Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: route666

bershka'da sağlam jeanlar vardı 50-60 liraya

3 hafta önce 50 TL te aldigim kotlar su anda 59 TL,sonrada indirim desinler. Yerse
  • Massimo dutti yi talan eden gençler bu yetmemiş tommy i talan ediyolardı.Bedava sanki
  • Massimo dutti yi talan eden gençler bu yetmemiş tommy i talan ediyolardı.Bedava sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: route666

bershka'da sağlam jeanlar vardı 50-60 liraya

3 hafta önce 50 TL te aldigim kotlar su anda 59 TL,sonrada indirim desinler. Yerse

Benim 59'dan aldığım kotlar 30 tl
  • p&b ye bakdım dün 20 liraya aldıgım t-shirtler 13 lira olmuş, bende kazak gibi bişey aldım 70 liradan 40'a düşmüş, diğer markalara bakamadım ama p&b bayagı kalabalıkdı..
  • Hikaye çoğu ürünler, numune ürünler var uygun ancak beğeni alanların çoğu bindirip indirilen şeklinde. Belki indirimin son günlerinde iyi fiyatlar olur ancak o zamanda beğenilen ürünlerin bedenlerinde sıkıntı olma ihtimali yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Bugün AVM deyken gözüm Pull and Bear mağazasına takıldı ilk defa gidip bir baktım,bakmaz olaydım elbiselerin büyük bir çogunluğu bu kadar mı zevksiz ve garip renklere mi mi sahip olur.Ankardakiler bilir aynı itfaye meydanındaki 2. el giysi pazarındaki gibi.

birde h m yi görsen. otur ağla.
    yonca evcimiğin klibinde oynanır onlarla :)
  • 2. indirim bu perşembe mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Hikaye çoğu ürünler, numune ürünler var uygun ancak beğeni alanların çoğu bindirip indirilen şeklinde. Belki indirimin son günlerinde iyi fiyatlar olur ancak o zamanda beğenilen ürünlerin bedenlerinde sıkıntı olma ihtimali yüksek.

Pull&Bear ve Bershka da bindirim filan yok , neredeyse her hafta uğrararım ikisini de ve fiyatlarını çok iyi biliyorum. Geçen haftaki etiketler üzerinden indirim yapılmış her ürüne
  • Yorumlari okumak icin geldim güldüm gidiyorum

imza zara maduru.
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Bindirimi bir hafta öncesinde yapacak kadar uyanık değillermiş demek ki, 2 hafta öncesinden bahsi konu olmuş ise çoğu tüketici sizin gibi algılıyor, lakin belittiğim gibi şu günlerde indirim oranları arttı yada artacaktır, velkelam bu nisbette maalesef arzu edilen bir çok ürün tükenmiş olacağı başka bir husus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

http://www.zara.com/tr/en/man/shirts/combined-paisley-denim-shirt-c436047p1414516.html u gomlegi goren var mi arkadaslar

Yav arkadaşım seni harbi merak ediyorum her giyim konusunda varsın mutlaka
    Nasıl bir giyim hastalığıdır bu moda gurusu
    100 gömlek doğrumu harbi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

http://www.zara.com/tr/en/man/shirts/combined-paisley-denim-shirt-c436047p1414516.html u gomlegi goren var mi arkadaslar

100 gömlek doğrumu harbi

Hocam hastalik benimkisi. Kiyafet tutkum teknoloji falan anlamam ama tek isim kiyafet cok arastiririm cok alisveris yaparim ama asla ihtyac degil malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugunden sonra diger indirime kadar kimse urun almasin almadan once sorun kac tane bedeninin kaldigini eger 1 den fazlaysa indirim artisini bekleyin sonra uzulursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

100 gömlek doğrumu harbi

Yas kaç hocam bu tür gömleklere yöneliyorsunuz :)Güzel gömlek bu arada gerçekten.

• Bershka'da üzerine 7 yazan bir tisort olacaktı. Var mı acaba? Varsa fiyatı ne kadara düşmüş?
    49TL di
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Bindirimi bir hafta öncesinde yapacak kadar uyanık değillermiş demek ki, 2 hafta öncesinden bahsi konu olmuş ise çoğu tüketici sizin gibi algılıyor, lakin belittiğim gibi şu günlerde indirim oranları arttı yada artacaktır, velkelam bu nisbette maalesef arzu edilen bir çok ürün tükenmiş olacağı başka bir husus.

Ben her hafta uğradığımı söyledim , geçen hafta aynı olan fiyatlar ondan önceki haftalarda da aynıydı. Yani kış ürünleri geldiğinden beri fiyatlar hep aynıydı bir değişklik olmadı şimdiye kadar. 2 hafta önce 100 liraya aldığım Blazer Ceket geldiğinden beri 100 liraydı, şu an 60'a düşmüş 27 Aralıkta 60 liradan aldığım pantolonlar 30'a düşmüş. Ha her üründe de indirim oranı aynı değil , 120 liraya aldığım montu 100 , 80'den aldığım hırkayı 60 yapmışlar, indirim oranları farklı.

• bu kazağın mavisi ya da kırmızı rengini gören var mı istanbulda s veya m beden

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pullandbeartr/en/pullandbear/29067/2813008/SWEATER%2BTWIST%2BCOLOUR%2BEDGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 8 Ocak 2014; 17:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Mobilden ilk defa deniyorum umarım olur

hiç bir yere bulamadım bunu nerden aldın acaba ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.