Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada işteyim şu an. Avm'den çıkıp işe geldim iyi ki malzemeler yanımdaydı yoksa yarın ancak atabilirdim

Bence bu fiyata böyle bi ürün alınamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bu arada işteyim şu an. Avm'den çıkıp işe geldim iyi ki malzemeler yanımdaydı yoksa yarın ancak atabilirdim

Hayırlı işler hocam, kolay gelsin. Montunuzu beğendim güzel ama daha çok mevsimlik gibi kış için biraz ince gibi duruyor. Fiyatı ne kadar?

• Sadece bu magazalar degil avmlerin cogu dukkanlarinda indirimler var gidin..

• Beyler cok yakin arkdasimin nisani var haftasonu onun icin biseyler bakicam gunluk giyilebilecek ve klasik nisanda siritmayacak kombini nerde yapabilirim fikriniz var mi?

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Hehe üşenmedim hepsini okudum, güzel yazı. Ayrıca benim hissettiklerimi birebir yansıtmış. Yani şimdi benim de param yoktu ama olaydı da değmezdi bence öyle ahım şahım bir indirim yoktu.

İki şeye de değinmeden geçemeyeceğim. 1)Olum ne zevksiz adamlarsınız, şurada paylaşılan her link rezalet 2) Zara'daki hatun kalitesi 10 numara 5 yıldız, çalışanından müşterisine. Çok çılgın hatun çevreniz yoksa gidin bir teneffüs edin havayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bu arada işteyim şu an. Avm'den çıkıp işe geldim iyi ki malzemeler yanımdaydı yoksa yarın ancak atabilirdim

Hayırlı işler hocam, kolay gelsin. Montunuzu beğendim güzel ama daha çok mevsimlik gibi kış için biraz ince gibi duruyor. Fiyatı ne kadar?

Tabi ki soğuk havalar için pek uygun değil ince ama rüzgar ve yağmur geçirmez. Fiyatı 26 tl üzerinde görünüyor

• http://www.zara.com/tr/en/man/coats-and-trench-coats/combination-three-quarter-length-coat-c540147p1439739.html

arkadaşlar bu montun istanbul'da L bedeni gören varmıdır? bağdat caddesi ve acıbadem zara'da beden kalmamıştı alamadım. Bilen varsa çok makbule geçer.
  • http://www.zara.com/tr/en/man/shirts/combined-paisley-denim-shirt-c436047p1414516.html u gomlegi goren var mi arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün AVM deyken gözüm Pull and Bear mağazasına takıldı ilk defa gidip bir baktım,bakmaz olaydım elbiselerin büyük bir çogunluğu bu kadar mı zevksiz ve garip renklere mi mi sahip olur.Ankardakiler bilir aynı itfaye meydanındaki 2. el giysi pazarındaki gibi.
  • Fiyatlar hala şişik, 19 ocağı bekliyorum
  • www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155035/2656034/Basic%2BKorean%2Bstyle%2Bparka/711 Bende mont olarak bunu alıcam

• Pull and Bear'dan ayakkabı aldım 100 TL'den 50 TL'ye düşmüş. Çok fazla vaktim yoktu biraz inceledim de genel indirim oranı %30-%50 civarındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyvz

Pull and Bear'dan ayakkabı aldım 100 TL'den 50 TL'ye düşmüş. Çok fazla vaktim yoktu biraz inceledim de genel indirim oranı %30-%50 civarındaydı.

Hocam hangi mağazadan aldınız? Birde beden durumu nasıldı bulunabilyor muydu?

• İstinye Park'taki Pull and Bear'dan aldım hocam öyle çok aşırı bir yoğunluk yok. Benim ümidim yoktu 45 giydiğim için ama beğendiğim tek ayakkabı oldu onun da numarası vardı. 42-43 numarada sıkıntı olmaz diye düşünüyorum o numaraları giyiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvz -- 4 Ocak 2014; 23:20:17 >
  • mont lazim di yunus kardeşin ki güzelmiş samsunda var mi ki
  • bershka'da sağlam jeanlar vardı 50-60 liraya
  • Bir dahaki fiyat düşüşü ne zaman? Haftaya perşembe mi?
  • ne olacak 19 unda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Massimo ya uğradım
    Belki sizlere uygun gelebilir ama bana pek gelmedi.
    Gömlek ve trikolar 89TL.Bu markanın kumaşını beğeniyorum ama tasarımları çok sade-düz..Özel değil
    Bu fiyata da bir çok kaliteli markadan alışveriş yapılabilir..(149tl den düşmüşler)

İçerisi epey kalabalıktı ve insanlar pazar mantığındaydı..Yani çok acele ediyor kaçırmamaya çalışıyor tuttuğunu hemen kucağına alıyordu
    Beğenmediğini ise hemen savurup atıyordu..Oradaki çalışanlara karşı ne buyuk saygısızlık..Elin ealıp incelemeden bakmadan direk katını bozup sallayıp atıyor yada öylece bocalama rafa tıkıyor.

Herneyse bu hareketleri bilirim tabi..İçerideki kalabalık insanda alma ve kaçırmama dürtüsü uyandırıyor
    Kısaca giderseniz ille bişey alırsınız oradaki psikoloji ile.Ben almadım kendime hakim oldum.
    Şaka la şaka param yoktu.

Bayan kısmı pert.erkek kısmında epey ürün vardı
    Musterilerin geneli arap,iranlı idi bir kısımda rus vs vs
    Azda türk vardı
    Ben satınalmanızı önermem

Yer: Marmara forum avm

Bu fiyatlara ya da çok az daha üstüne (gömlek ve trikolar için) indirim dönemlerinde beymen, beymen club ve vakko dan da ürün alınabilir ki massimo duttiridunya dan daha kaliteli oldukları aşikardır.

• palladium bershka ve p&b çöp olmuş. zarada pantolonlar çok iyi fiyat ama aşırı derecede skinny.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.