormuyuz bende yeniyim bu go da 1 mac attim rankda kazandim 2 kisi girilior ise oynamak isteyen eklesin skype dan pv_cuneyt konusalim beraber girelim
Oyunda yenisiniz neden direk maç attığınızı anlamıyorum. :) Biraz dm vs. alışın.
quote:
Orijinalden alıntı: Antocio
Oyunda yenisiniz neden direk maç attığınızı anlamıyorum. :) Biraz dm vs. alışın.
bence yeni falan değil bildiğin akmış yani 31 kill falan almış
İlk maçımda 5-6 kere ace attım. Ama gelenler bottu benim deneyimim vardı en azından 60-70 saat dm vs. atmıştım. O arkadaşa gelenlerde oynamamıştır (bkz. Polonyalı CS oyuncusu)
o bekleme süresinden sonra oynadığın 2 maçlık performansına göre verilen rütbeden devam ediceksin
Arkadaşların dediği gibi rütbe geldikten sonra, 2 maç kazanınca bekletmiyor
UzmanTürk l Sarı Zeybek
kullanıcısına yanıt
28 maçta o rütbeye ulaşmak. Tebrik ettim hocam (:
^^Evo^^^
kullanıcısına yanıt
Aslında 25 maçta o rütbeye geldim, teşekkürler
UzmanTürk l Sarı Zeybek
kullanıcısına yanıt
Hocam farkettimde yetenek grubun Usta muhafız II üstelik 25 maç kazanmışsın.Ben 29 maç kazandığım halde yetenek grubum Gümüş II neden öyle acaba biliyomusunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIES
Hocam farkettimde yetenek grubun Usta muhafız II üstelik 25 maç kazanmışsın.Ben 29 maç kazandığım halde yetenek grubum Gümüş II neden öyle acaba biliyomusunuz ?
Maç yaparken hep yüksek skor alıyordum, bu sebepten ötürü beni hep yüksek rütbeli oyuncuların arasına atıyordu. Onları da yüksek skorla mağlup edince bu rütbeyi verdi. Birde nerdeyse hiç mağlubiyet almadım bu yüzden muhafız 2'ye atmış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: UzmanTürk l Sarı Zeybek
quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIES
Maç yaparken hep yüksek skor alıyordum, bu sebepten ötürü beni hep yüksek rütbeli oyuncuların arasına atıyordu. Onları da yüksek skorla mağlup edince bu rütbeyi verdi. Birde nerdeyse hiç mağlubiyet almadım bu yüzden muhafız 2'ye atmış olabilir.
Sanırım oynayış ile alakalı ama bende cok iyi oynuyorum genelde de neyse hayırlısı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme