Şimdi Ara

2 Monitör kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim sorum şuan kullandığım monitörüm vga to dvi çıkışlı olup Sapphire hd 7850 ekran kartına bağlıdır.Ekran kartı 2tane dvi desteklidir.Ben çift monitör bağlamak istiyorum.Diğer monitörüm ise vga çıkışlıdır.Elimde vga to dvi çıkışlı fazladan port vardır.Bunu ekran kartının diğer girişine bağladıgım zaman diğer ekrana görüntü gelmiyor.Bunu nasıl çözebilirim bu konuda hiçbir fikrim yok.Gerçekten bilgisi olup bana yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsteinhj2 -- 2 Mayıs 2017; 11:54:54 >

• diğer dvı yuvası içinde dönüştürücü takıp iki monitörüde iki dvı yuvasına takmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

diğer dvı yuvası içinde dönüştürücü takıp iki monitörüde iki dvı yuvasına takmalısın

Dostum zaten şuan iki dvida dolu yani kullandıgım asıl monitorum en üst dvi girişine takılı diğer 2. ekranım olacak monitör ise diğer dvi girişine takılı
  • Yaptığınız hata şurada,

2 Monitörüde ekran kartına bağlamalısınız. Vga olan monitörü onboard yani anakart çıkışlarına bağlarsanız görüntü alamazsınız. Bu yüzden tek monitörde kullansanız, 2 ya da 3 monitör de kullansanız hepsini ekran kartına bağlamanız gerekir.

Not: Bağlantıyı yaptığınızda direk görüntü alamazsınız. Windows açıldıktan sonra ( Windows Tuşu + P ) tuşuna basın, oradan görüntüyü nasıl dağıtacağınızı seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friskyland -- 26 Nisan 2017; 14:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancelegend

Yaptığınız hata şurada,

2 Monitörüde ekran kartına bağlamalısınız. Vga olan monitörü onboard yani anakart çıkışlarına bağlarsanız görüntü alamazsınız. Bu yüzden tek monitörde kullansanız, 2 ya da 3 monitör de kullansanız hepsini ekran kartına bağlamanız gerekir.

Not: Bağlantıyı yaptığınızda direk görüntü alamazsınız. Windows açıldıktan sonra ( Windows Tuşu + P ) tuşuna basın, oradan görüntüyü nasıl dağıtacağınızı seçebilirsiniz.

Dostum denedim zaten biliyorum öyle olduğunuda.Başka bir giriş yeri yok zaten anakart ve ekran kartının.Windows okumuyor sadece diğer ekranı
  • Kasanın arka kısmında yaptğınız bağlantının bir fotoğrafını çekebilirmisiniz, ve söylediğim tuş kombinasyonunu da yaptınız değilmi
  • quote:

Kasanın arka kısmında yaptğınız bağlantının bir fotoğrafını çekebilirmisiniz, ve söylediğim tuş kombinasyonunu da yaptınız değilmi

2 Monitör kullanımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 Monitör Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Portların yerlerini değiştirmeyi denedinizmi, çeviricilerden de kaynaklanabilir
  • quote:

Portların yerlerini değiştirmeyi denedinizmi, çeviricilerden de kaynaklanabilir

Portun biri dişi diğeri erkek o yüzden ikiside uyuşmuyor.
  • +++++++++++++++++++
  • yok mu bilgisi olan
  • ramsteinhj2 R kullanıcısına yanıt
    teamviewer kurup bilgileri pm den gönderebilirmisiniz
  • +++++++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.