Şimdi Ara

2. mac mini mi olsun air mi yoksa imac mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evde bir tane mbp pro 13"var önceki model en düşüğünden artık yetmemeye başladı bende 2. sini aramaya başladım
    yeni air 11" gördüm ve çok beğendim ama diğer maclerida apple yapıyor beğenmemek elde değil o yüzden birde size sorayım dedim
    bilgisayarı yoğunlukla internette dolaşma film izleme gibi işlerde kullanıyorum ama aradada kaçamak yapıp oyun oynamayı severim o yüzden mbp ya boot camp yüklemiştim açıkcası performansından memnun değilim tdu2 yi ağız tadıyla oynayamadım bi kasmıyor ama kasıyormuş gibi bi hali var ee yeni olarak nfs run ve gta5 çıkacak bunlarında tadına bakmadan olmaz o yüzden
    mac book air vs oyunlar gibi bir durum oldu bu yüzden imac ve mac mini ye yöneldim
    eğer imac alırsam en ucuzu olacak onunda donanımı biraz düşük olacak ama eğer
    mac mini alırsam(ondan önce birşey sorayım şimdi ben apple'ın abd sitesinden buy now a tıklayıp istediğim ürünü seçiyorum ve orada istersem rami ve işlemci yükseltebiliyorum bu sadece online alişveriştemi oluyor yoksa apple storelardada olurmu)
    eğer dediğim gibi apple storeda olursa mac miniye i7 2.7ghz ve 8gb ram eklettirmeyi düşünüyorum böylelikle ekran klavye mouse gibi detaylar yerine donanıma para vermiş oluyorum gibi geldi bana şimdi bu saydığım donanımdaki mac miniyi boot camp ile win7 yüklesem nfs run tdu2 gta 5(çıktığı vakit) bunları kasmadan sorunsuzca oynayabilirmiyim yoksa mac mini de zevk vermezmi
    zevktan kastım aynı özellikte masaüstü ilem notebookda performans açısından masaüstünün tadı başkadır mac minide böylemi yoksa ondada oyun açtımmı işlemci sıcaklığı fırlar harici fanlar kullanmamı gerektirmi yoksa oda kesmez derin dondurucuyu del kabloları oradan çıkar o içerde serin serin çalışsın (harbiden böyle birşey yapsak bilgisayar çalışırmı)

• valla bende senin gibi kararsızdım, düşünüyordum fakat son kararımı verdim, 13'' macbook air ve ps3 alıcam
  • Bende mini almak istiyordum, mininin yanında kullanacagım monitor 27" iMac in eline su dökemez dediler (bende şimdi buna kanaat getirdim :D) bende 27" iMac aldım.
  • Bende bu soruyu merak ediyorum, bir mac almak istiyorum ama mac mini mi imacmi yoksa macbokk mu kafam karışık, mac minin fiyat uygun ama imac en güzeli. İpad bar zaten ozaman macbooka gerek yokmu, ac yada mac mini olur gibi, fiyatı uygun olduğundan mac mini kafama yatıyor.

Yalnız macroumors da okudum mac minide ısınma ve fan sesinden şikayet etmişler. Kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yapabilirlermi, merak ediyorum çünkü. Eğer i5 2gb modeli alıcam. Tavsiye edermisoniz yoksa biraz daha bekleyip para biriktirip imac mi almalı.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Kasım 2011; 10:19:45 >
  • Arkadaşlar şimdi yorumları okudumda applein dediğim modelleri oyuna uygun değil imiş özellikle ekran kartı oyuna gitmezmiş bende oyunu saldim air alacagim hiç olmassa taşınabilirligin dibine vururum
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Bende bu soruyu merak ediyorum, bir mac almak istiyorum ama mac mini mi imacmi yoksa macbokk mu kafam karışık, mac minin fiyat uygun ama imac en güzeli. İpad bar zaten ozaman macbooka gerek yokmu, ac yada mac mini olur gibi, fiyatı uygun olduğundan mac mini kafama yatıyor.

Yalnız macroumors da okudum mac minide ısınma ve fan sesinden şikayet etmişler. Kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yapabilirlermi, merak ediyorum çünkü. Eğer i5 2gb modeli alıcam. Tavsiye edermisoniz yoksa biraz daha bekleyip para biriktirip imac mi almalı.

Selamlar

i5 mac mini var hocam bende. 0 ses 0 ısınma 0 kasma, tabi ramini 8gb yapmanız lazım performanslı kullanabilmek için. 2gb iken eziyet çekiyordum ama 8gba yükselttim 130 TLye aldığım ramlerle, hiçbir sıkıntısı yok pek memnunum.

• Teşekkürler cevap için, üstat peki ram konfigre ederken üzerinde 2gb var biz 4 gb alsak taksak 6gb şeklinde konfigre edilebilirmi yoksa sadece 2x2gb yada 2x4gb şeklindemi konfigre ediliyor...

Birde kutu içinde hdmi-dvi çevirici adaptör gözüküyor, var değilmi o aparatta

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Teşekkürler cevap için, üstat peki ram konfigre ederken üzerinde 2gb var biz 4 gb alsak taksak 6gb şeklinde konfigre edilebilirmi yoksa sadece 2x2gb yada 2x4gb şeklindemi konfigre ediliyor...

Birde kutu içinde hdmi-dvi çevirici adaptör gözüküyor, var değilmi o aparatta

teşekkürler

içinde 2gb tek değil, 1x2 şeklinde, iki slot da dolu, ancak 1+4 = 5 yapabilirsiniz, ama tavsiyem 4+4 8 yapmanız, daha fazla verim alırsınız.

hdmi-dvi çevirici içinden çıkıyor evet. cihazın arkasında bir hdmi çıkışı bir de thunderbolt çıkışı var, içinden çıkan aparatla dvi monitör kullanabilirsiniz ya da aparatsız hdmi monitör. ikinci monitör için mini display-(dvi, hdmi, vga) aparatlarından birini satın almanız gerekir.

• Tamamdır teşekkürler....
  • mac mini alacaksan dükkanıma uğra.garantili 2010 model mac mini satıyorum komple sistem 1300tl
  • ipad + imac 27" derim. Paran varsa oyun için PS3 :)

Bende macbook pro 13" + ipad 2 + ps3 kullanıyorum. Ama benim sağda solda kod yazmam gerekiyor. ondan laptop'da lazım oluyor. Dışarıda sadece nette dolanıp, film izliyorsan. iMac 27" + ipad öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 30 Kasım 2011; 19:21:19 >
  • IPad im vardı sattım pek beğenemedim bide i mac yerine air bakıyorum yani oyun oynayamadıktan sonra daha ne yapayim
  • Peki mac mini veya macbook pro lardaki HD3000 ekran kartı nasıl sizce? oyun oynamakta çok mu sorun oluyor?
  • Benimki eski nesil boot camp ile tdu 2 oynuyorum sorun cikmiyor ama oyun için tavsiye etmem oyun performansı çok vasat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.