Şimdi Ara

2 mSATA SSD sorunu. Biri ısınma biri sağlık. Ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma iki mSATA SSD bağlayıp RAID0 ile sistem kurdum. Biri Kingston diğeri Samsung.

Samsung'un ısınma sorunu yok ama sağlık %83. Ne kadar idare eder?

Kingston'un sağlık durumu %94 ama HD Tune Pro, 53 derece ısınma uyarısı verip duruyor. Samsung 34 derecelerde gezerken Kingston neden bu kadar ısınıyor?

• Güncel.

• ürünler sıfır değilse ki kingston özellikle sandforce chipsetli olan ise raidde fazla birşey tutmayın derim. makinenizde büyük ihtimal monster falandır.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

Sıfır değil hocam. Mantıklı fiyatlara bulamadım. Kingston modeli SMS200S3/120G. Kignston'daki datasheet'e baktım, evet Sandforce. Ve evet, bilgisayarım Monster. Sorun nedir tam olarak bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 27 Aralık 2024; 22:34:16 >
  • sandforce yongaları zamanla uçuyor sadece sandforce ssd olarak göreceğin zaman bile gelecek. aynı sıkıntılı ssd bende de mevcut. problemli ürün. eger sen monster a bunu kurduysan msi üretimi olan 3 ssd yuvalı monster a sahipsin demektir. bu ürün bir arkadaşımda var hani yedekleme için bile kullanmadık. normal ssd ile çalışıyor. micro sata ssd sıkıntılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adam gibi anakart önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.