Şimdi Ara

2 monitör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba laptopuma monitör bağlıyorum ama birinde farklı görüntü vermek istiyorum ne yapmam lazım acaba?

• Bu konuda az bilgim var onu söyleyeyim.

Ama hatırladığım kadarıyla;

Vistada zaten öyle bir özellik var.HDMİ partu varsa laptopunuzda, tv ye bağladığınızda önünüze bir ekran geliyor.Oradan '' bu benim ana monitörüm '' , '' Masaüstünü bu monitörde genişlet '' gibi seçenekler hatırlıyorum.Oraları kurcaladınız mı ?
  • Laptop marka model nedir?Bir de bilgiasyarınızda görüntü çıkışı olarak neler var?
  • masaustu pc den burdan yapılıyor ... laptopu hatırlayamadım aynı menu var ise ordan yapılır

2 monitör bağlama
  • nVidia nin ve atinin control panellerinin icerisinde var istersen clone yani aynisi olarak aktarabilirsin istersen dual olarak geciyordu sanirim ekrani genislete bilirsin yani mauseyi hareket ettirerek yandaki monitor e gecirebilirsin yada pencereleri surukleyip oraya alabilirsin.
  • bycy 'nin dediği gibi

clone modda iki monitörde de aynı görüntü olur.
    Dualview ya da extended modda ekran 2 monitöre bölünür.İstediğin ekranda istediğin görüntüyü görebilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba arkadaşlar benim de buna benzer bir sorunum var. boşuna başlık açmak istemedim. benimde notebooka ikinci bir ekran vga dan bağlı. nvidia geforce 7400 ekran kartım var. notebookta herhangi bir işlem yaparken ikincil monitörümü kitlemek istiyorum. mesela ikinci monitörde flv bir videoyu tam ekran izlerken esas ekranda herhangi bir işlem yaptığınızda tam ekrandan çıkıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 Monitör Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.