Şimdi Ara

2 maç kazandım diye rekabetçiye giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün csgo aldım, rekabetçi maçta rakipler çerez çıktı fark atarak kazandım şimdi de maça giremiyorum.

Son maçtan görüntü:

Bana verilen ödül ! :

• UzmanTürk l Sarı Zeybek kullanıcısına yanıt
    dostum, cs gonun son güncellemesinde smurff'u engellemek için sanırım norankedlerde 2 winden sonra 24 saat ban yiyorsun. bu böyle yani. maalesef her aldıgın 2 win sana ceza olarak geri döncek fakat bu sadece noranked için geçerli, rankın geldiğinde istediğin kadar win alabilirsin :) iyi oyunlar ve iyi akşamlar
  • dante0141 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirici cevabınız için sizi de iyi oyunlar ve iyi akşamlar
  • günlük max kazanma limitin 2...10 maçtan sonra rank aldıgında böyle olmayacak
  • hocam bu ranka 2 kisi falan giremiormuyuz bende yeniyim bu go da 1 mac attim rankda kazandim 2 kisi girilior ise oynamak isteyen eklesin skype dan pv_cuneyt konusalim beraber girelim
  • Oyunda yenisiniz neden direk maç attığınızı anlamıyorum. :) Biraz dm vs. alışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Oyunda yenisiniz neden direk maç attığınızı anlamıyorum. :) Biraz dm vs. alışın.

bence yeni falan değil bildiğin akmış yani 31 kill falan almış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    smurf ......
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    İlk maçımda 5-6 kere ace attım. Ama gelenler bottu benim deneyimim vardı en azından 60-70 saat dm vs. atmıştım. O arkadaşa gelenlerde oynamamıştır (bkz. Polonyalı CS oyuncusu)
  • o bekleme süresinden sonra oynadığın 2 maçlık performansına göre verilen rütbeden devam ediceksin
  • Arkadaşların dediği gibi rütbe geldikten sonra, 2 maç kazanınca bekletmiyor

28 maçta o rütbeye ulaşmak. Tebrik ettim hocam (:
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Aslında 25 maçta o rütbeye geldim, teşekkürler

Hocam farkettimde yetenek grubun Usta muhafız II üstelik 25 maç kazanmışsın.Ben 29 maç kazandığım halde yetenek grubum Gümüş II neden öyle acaba biliyomusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Hocam farkettimde yetenek grubun Usta muhafız II üstelik 25 maç kazanmışsın.Ben 29 maç kazandığım halde yetenek grubum Gümüş II neden öyle acaba biliyomusunuz ?

Maç yaparken hep yüksek skor alıyordum, bu sebepten ötürü beni hep yüksek rütbeli oyuncuların arasına atıyordu. Onları da yüksek skorla mağlup edince bu rütbeyi verdi. Birde nerdeyse hiç mağlubiyet almadım bu yüzden muhafız 2'ye atmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanTürk l Sarı Zeybek

quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Maç yaparken hep yüksek skor alıyordum, bu sebepten ötürü beni hep yüksek rütbeli oyuncuların arasına atıyordu. Onları da yüksek skorla mağlup edince bu rütbeyi verdi. Birde nerdeyse hiç mağlubiyet almadım bu yüzden muhafız 2'ye atmış olabilir.

Sanırım oynayış ile alakalı ama bende cok iyi oynuyorum genelde de neyse hayırlısı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.