Şimdi Ara

2 NCİ EL N95

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir arkadaşım yurtdışından N95 almış kayıt ettirmiş 15 gündür kullanıyor.Teknolojiye pek yakın bir insan değil.Sanırım gaza gelmiş ve almış.Menusü ingilizce.Bana 1.200 YTL'ye bırakacak.
    Fiyat sizce nasıl?
    Menuyü Türkçe yapmak bana ek bir mailyet getirir mi yoksa diğer topicdeki arkadaşların anlattığı şekilde kendim versiyon güncelleme riskine gireyim mi?
    Biraz daha bekle garantilisini mi al dersiniz?

Sorularımın hepsine cevap vermenize gerek yok.Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• 1200ytl gayet iyi bir fiyat zaten 15 günlük cihazmış birde tanıdık al bence

dil sorununuda bazı telefoncular yapıyor ama fiyat hakkında bir bilgim yok.
  • fiyat güzel, alınabilir bence
  • Fiyat iyi.Eğer cihazda problem yoksa alınabilir.
  • 15 günlük sıfır sayılır.
  • tanıdık olduğu için alabilirsin bildiğim kadarıylada menüler Türkçeleştirilebiliyor
  • teli seviyorsan ve su andada almayı düşünüyorsan kacırma.. ama dersenki bi tele bu fiyat verilirmi.. zamanında 7610a verdim ben 1200 :D:D:D merak işi hevesin varsa al derim.. zaten o tel ömürlük olur..
  • Telefonu aylardır bekliyorum.Elime de bir fırsat geçti.Fakat garantili olmaması beni düşündürüyor.Şu aralar internette 1.400-1.500 arası garantili cihazlar görmeye başladım.Beklemek ya da almak.Ama alınca bir de uğraşmak var.Türkçe yap falan.Karar veremedim dostum.
    quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

teli seviyorsan ve su andada almayı düşünüyorsan kacırma.. ama dersenki bi tele bu fiyat verilirmi.. zamanında 7610a verdim ben 1200 :D:D:D merak işi hevesin varsa al derim.. zaten o tel ömürlük olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

teli seviyorsan ve su andada almayı düşünüyorsan kacırma.. ama dersenki bi tele bu fiyat verilirmi.. zamanında 7610a verdim ben 1200 :D:D:D merak işi hevesin varsa al derim.. zaten o tel ömürlük olur..

Bende aldığım her telefonu ömürlük olarak alıyorum ama en fazla 1 yıl sürüyo

Bence 200-300 ytl daha verip sıfır almak daha mantıklı.Kutusunu kendin açacan ilk kez sen dokunacaksın telefona
    bu benim için önemli
  • büyük konuşmayayım ama ben bu zamanda teknoloji bu kadar ilerlemişken cep telefonlarına bu kadar çok özellik entegre edilmişken dolayısıyla bozulma ihtimalleri de gün be gün artmışken garantisiz telefon almam bu nedenle bence yurtdışı telefon almak çok büyük risk.

Yinede yukarıda verilen fiyat uygun, N95 istiyorsanız o cihazı garantisizde olsa alabilirsiniz, tercih size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 5 Mayıs 2007; 2:11:35 >
  • gerçi arkadaşlar gereğini söylemişler ama 200 fazla verip garantili almalı

veya garantex kart alıp işi sağlama da almak işten değil

seçim senin

türkçeleştirmek çok ucuza yapılıyor

1200 nakit ise pazarlık edilebilir bir fiyattır bence

son sözüm ise: teknolojinin fiyat dengesini bulmaktır.. niceleri çıkar çıkmaz atlar.. hevesi geçince( çok değil 1-2 ay) aldığından 100 -200 altına kasar ama nafile
    o cihazın denge fiyatı 800-900 dür bence

kolay gele
  • yurtdışından gelen o telefonun ederi maksimum 900 liradır, 1200 çok pahalı bir rakam,10-15 güne kadar garantilisini alacaksın o parayla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.