Bildirim
2 monitör bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu konuda az bilgim var onu söyleyeyim.
Ama hatırladığım kadarıyla;
Vistada zaten öyle bir özellik var.HDMİ partu varsa laptopunuzda, tv ye bağladığınızda önünüze bir ekran geliyor.Oradan '' bu benim ana monitörüm '' , '' Masaüstünü bu monitörde genişlet '' gibi seçenekler hatırlıyorum.Oraları kurcaladınız mı ? -
Laptop marka model nedir?Bir de bilgiasyarınızda görüntü çıkışı olarak neler var? -
masaustu pc den burdan yapılıyor ... laptopu hatırlayamadım aynı menu var ise ordan yapılır
-
nVidia nin ve atinin control panellerinin icerisinde var istersen clone yani aynisi olarak aktarabilirsin istersen dual olarak geciyordu sanirim ekrani genislete bilirsin yani mauseyi hareket ettirerek yandaki monitor e gecirebilirsin yada pencereleri surukleyip oraya alabilirsin. -
bycy 'nin dediği gibi
clone modda iki monitörde de aynı görüntü olur.
Dualview ya da extended modda ekran 2 monitöre bölünür.İstediğin ekranda istediğin görüntüyü görebilirsin. -
Merhaba arkadaşlar benim de buna benzer bir sorunum var. boşuna başlık açmak istemedim. benimde notebooka ikinci bir ekran vga dan bağlı. nvidia geforce 7400 ekran kartım var. notebookta herhangi bir işlem yaparken ikincil monitörümü kitlemek istiyorum. mesela ikinci monitörde flv bir videoyu tam ekran izlerken esas ekranda herhangi bir işlem yaptığınızda tam ekrandan çıkıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- no bootable device insert boot disk and press any key
- mouse orta tuş çalışmıyor
- klavye tuş değiştirme
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- oem açılımı
- pc otomatik kapatma
- zyxel modem kurulumu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X