Şimdi Ara

2. mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 da 334 le 131k olmuştum bu yıl 412 yle 87k hedefim diş 2. mezuna kalıp başaracam 2. mezuna kalacak olan var mı

• Kal hocam hedefin için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah başarırım hocam sende durum ne
  • happy124 H kullanıcısına yanıt
    Bende mezunum hocam hakkımı alicam, Bu sene çok büyük hüsran oldu benim için, Geçen sene 90k idim bu sene daha fazla net yapmama ragmen 130k geldi

• Hocam bu yılın 130k sı cidden donanımlı ayrıca 90k da yapmışsınız seneye çok iyi yapacağınıza inanıyorum yeter ki hatalarımızdan ders alıp daha farklı şekilde daha çok çalışalım böyle yaparsak hedeflerimize ulaşırız hocam başarılar :)
    Saolun hocam sizede başarılar

• Başladınız mı hocam çalışmaya ben daha başlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende başlamadım hocam ağustos sonu gibi başlıyacağım.

• Ben de öyle hocam
  • Arkadaşlar ben de hala mezuna kalsam mı yazıp gitsem mi karmaşasındayım.Dershaneyle konuşmaya gittiğimde eğer yüz yüze eğitim olmazsa sadece tyt olabilir falan dediler.Sizce sistem ne olur ? Sadece tyt olacağına emin olsaydınız yine kalır mıydınız ? Cidden kafam çok karışık.
  • brkdm B kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var sadece tyt olursa çok saçma olur çünkü tyt koruma diye bir şey var gelecek yıl hiçbir şey yapmadan direkt onu kullanırlarsa bu yıl ayt yle gidilen yerlerde büyük haksızlıklar olur tyt si kötü olup ayt yle çok öne çeken insanlar var ayt olmazsa çok karmaşa olur ayrıca 11 in ilk dönemi işlendi o ayt yi kapsıyor yani en azından kesinlikle 11 in ilk dönemini kullanmak zorundalar şahsen ben ayt konularının çıkacağını düşünüyorum bir şekilde en azından 11. sınıf ve lgs sınavında 8. sınıf konuları çıkıyordu bu yıl onlar çıkmazsa ne yapacaklar 6-7 mi soracaklar
  • Böyle diyince mantıklı geldi,sağ olun.Umarım ayt de olur emeklerimiz boşa gitmez.
    Umarım inşallah netleşir yakkında
  • İnşallah ya.Sınav sonuçları açıklandığından beri bir mezuna bırakacağım bir gideceğim diyorum.Her saat kararım değişiyor neredeyse.Hepimizin hakkında en hayırlısı olur umarım :)
    Umarımm :) kaç k dasın hocam
  • İlk sene 390k bu sene 100k eşit ağırlıkta.En kötü 20-30'a çekmem lazım ama dediğim gibi kırıkla hazırlanmak mı direkt mezun mu karar veremiyorum :(
    390’dan 100’e çok iyi çekmişsiniz hocam. Aileniz destekçiyse 1 sene daha kalın kendinize ilk 10K hedefi koyun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem bana bıraktı ama 100k'ya istanbul-yıldız teknik işletme-sbui geliyor diye ben senin yerinde olsam yazarım diyorlar.Ben de bir kez daha şansımı denemek istiyorum ama tekrar istediğimin olmamasından ve sistemden korkuyorum.Geçen sene de 20-30k umuduyla kalmıştım ama olmadı.Sınava sıfır geometriyle girdim.Hep başlayacağım dedim yapmadım.Sözel derslerim iyi onlar sayesinde bu kadar çekebildim.Tyt matematiğim 12d 3y ayt matematik de 15d 3y.İyi bir çalışmayla 30 küsürlere çıkarabilir miyim,sistem ne olur bunların çekincesindeyim.Siz de çok güzel çekmişsiniz sayısalda aşırı yığılma olmasına rağmen.İnşallah hedefinize ulaşırsınız :)
  • Pardon ben happy124 cevap yazdı sanıp iyi çekmişsiniz dedim şimdi tekrar bakınca fark ettim.Kusura bakmayın dalgınlıktan :)
    Hocam cidden çok iyi çekmişsiniz 100k dan ayrıca ea da ilk 5k ya dahi çekebilirsiniz bence :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.